Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy jeżeli kobieta często bywa tam gdzie faceta który jej się podoba

Polecane posty

Gość gosc

To znaczy że ona robi to specjalnie?

Gość gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

MOŻE zwyczajnie ma cos do załatwienia w tych stronach, albo na przykład miejsce jej się spodobało i nie ma to nic wspólnego z tym , że gdzieś tam przebywa również jej były.

Gość gość

A w ogóle to domniemywanie się czy -przyjeżdża bo mu się podobam- jest głupie,tylko dlatego, że  każda ze stron  to zdarzenie może inaczej interpretować. Do póki nie masz czegoś konkretnie powiedzianego- to sobie nie wymyślaj kolego:)

Gość gosc

Niektórzy tak nadinterpretują zachowania innych ze aż strach cokolwiek robić, mówić i chodzić.

Gość Gość

Chciałabym bardzo, żeby taki jeden przyjeżdżał w miejsca które może mnie spotkać specjalnie dla mnie, ale wiem że to nierealne. Nie mam w sobie nic co mogłoby mu zaimponować, nawet ostatnio mówi mi że piszę nie na temat. 😞

Gość 3 znaki

No oczywiście że robi to specjalnie - nie wiem gościu, czy ty gdzieś chodzisz przypadkiem?

Gość 3 znaki

No oczywiście że robi to specjalnie - nie wiem gościu, czy ty gdzieś chodzisz przypadkiem?

Gość Adorra
37 minut temu, Gość gosc napisał:

Zależy. Jeśli w trakcie tych spotkań ma wesołe oczy, podniesione brwi, uśmiech i jest ładnie ubrana to prawdopodobnie po prostu potrzebuję cię zobaczyć bo jej się podobasz. Gdybyś ja zapytał oczywiście wymyśli jakiś powód więc jeśli i ona ci się podoba to możesz powiedzieć coś w stylu: spotykamy się tutaj tak często że uznałem że powinniśmy wypić wspólna kawę. Jak powie "wal się" to będziesz miał jasność czy jest tam z twojego powodu. 😉

Gość Ceedka

Tak robi to specialnie, chce Cię zobaczyć,usłyszeć, być przy tobie na chwilę, jest Ciebie ciekawa,ciągnie ją do Ciebie, jest w tobie zakochana,a może to przeznaczenie ,co wy nie umiecie prostych rzeczy skojarzyć ,nie ma w życiu przypadków, ktoś tam z góry tym steruje i ma dla nas wytyczony plan i tak przed tym nie ucieknuesz ,nie schowala się,bo to za miesiąc,za pół roku za rok znów wyjdzie do wierzchu,pomysl 

Gość Ceedka

Ona przychodzi tam dla Ciebie,wie ze tam będziesz 

Gość Gość
15 minut temu, Gość Adorra napisał:

Zależy. Jeśli w trakcie tych spotkań ma wesołe oczy, podniesione brwi, uśmiech i jest ładnie ubrana to prawdopodobnie po prostu potrzebuję cię zobaczyć bo jej się podobasz. Gdybyś ja zapytał oczywiście wymyśli jakiś powód więc jeśli i ona ci się podoba to możesz powiedzieć coś w stylu: spotykamy się tutaj tak często że uznałem że powinniśmy wypić wspólna kawę. Jak powie "wal się" to będziesz miał jasność czy jest tam z twojego powodu. 😉

Hahaha,  to ja wolę nie ryzykować 🙂

Gość gosc
18 minut temu, Gość Adorra napisał:

Buhahaha

Gość Adorra
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A weź tchórzu bezjajeczny 😉😁 Jak będziesz miał 60lat to będziesz pluł w brodę

