Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Po opłaceniu mieszkania zostaje mi 2000 zl na życie

Polecane posty

Gość Ona

Moje wydatki z czerwca, wczoraj robiłam podsumowanie. 

Samochód 470 (350 paliwo, jedna myjnia ręczna 80 plus jedna myjnia automatyczna 40)

Imprezy 630  (100 kino z koleżanką plus drink, 300 wyjazd na weekend czerwcowy do koleżanki nad morze, 230 wyjście do klubu)

Jedzenie na mieście 300 ( czyli takie jedzenie które nie jest impreza tylko Po prostu z głodu)

Ciuchy 600 (A w zasadzie wydane w maju 1200 ale postanowiłam nic nie kupować w czerwcu)

Kosmetyki 700 (plus kosmetyczka, fryzjerka itp ) 2 razy manicure pedicure 200, perfumy 270,  kosmetyczka samo oczyszczanie 130, reszta jakieś drobiazgi

Jedzenie 650 (w tym chemia do domu) 

Czynsz do spółdzielni 1240  (57m w Warszawie , własne nie wynajmowane)

Kredyt 1100

W sumie 5700 

Zarabiam 6500 netto więc wiele nie odłoze.  A gdzie jakieś wydatki niespodziewane typu dentysta, ubezpieczenie samochodu, wakacje, wesele, jakis sprzęt do domu itp itd. 

Gość Gość
5 minut temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Gość napisał: Czas na degenerację umysłową w twoim wypadku. X no i co? Jak bezdomny lubi pić to niech pije, i tak wszyscy skonczymy na cmentarzu prędzej czy później. 

Skończymy i co z tego? To ma nas rozgrzeszać że wszystkiego? To może od razu wszystko rzucić iść na cmentarz i się zakopać. Głupie gadanie by uzasadnić każdą głupotę.

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Pucharu 🏆 nie dostanę za to, że tyrałem i 9000 oddawalem żonie. Po co się męczyć? Po co mieć ambicje? Zaraz się zestarzejemy. 

Czas umierać bo po co żyć.

Gość gość

Leżaczek nie długo zostanie naczelnym trollem kafe.....

Gość Gość

My z mężem zarabiamy 8500 ,mamy dziecko i potrafimy odłożyć miesięcznie 4 tysiące .4500 na jedzenie, rachunki, przedszkole,ubrania czy przyjemność starcza. 

Gość gość

Spamer nie odpuszcza he he

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Ona napisał: Moje wydatki z czerwca, wczoraj robiłam podsumowanie.  Samochód 470 (350 paliwo, jedna myjnia ręczna 80 plus jedna myjnia automatyczna 40) Imprezy 630  (100 kino z koleżanką plus drink, 300 wyjazd na weekend czerwcowy do koleżanki nad morze, 230 wyjście do klubu) Jedzenie na mieście 300 ( czyli takie jedzenie które nie jest impreza tylko Po prostu z głodu) Ciuchy 600 (A w zasadzie wydane w maju 1200 ale postanowiłam nic nie kupować w czerwcu) Kosmetyki 700 (plus kosmetyczka, fryzjerka itp ) 2 razy manicure pedicure 200, perfumy 270,  kosmetyczka samo oczyszczanie 130, reszta jakieś drobiazgi Jedzenie 650 (w tym chemia do domu)  Czynsz do spółdzielni 1240  (57m w Warszawie , własne nie wynajmowane) Kredyt 1100 W sumie 5700  Zarabiam 6500 netto więc wiele nie odłoze.  A gdzie jakieś wydatki niespodziewane typu dentysta, ubezpieczenie samochodu, wakacje, wesele, jakis sprzęt do domu itp itd.  X moje z czerwca z mamą, gospodarstwo dwuosobowe, opłaty 25 internet, 5 smartphone, 360 tylko za czynsz przyszło, jedzenie 400-450, konsola 120, 🚕 13, targ 10, sklep elektryczny 12, apteka 22, używki 2,5 chyba wszystko 👌

Sprawozdanie z robienia kupy też robisz?

Gość gość

Spamerek z mamusią mieszka.

Gość gość

Autorka jest zwykłym tłukiem. Nawet jak będzie miała 10 tysi na miesiąc, to jej braknie.

A ty Leżaczek - ić poleżeć!! na brzuchu - bo se dope odparzysz. - i dopiero wtedy dowiesz co to ból dopy. 😉

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

No samochód 🚗 napisałem 13zl, imprezy 2,5 piwo przy okazji e3 Nintendo 2019, jedzenie na mieście 0, ciuchy 0, kosmetyki faktycznie poszło z 20zł ale wliczylem w jedzenie, kredytu 0.

I gnicie samemu w domu jak palec w d... Do końca życia. Bezcenne. 

Gość Gosc2

Zazdroszczę ze tyle zostaje . Ja jestem w ciszy miałam dobra prace ale ZUS wstrzymał mi świadczenia i napisał nagatywna decyzje ze niby pracowałam pozornie. Żyje tylko z wypłaty męża a ma 2400 .....:/ mieszkanie 1400 kredyty nasze  i rachunki.... zostaje nam 200 zł na życie wiec przy twoich 2000zl to jest nic. Pożyczam od mamy która ma rentę ale najgorzej boje sie jak dzieciątko sie urodzi. Wczensiej wzięliśmy kredyt by kupić dla dziecka wszystko ale kto wiedział ze ni ZUS pieniędzy nie wypłaci złodzieje. Wiem ze będzie 500 plus ale co z tego jak nie będę miała macierzyńskiego. Poszłabym do pracy ale nie mam z kim zostawić maluszka.... nie wiem ci robić. Może jest jakis socjal ktoś się orientuje ? Dobrze żyliśmy z mężem dlatego zdecydowaliśmy się na dziecko jedno jedyne i tak nam ciężko teraz ze szok. Szkoda słów....człowiek by się jie spodziewał do czego jest zdolne nasze państwo....aha i nie  pochodzę z patologicznej rodziny bo co niektórzy pewnie tak będą myśleli. 

