Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Ktoś wytłumaczy ten fenomen? Młode ładne dziewczyny latające za biednymi przeciętniakami nawet czasem starymi

Polecane posty

Widocznie są mniej sfrustrowani niż Ty i tym przyciągają przeciwną płeć 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Kiss napisał:

BTW w realnym życiu mają powodzenie glównie atrakcyjne lub epatujące seksualnością kobiety. Na przykład Agatka z Kafe - wyjątkowo tępa karyna, do tego chamska, a ilu z Was się do niej ślini?

Ale co to za plebs się slini. Taki sam jak ten trol więc średnie porównanie. Pràwiczki tak mają.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Kiss napisał:

A ty serio biegasz za starszymi matronami bez cycków o wzroście 180cm?

On nie biega za żadną i ma pretensję że jest sam. 

Gość Kiss

Nie rozumiem, czemu tylko od kobiet się wymaga. 

Gość Bicku
9 minut temu, Gość Kiss napisał:

BTW w realnym życiu mają powodzenie glównie atrakcyjne lub epatujące seksualnością kobiety. Na przykład Agatka z Kafe - wyjątkowo tępa karyna, do tego chamska, a ilu z Was się do niej ślini?

Ja się nie slinie lecz stwierdzam że Agatka jest urocza :classic_love:

Gość Bicku
8 minut temu, Gość Gość napisał:

On nie biega za żadną i ma pretensję że jest sam. 

No ale są przeciętni faceci za którymi to niebrzydkie kobiety biegają i się starają wiec to że nie biegam nic nie tłumaczy... 

Gość ellaa13

Ja tam jak gość ma kasę daje od razu, a co mi tam raz się żyje ;) a może kiedyś uda mi również się „ustawić” bez większego wysiłku :)

Gość Kiss

No to sam nie jesteś lepszy od kobiet, o których piszesz. Ktoś jest dla Ciebie uroczy, bo ma w miarę zgrabną figurę. Nieważne, że bełkocze, jest materialistą, chamem i ma głupie dowcipy.

8 minut temu, Gość Bicku napisał:

Ja się nie slinie lecz stwierdzam że Agatka jest urocza :classic_love:

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Kiss napisał:

No to sam nie jesteś lepszy od kobiet, o których piszesz. Ktoś jest dla Ciebie uroczy, bo ma w miarę zgrabną figurę. Nieważne, że bełkocze, jest materialistą, chamem i ma głupie dowcipy.

Nie chodzi o figurę tylko całokształt. Zresztą jaki to ma związek z tematem...

Gość ZupaKnorra

Umówmy się. Ja nie biegam. Jestem w ciągłym galopie. Kocham kobiety.

Gość Ha ha
1 minutę temu, Gość ZupaKnorra napisał:

Umówmy się. Ja nie biegam. Jestem w ciągłym galopie. Kocham kobiety.

Chyba burdel mamy 🙂 co to, co tydzień mają innego 

Gość Gość

HAHAHAHAHA!! Tak strasznie narzekacie na kobiety, a wychodzi na to, że sami jesteście masakrycznie płytcy, skoro tak bardzo dziwi was to, że piękne kobiety nie latają za przystojniakami 😄 

Gość Kiss
1 godzinę temu, Gość Bicku napisał:

Nie chodzi o figurę tylko całokształt. Zresztą jaki to ma związek z tematem...

Jednak ma. Bo zrzędzisz, że kobiety latają za starymi przeciętniakami, a sam latasz za kobietą, którą bawi przyklejanie zdjęć kupy w ustach dziecka i ma doła, bo jej nie stać na torebki za tysiące.

No dziwne to trochę.

Gość Bicku
15 minut temu, Gość Kiss napisał:

Jednak ma. Bo zrzędzisz, że kobiety latają za starymi przeciętniakami, a sam latasz za kobietą, którą bawi przyklejanie zdjęć kupy w ustach dziecka i ma doła, bo jej nie stać na torebki za tysiące.

No dziwne to trochę.

Nie zrzędze tylko pytam dlaczego za mną zgrabne sarenki nie latają. Nie uważam się za gorszego.  

Pisałem,  odpieprz się od agatki zazdrośniku.

Gość Kiss
20 minut temu, Gość Bicku napisał:

Nie zrzędze tylko pytam dlaczego za mną zgrabne sarenki nie latają. Nie uważam się za gorszego.  

Pisałem,  odpieprz się od agatki zazdrośniku.

O co mam być zazdrosna? Gdybym chciała się dowartościować (i nie zależałoby mi na anonimowości) to też bym wstawiała zdjęcia. A jednak nie wstawiam, prawda? 

O Ciebie i Przema mam być zazdrosna?

A co do Agatki, kiedyś mi nie przeszkadzała, ale po tych tekstach o ciuchach, torebkach, tej jakiejś Andżelice, a przede wszystkim o dzieciach, stwierdzam, że jest żałosnym dnem z umysłem karalucha.

Gość Kiss

Nie latają za Tobą sarenki, bo nie jesteś ciekawą osobowością. Dla wielu kobiet wygląd jest mało istotny, i są to często ładne kobiety.

Ale uwierz mi, od niektórych tutaj frustratem wieje na odległość.

