Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota

Brązowy śluz

Polecane posty

Gość Dorota

Hej. Z reguły mam cykle 25 dniowe. Kochałam się z partnerem w dni płodne.. Czekam na miesiączkę, która powinnam dostać w sobotę. Wczoraj po stosunku, zauważyliśmy z mężem brązowy śluz. Myślałam, że to miesiączka się rozkręca, jednak od tamtej pory nic, żadnej kropli krwi. Z testem ciążowym miałam poczekać do soboty, ale w takim wypadku nie wiem co robić. Myślicie,ze to mogła być implantacja? 

Gość Kkkkkk

Istnieje taka możliwość zwłaszcza ze stosunek był w dni płodne. Kiedy miała być miesiaczka ? W tamta sobotę czy przyszłą ? Jeżeli w poprzednia to testy będą już wiarygodne jeżeli w przyszła to musisz jeszcze poczekać 

Gość DOROTA
7 minut temu, Gość Kkkkkk napisał:

Istnieje taka możliwość zwłaszcza ze stosunek był w dni płodne. Kiedy miała być miesiaczka ? W tamta sobotę czy przyszłą ? Jeżeli w poprzednia to testy będą już wiarygodne jeżeli w przyszła to musisz jeszcze poczekać 

Miesiączkę powinnam dostać 6 lipca 

Gość Kkkkkk

No to tylko 3 dni. Możesz dzisiaj zrobić te extra czule (10ml) a 6 lipca powtórzysz. Daj znać jak wyniki :))

Gość Dorota
7 minut temu, Gość Kkkkkk napisał:

No to tylko 3 dni. Możesz dzisiaj zrobić te extra czule (10ml) a 6 lipca powtórzysz. Daj znać jak wyniki :))

Dobrze. I dziękuję za pomoc. Pierwszy raz ktoś mi tak miło odpowiedział 🙂

Gość Namysłów wojew opolsk

Mam zgłosić na Policję i do administratora na kafe że bezprawnie uzywasz mojego zdjęcia? Z mojego nieaktualnego FB bez mojej wiedzy i zgody? 

Gość Namysłów wojew opolsk

Za bezprawne użycie czyjegoś zdjęcia i wizerunku grozi ci więzienie skurrwysynie mam jechać na Policję i to zgłosić? 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Dorota napisał:

Hej. Z reguły mam cykle 25 dniowe. Kochałam się z partnerem w dni płodne.. Czekam na miesiączkę, która powinnam dostać w sobotę. Wczoraj po stosunku, zauważyliśmy z mężem brązowy śluz. Myślałam, że to miesiączka się rozkręca, jednak od tamtej pory nic, żadnej kropli krwi. Z testem ciążowym miałam poczekać do soboty, ale w takim wypadku nie wiem co robić. Myślicie,ze to mogła być implantacja? 

Ja tak miałam. Jeden dzien brazowego plamienia i koniec. Spodziewanej wlasnie wtedy miesiaczki nie dostalam. Pojawil sie tez ból piersi. Bylam w ciazy. 

Test zrobilam jakies 10-13 dni od stosunku. W sumie byl niepotrzebny bo wiedzialam, to bylo 2gie dziecko

Gość Uciął

i jak wyszedł test?

Gość Uciął

i jak wyszedł test?

Gość Magda
1 godzinę temu, Gość Dorota napisał:

Dobrze. I dziękuję za pomoc. Pierwszy raz ktoś mi tak miło odpowiedział 🙂

JESTEŚ KURRWĄ

29 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja tak miałam. Jeden dzien brazowego plamienia i koniec. Spodziewanej wlasnie wtedy miesiaczki nie dostalam. Pojawil sie tez ból piersi. Bylam w ciazy. 

Test zrobilam jakies 10-13 dni od stosunku. W sumie byl niepotrzebny bo wiedzialam, to bylo 2gie dziecko

Ty też jesteś KURRWĄ

Gość Mija

Jeśli nie staracie się o potomstwo, a zdarza wam się kochać bez antykoncepcji to chociaż kontroluj swoje dni płodne, wówczas będziesz świadomie decydowała o tym czy się zabezpieczać czy też nie, ja od wielu lat używam komputera cyklu myway, więc mogę go polecić.

Gość Dorota
18 minut temu, Gość Mija napisał:

Jeśli nie staracie się o potomstwo, a zdarza wam się kochać bez antykoncepcji to chociaż kontroluj swoje dni płodne, wówczas będziesz świadomie decydowała o tym czy się zabezpieczać czy też nie, ja od wielu lat używam komputera cyklu myway, więc mogę go polecić.

Właśnie się to, że się staramy, ale chcemy mieć dziecko. Jednak bez nacisku większego. Ostatnie dwa cykle bez rezultatów.

Gość Dorota
44 minuty temu, Gość Uciął napisał:

i jak wyszedł test?

Dopiero w sobotę będę testować, w dzień spodziewanej miesiączki. Byłam w pobliskiej aptece, jednak ultra czułych testów u nich dostałam. Jedynie te z czułością 25 ml

Gość Dorota

No niestety, dzis robiłam test i negatywny 😞

51 minut temu, Gość Dorota napisał:

Proszę zrobić test z krwi Bhcg. Czasem potrzeba więcej czasu aby  hormon hcg pojawił się w moczu. Najbardziej wiarygodne będzie testowanie z krwi. Koszt badania podobny jak testy dostępne w aptece a pewność praktycznie stuprocentowa.

Gość Uczyć
59 minut temu, Gość Dorota napisał:

Może za wcześnie .Jak nie dostaniesz miesiączki to zrób w poniedziałek.

Gość Uczyć
Dnia 3.07.2019 o 13:22, Gość Mija napisał:

W.y.p.i.e.r.d.a.l.aj  z tą reklamą na każdym wątku!!

Gość Dorota
1 godzinę temu, Gość Uczyć napisał:

Może za wcześnie .Jak nie dostaniesz miesiączki to zrób w poniedziałek.

No właśnie chyba czuję objawy zbliżającej się miesiączki, bol piersi oraz obrzmialosc i klucie na zmianę w janjkach.. Chociaż fajnie by było, jakby @ się nie pojawiła. Ale bedzie co będzie. Dziękuję za radę 🙂