Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Nie umówiłem się z nią bo jestem splukany, nie mam nawet auta

Polecane posty

Gość gosc

A widzę że podobam się. Co zrobić? Życie to koszmar

Gość Fee
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

A widzę że podobam się. Co zrobić? Życie to koszmar

Masakra, szukaj sobie na swoim terenie i to jeszcze taką która cię nakarmi rano. 

Gość Trzeba  bylo

Firanka konno  podjechać  dopiero  byś wrażenie  zrobił  Romeo 

Gość Trzeba  bylo

*Furmanka

Gość Macho

Nie łam się, nie ta to inna, pół światu tego kwiatu i niektóre mają samochody, przyjadą po ciebie i jeszcze postawią

Gość gosc

Up

Gość zalamany

I dobrze zrobiles. Jezeli dziewucha jest 6 - 6,5 wzwyz to na stówę patrzy na hajs i auto (nie wprost, ale posrednio). Spotkalibyscie sie moze 2-3 razy i dalaby Ci kulturalnego kopa w dupę, jak juz by się skapnęła, że jesteś golec - uwierz, przerabiałem to sto razy.

Gość zalamany

Zresztą, ja mam sytuacje, ze z kasą tragedii jakiejs nie ma, zarabiam 3400 netto więc coś tam jest, ale auta tez nie mam i mówię Ci brachu ze dziewczyny 5-5,5/10 to jest max absolutny na który sobie teraz mogę pozwolić... a takie odpuszczam po prostu, bo mnie nie pociągają i jest klops.

Gość gość
Przed chwilą, Gość zalamany napisał:

Zresztą, ja mam sytuacje, ze z kasą tragedii jakiejs nie ma, zarabiam 3400 netto więc coś tam jest, ale auta tez nie mam i mówię Ci brachu ze dziewczyny 5-5,5/10 to jest max absolutny na który sobie teraz mogę pozwolić... a takie odpuszczam po prostu, bo mnie nie pociągają i jest klops.

są jeszcze chłopcy

Gość Sylwia
8 minut temu, Gość zalamany napisał:

I dobrze zrobiles. Jezeli dziewucha jest 6 - 6,5 wzwyz to na stówę patrzy na hajs i auto (nie wprost, ale posrednio). Spotkalibyscie sie moze 2-3 razy i dalaby Ci kulturalnego kopa w dupę, jak juz by się skapnęła, że jesteś golec - uwierz, przerabiałem to sto razy.

Brednie ..Ja wyszłam za mąż za największego biedaka w swojej wsi a podobno jestem ładna i mam dobrą figurę i ciekawy charakter.Na mnie rzeczy materialne w ogole nie robią wrażenia.Wydawało sie jednemu że može mnie kupić..to mu powiedziałam że jestem bezcenna no niema takich pieniedzy za ktore można mnie kupić..więc jak widać nie wszystkie myślą tymi kategoriami.

Gość gosc
12 minut temu, Gość zalamany napisał:

Za to mam mieszkanie

Gość fdf
20 godzin temu, Gość Sylwia napisał:

Brednie ..Ja wyszłam za mąż za największego biedaka w swojej wsi a podobno jestem ładna i mam dobrą figurę i ciekawy charakter.Na mnie rzeczy materialne w ogole nie robią wrażenia.Wydawało sie jednemu że može mnie kupić..to mu powiedziałam że jestem bezcenna no niema takich pieniedzy za ktore można mnie kupić..więc jak widać nie wszystkie myślą tymi kategoriami.

Może Ty tak, ale jesteś wyjątkową sytuacją. Na ogół jest tak jak napisałem - niestety i niech autor sobie weźmie to do serca.