Gość Bicku
2 minuty temu, Gość Kiss napisał:

O co mam być zazdrosna? Gdybym chciała się dowartościować (i nie zależałoby mi na anonimowości) to też bym wstawiała zdjęcia. A jednak nie wstawiam, prawda?

Widocznie nie masz czego pokazywać... Spoko 😉

3 minuty temu, Gość Kiss napisał:

A co do Agatki, kiedyś mi nie przeszkadzała, ale po tych tekstach o ciuchach, torebkach, tej jakiejś Andżelice, a przede wszystkim o dzieciach, stwierdzam, że jest żałosnym dnem z umysłem karalucha

No może i ma bardzo mały rozumek lecz to jest jeden z elementów jej uroku osobistego. Za to ją lubimy =]

Gość Kiss

Spoko, nie sprowokujesz mnie do wrzucenia tutaj zdjęć ;)

Mały rozumek to jedno, nie każdy jest inteligentny. Ale ona obraża ludzi, którzy myślą inaczej i nic jej nie zrobili. W sumie nie chce mi się ciągnąć jej tematu.

Gość Bicku
9 minut temu, Gość Kiss napisał:

Nie latają za Tobą sarenki, bo nie jesteś ciekawą osobowością. Dla wielu kobiet wygląd jest mało istotny, i są to często ładne kobiety.

Ale uwierz mi, od niektórych tutaj frustratem wieje na odległość.

Nie latają bo ich za często nie spotykam. Od czasu do czasu zawsze mogłem liczyć na uśmiech nieznajomej,  najczęściej nie starszej niż 20 lat. 

I tyle...

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Bicku napisał:

Nie latają bo ich za często nie spotykam. Od czasu do czasu zawsze mogłem liczyć na uśmiech nieznajomej,  najczęściej nie starszej niż 20 lat. 

I tyle...

Uśmiech politowania.

Gość Adam

kiedys racja bylo tak ze ladne dziewczyny mialy przecietnych nawet brzydkich chlopakow ale  to czasy jakies 10-20 lat temu. Gdy ludzie byli ubodzy bieda w polsce a obecnie faceci maja ogolnie ppodobne zarobki a telewizja i znajomi propaguja wzorce ze trzeba  miec to co najladniejsze i najlepsze. Bylo kiedys tyle salonow pieknosci? kobiety lataly po kosmetyczkach? nie ale czasy sie zminily kobiety sa niestety bardzo glupie i mamy caly wysyp samotncyh matek z bekartami wlasnie z takich zwiazkow z przystojnym facetem ktorym wczesniej tez mial dzieciaki z innymi. A z takimi kobietami z przychowkiem nikt normalny sie nie chce zwiazac. A obecnie by  mloda ladna dziewczyna latala za jakims przecietniakiem to chyba jakis wymysl urojen autora tego topicu

Gość ...
4 godziny temu, Gość Kiss napisał:

Dla wielu kobiet wygląd jest mało istotny

Haha, dobry żart. Gdyby tak było, to nie miałbym problemów ze znalezieniem dziewczyny.

Gość Taka jedna

Widocznie nie tacy przeciętni, skoro za nimi latają. Tu na kafeterii nie ma przeciętnych mężczyzn, są same paskudy. Wam się jedynie wydaje, ze jesteście przeciętni. Nawet jeśli jakiś przeciętny ma powodzenie to dlatego, ze ma hajs, dużego dziobaka albo oo prostu urwiki w oczach. Czego nie możesz zrozumieć? Nie masz tego, dodatkowo jesteś psychopata więc kto ma się za tobą uganiac? 

Gość gosc
18 godzin temu, Gość Gość napisał:

Jesteś żałosnym karlem z nadwagą i stąd ta wieczna frustracja. Do tego masz coś z deklem więc niby z jakiej racji ktoś miałby wybrać ciebie zwłaszcza jeśli jesteś do tego biedny? Rusz tłuste dupsko i zarób to może wtedy jakiś piękny pustak poleci na twój hajs i da ci dúpy z niesmakiem w ramach wdzięczności.

Wieczorna ty chory łbie.

Gość gość

Ano latają bo nie mają za grosz godności, stają na głowie żeby ich usidlić, a potem udawać, że są szczęśliwymi mężatkami, a facio tymczasem flitruje w necie aż dudni od plotek. 

Gość szkoda gadać
10 godzin temu, Gość Taka jedna napisał:

Tu na kafeterii nie ma przeciętnych mężczyzn

Są.

10 godzin temu, Gość Taka jedna napisał:

Nawet jeśli jakiś przeciętny ma powodzenie to dlatego, ze ma hajs

I tylko dlatego.

Gość Gosc
Dnia 1.07.2019 o 16:20, Gość oczywiscie napisał:

Młode latające za starymi oraz wiążące się ze starymi, są zakompleksione i zdesperowane. Chcą mieć kogoś za wszelką cenę. Dla mnie kiedyś było nie do pomyslenia, żeby się związać ze starszym o 15 lat, a teraz panny uczepiają się starszych o 30 i więcej lat, byle tylko wyjść za mąż i robić staremu oblechowi loda oraz inne obrzydliwe rzeczy. 

100% racji.