Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Ktoś wytłumaczy ten fenomen? Młode ładne dziewczyny latające za biednymi przeciętniakami nawet czasem starymi

Polecane posty

Gość Bicku

Jedyne co ich łączy to wysoki wzrost, ale serio byleby by był wysoki co nie baby? Byleby był wysoki kürwa no chyba że jest egzotyczny albo bogaty, to wtedy może mieć 150 cm wzrostu i tak mu düpy dacie wy żeńskie oportunistki 

Gość Gość

Nie masz baby i zazdrościsz.

Gość Bicku

No właśnie dlaczego za mną żadna nie lata i jej na mnie zależy inni mają to bez żadnego wysiłku dlaczego mam być gorszy 😕

Gość Gość

Przecież masz niedouczona galeriankę.

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Przecież masz niedouczona galeriankę.

Niby kogo? 

Gość Mala mi

Nie można wkładać do jednego worka wszystkich bab świata. Mężczyzna nie musi być ładny, żeby go pokochać. A starszy jest zazwyczaj mądrzejszy, bardziej męski i stabilny. Miłość nie wybiera, pomijam sytuacje latania za kimś niezależnie od wiekubczyburody w celu zdobycia kasy. Jak się z kolei dołujesz tymi, co są ładne, puste i patrzą kto ma kasę to ja Ci współczuję takich obiektów westchnień. A jak za przeproszeniem jesteś brzydalem to moja kobieca rada - zajmij się sobą, to miłość sama przyjdzie, bo najbardziej interesujący jest ktoś, kto jest pewny swego i sam siebie potrafi kochać i akceptowac. Wtedy jest interesujący dla innych. A nie ciućmok co się sam nad sobą użala albo widać że ma parcie żeby być z kim kolwiek. 

Gość Bicku

No dobra, rozumiem że ślinicie się za bogaczami czy "ciachami",  wysokimi modelami itd ale np wysoki chudy brzydal?  Chodzi tylko o wzrost? 

Gość oczywiscie

Młode latające za starymi oraz wiążące się ze starymi, są zakompleksione i zdesperowane. Chcą mieć kogoś za wszelką cenę. Dla mnie kiedyś było nie do pomyslenia, żeby się związać ze starszym o 15 lat, a teraz panny uczepiają się starszych o 30 i więcej lat, byle tylko wyjść za mąż i robić staremu oblechowi loda oraz inne obrzydliwe rzeczy. 

Gość Gość

Jesteś żałosnym karlem z nadwagą i stąd ta wieczna frustracja. Do tego masz coś z deklem więc niby z jakiej racji ktoś miałby wybrać ciebie zwłaszcza jeśli jesteś do tego biedny? Rusz tłuste dupsko i zarób to może wtedy jakiś piękny pustak poleci na twój hajs i da ci dúpy z niesmakiem w ramach wdzięczności.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

Młode latające za starymi oraz wiążące się ze starymi, są zakompleksione i zdesperowane. Chcą mieć kogoś za wszelką cenę. Dla mnie kiedyś było nie do pomyslenia, żeby się związać ze starszym o 15 lat, a teraz panny uczepiają się starszych o 30 i więcej lat, byle tylko wyjść za mąż i robić staremu oblechowi loda oraz inne obrzydliwe rzeczy. 

Obrzydliwe rzeczy? To ty gej albo głupi hipokryta. 

Gość oczywiscie

A co to ma wspólnego z hipokryzją? Dla mnie zboczenia są obrzydliwe i koniec. Dla wiekszości znanych mi osób też. I jestem kobietą. 

Gość Takajednaona

Ja wole ladnego niskiego nawet mojego wzrostu 160 niz wysokiego brzydkiego. Patrze tylko na twarz

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość oczywiscie napisał:

No właśnie a przecież jest pełno pełnych miłości i zaangażowania młodszych chłopaków... 

Gość Stary obleh

Aleś ty z...a i na ...e wyglądasz 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

A co to ma wspólnego z hipokryzją? Dla mnie zboczenia są obrzydliwe i koniec. Dla wiekszości znanych mi osób też. I jestem kobietą. 