Gość gość
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

No samochód 🚗 napisałem 13zl, imprezy 2,5 piwo przy okazji e3 Nintendo 2019, jedzenie na mieście 0, ciuchy 0, kosmetyki faktycznie poszło z 20zł ale wliczylem w jedzenie, kredytu 0.

Leżaczek, jesteś idolem wielbi Cię tłum... 😉

Gość gość
4 minuty temu, Leżaczek napisał:

Kogo to?

Gość gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, Gość gość napisał: Autorka jest zwykłym tłukiem. Nawet jak będzie miała 10 tysi na miesiąc, to jej braknie. A ty Leżaczek - ić poleżeć!! na brzuchu - bo se dope odparzysz. - i dopiero wtedy dowiesz co to ból dopy. X nigdy nie mam bólu dupy dlaczego mam mieć? Co z tego że zarabia 6500 jak jej zostaje 800. 

Hemoroidy wyleczyłes już?😀

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Hemoroidy wyleczyłes już?😀

Jakie hemoroidy, stomię miał przecież robioną.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A rzeczywistości dalej jest nikim co ucieka w internety i gierki po to by się nie pochlastać. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A rzeczywistości dalej jest nikim co ucieka w internety i gierki po to by się nie pochlastać. 

Obchodzi Cię to? To przecież jego życie. Tu jest zabawny, z humorem i lubi leżaczkować. 😉 Dlatego jest idolem.

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Wszystkie kobietki z kafe na kolanach😁

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Obchodzi Cię to? To przecież jego życie. Tu jest zabawny, z humorem i lubi leżaczkować. 😉 Dlatego jest idolem.

Ale śmieszne ☹️

Gość gość

Lezaczka na króla babskiego forum mianujemy.😀

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ale śmieszne ☹️

Śmieszne? Ja go lubię czasem poczytać, zwłaszcza te przeliczenia i rozmowy z Tygryskiem. 🙂

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Śmieszne? Ja go lubię czasem poczytać, zwłaszcza te przeliczenia i rozmowy z Tygryskiem. 🙂

Faktycznie super tematy, super😀😀😀😀😀

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Faktycznie super tematy, super😀😀😀😀😀

Nie panikuj. Każdy lubi co innego. Ich lubię poczytać ale też lubię poczytać o tym, czym się różni gołąb od zwłaszcza? I czasem myślę czy to prawda, że gołąb siada na oknie, a zwłaszcza na parapecie. 😉

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Od kiedy je ekshibicjonistycznie je opisuje w miejscu gdzie każdy może przeczytać to już nie tylko jego życie.  Jak ktoś jest no-lifem to komu ma mówić o sobie? Pozostają mu tylko fora. Tacy jak on powinni postawić pomnik internetowi. Bez niego prawie nikt by nie wiedział że żyją. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Od kiedy je ekshibicjonistycznie je opisuje w miejscu gdzie każdy może przeczytać to już nie tylko jego życie.  Jak ktoś jest no-lifem to komu ma mówić o sobie? Pozostają mu tylko fora. Tacy jak on powinni postawić pomnik internetowi. Bez niego prawie nikt by nie wiedział że żyją. 

To jest tylko jego życie. 🙂

Gość Gość
14 minut temu, Leżaczek napisał:

7 minut temu, Gość Gość napisał: A rzeczywistości dalej jest nikim co ucieka w internety i gierki po to by się nie pochlastać.  X jak pochlastac 😱😵 leżaczek nigdy życie i tak jest krótkie, właściwie to bym w ciało robota przeszedł ale nie zdążę na tą technologie 😭

A po co komu twoje życie? Leniwy, bezrobotny, tylko kasa i gierki w głowie. Na transhumanizm załapią się tylko najlepsze jednostki co wnoszą coś więcej do cywilizacji niż tylko chęć do zaspokojenia swoich pustych potrzeb.

Gość Gość
4 minuty temu, Leżaczek napisał:

Ale wy też tu piszecie 😂👌

Nie pisze nic o sobie, jestem tu zupełnie anonimowo. Szczegóły z życia zostawiam najbliższym. Nie siedzę tu 24 h bo mam ciekawe życie.

Gość Gość
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał: A po co komu twoje życie? Leniwy, bezrobotny, tylko kasa i gierki w głowie. Na transhumanizm załapią się tylko najlepsze jednostki co wnoszą coś więcej do cywilizacji niż tylko chęć do zaspokojenia swoich pustych potrzeb. X nikomu nie musi być poza mną potrzebne, kupiłbym sobie nikt nie musi sponsorować 😟

Filozofia pasożyta.

Gość Xyz

Gosiu, od Zuzi, może warto jakiegoś dobrego prawnika wynajac, który udowodni, że zatrudnienie nie było pozorne???

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

I też nie siedzę tutaj 24h jak mam w co grać, teraz wchodzi ea access za 15zł będzie dostęp do kilku fajnych gier to może pogram 😱😄

Wiadomo pustaku tylko gierki i spamowanie o nich w każdym temacie.