Gość Ceedka

Ale w pewnym momencie przestanie,zobaczysz,pomyśli że jej nie chcesz,że ci się narzuca,że się wyglupila pokazując ci że jej na tobie zależy, będzie jest zwyczajnie wstyd,będzie czuła się odrzucona i niechcianą,wtedy może na jakiś czas zniknąć z twoich oczu,pocierpi w samotności i wróci, tak wróci steskniona,bo będzie chciała chociaż z dala na Ciebie popatrzeć i usłyszeć Cię, jak kocha to tak robi. I co ty na to jest coś w tym  ,robi tak? Obie daj że jak ją teraz zobaczysz to usmichniesz sie do niej, najlepiej jakbyś puścił delikatnie w jej stronę oczko, miała by pewność że do niej coś czujesz i nie uciekala by już, patrz na nią 

Gość Adorra
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Gość Ceedkal

Pomys o niej,wiesz jakie ona musi katusze przechodzić,męczyć się każdej nocy gdy zasypia i myśli o tobie gdy otwiera oczy rano.Ona tęskni, kocha,to kobieta ,facet to zdobywca ,to ty ją zaproś na kawę, niby tylko kawa,nic nie znaczy, a jednak 

Gość gość

ZAPROSIŁAM GO NA KAWĘ A ON MI WYSŁAŁ TAKI ZNAK ?... to znaczy że  nie chce.

Gość Ceedka

Jaki znak?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Ceedka napisał:

Jaki znak?

znak zapytania. to chyba znaczyło.. czego chciałaś

Gość Ceedka

dopisz mu że chcesz z nim pogadać 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ceedka napisał:

dopisz mu że chcesz z nim pogadać 

Spadaj jak zechce to sam się odezwie. Nie będziesz mną sterował 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Adorra napisał:

Jak on się jej podoba, to niech ona zagada. Chyba że jest tchórzem.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Ceedkal napisał:

Pomys o niej,wiesz jakie ona musi katusze przechodzić,męczyć się każdej nocy gdy zasypia i myśli o tobie gdy otwiera oczy rano.Ona tęskni, kocha,to kobieta ,facet to zdobywca ,to ty ją zaproś na kawę, niby tylko kawa,nic nie znaczy, a jednak 

Gdyby zaprosiła go na kawę, to korona by jej z głowy nie spadła. Ale jak się woli męczyć, to jej sprawa i jej głupiej próżności i przerośniętego ego. Polki mają nasrane we łbach. 

Gość gosc
3 godziny temu, Gość Ceedka napisał:

Ale w pewnym momencie przestanie,zobaczysz,pomyśli że jej nie chcesz,że ci się narzuca,że się wyglupila pokazując ci że jej na tobie zależy, będzie jest zwyczajnie wstyd,będzie czuła się odrzucona i niechcianą,wtedy może na jakiś czas zniknąć z twoich oczu,pocierpi w samotności i wróci, tak wróci steskniona,bo będzie chciała chociaż z dala na Ciebie popatrzeć i usłyszeć Cię, jak kocha to tak robi. I co ty na to jest coś w tym  ,robi tak? Obie daj że jak ją teraz zobaczysz to usmichniesz sie do niej, najlepiej jakbyś puścił delikatnie w jej stronę oczko, miała by pewność że do niej coś czujesz i nie uciekala by już, patrz na nią 

Niby gdzie pokazala że zależy. Wystarczylo pporozmawiać, uśmiechnąć sie, zamiast odprawiać jakieś gierki

Gość Adorra
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Jak on się jej podoba, to niech ona zagada. Chyba że jest tchórzem.

Ona nie pyta tylko On 

Gość gość
16 minut temu, Gość Adorra napisał:

Ona nie pyta tylko On 

Ale ona łazi tam gdzie on. A to nie jest przypadek, kobiety niczego nie robią przypadkiem. 

Gość Rkr

Ty pryszczaty dzieciaku nic nie wiesz o kobietach. Prawiczku zasmarkany. Jaki się znawca znalazł a jenczy po forach że żadna go nie chce i lamentuje. Jak podrośniesz i zaczniesz się golić to zrozumiesz że kobieta z klasą się szanuje. Narazie jesteś w malinach i machasz  Zosia rączka tyle dzieciaku

Gość J.J.J

Tzn. Że jej zależy bo kocha,patrzy

Gość J.J.J

Ale te chłopy to młoty 

Gość J.J.J

Czekają aż kobieta ich zaprosi na kawe