Czyli jakaś nawiedzona dla której wszystko poza seksem pod kołdrą jest zboczeniem.

Gość gosc
6 minut temu, Gość oczywiscie napisał:

Dokładnie 😄 

Gość Bicku

Kojarzycie chłopaków do wzięcia?  to o  facetów o takim obyciu inteligencji wyglądzie lecą niektóre całkiem atrakcyjne kobiety.  Latają za nimi,  przymilają sie,  pragną kontaktu,  jak juz są w związku to mimo że facet robi im różne numery i przykrości to one i tak wybaczają i trzymają się takiego faceta,  usługują mu.

Szczesciarze,  cholernie im zazdroszczę.   Czuję się jak tredowaty,  nigdy mnie nie spotka nic dobrego.  A sepleniący umysłowo upośledzeni mają kochające ich fajne laski. . ... 

Gość Stary obleh

Ale zanudzane i osrane to forum

Gość gość
2 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Kojarzycie chłopaków do wzięcia?  to o  facetów o takim obyciu inteligencji wyglądzie lecą niektóre całkiem atrakcyjne kobiety.  Latają za nimi,  przymilają sie,  pragną kontaktu,  jak juz są w związku to mimo że facet robi im różne numery i przykrości to one i tak wybaczają i trzymają się takiego faceta,  usługują mu.

Szczesciarze,  cholernie im zazdroszczę.   Czuję się jak tredowaty,  nigdy mnie nie spotka nic dobrego.  A sepleniący umysłowo upośledzeni mają kochające ich fajne laski. . ... 

Te wszystkie programy typu reality show są reżyserowane, chyba nie myslałeś, że tam się cos dzieje spontanicznie? Są aktorzy którzy mają swoje role do odegrania a pelikany łykają. 

Gość Stary obleh

Znalazłem se dużo młodszą i owijam ją sobie wokół palca , a wy mi tu zniechęcacie laski do zboczeństw . 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Bicku napisał:

A gdzie ty tam desperacie widziałeś atrakcyjną kobietę? 

Gość Stary obleh

Osrałem się i sposcilem na  sam widok tej młodej laski

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Te wszystkie programy typu reality show są reżyserowane, chyba nie myslałeś, że tam się cos dzieje spontanicznie? Są aktorzy którzy mają swoje role do odegrania a pelikany łykają. 

Nieważne czy program jest autentyczny,  chodzi mi o kolesi żywcem wyjętych z tego programu,  na takim samym poziomie w realnym życiu. 

No ja rozumiem że się "zako...ecie"  w klonach Cristiano Ronaldo i Billa Gatesa,  ale co kobiety ciągnie do przysłowiowych " chłopaków do wzięcia "?  

Gość Gość

Ja nie rozumiem takiej "rozkminy" nad cudzym wyborami. Czy to chodzi o kasę, czy o to, że starszy jest odpowiedzialny, czy o wzrost, co za różnica? Niech każdy goni, a czym chce. 

Gość oczywiscie

Kawalerów do wzięcia obejrzałam może 20 minut jednego odcinka. Strasze menelstwo tam występuje, nie da się na to patrzeć. 

Gość oczywiscie

straszne 😄 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Bicku napisał:

Nieważne czy program jest autentyczny,  chodzi mi o kolesi żywcem wyjętych z tego programu,  na takim samym poziomie w realnym życiu. 

No ja rozumiem że się "zako...ecie"  w klonach Cristiano Ronaldo i Billa Gatesa,  ale co kobiety ciągnie do przysłowiowych " chłopaków do wzięcia "?  

Ale masz fantazje knurze. Widocznie nie jesteś taki zajebisty i lepszy skoro ciebie żadna nie chce a szczerbaty brudas ma powodzenie 

Gość Kiss

A ty serio biegasz za starszymi matronami bez cycków o wzroście 180cm?

Gość Kiss

BTW w realnym życiu mają powodzenie glównie atrakcyjne lub epatujące seksualnością kobiety. Na przykład Agatka z Kafe - wyjątkowo tępa karyna, do tego chamska, a ilu z Was się do niej ślini?