Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toja

Czy jeśli komuś na kimś zależy to potrafi mimo wszystko ograniczyć kontakt z powodu urażonej dumy?

Polecane posty

Gość Toja

Coś tam sporadycznie napisze. Ale nic o nas czy o sytuacji. Myślicie, że możliwe jest, że jemu zależy skoro tak się zachowuje? Czy łudzę się niepotrzebnie?

Gość gosc

szklana kula prawde ci powie

Gość gość

Łudzisz się. Tym którym zależy na kontakcie ten kontakt mają. Ci którzy kontakt ograniczają zwyczajnie nie chcą kontaktu. Prosta filozofia i nie należy dorabiać sobie drugiego dna.

Gość Kto wie?
5 minut temu, Gość Toja napisał:

Coś tam sporadycznie napisze. Ale nic o nas czy o sytuacji. Myślicie, że możliwe jest, że jemu zależy skoro tak się zachowuje? Czy łudzę się niepotrzebnie?

Znam takiego co ciagle jednej uprzykrzal życie,ponizal, wysmiewal i tak myślała,czy mu zależy i tak okazuje swe zainteresowanie,bo wciąż  coś o nie mysli czy to zlewka.Nie ogarniesz facetów 

Gość Gość

Niekoniecznie mu zależy 

Gość Gość

Urażona duma boli bardziej jak utracona miłość więc...

Gość Toja
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Urażona duma boli bardziej jak utracona miłość więc...

Więc co masz na myśli?

Gość Gość

Kontekst jest niejasny?

Gość Toja
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kontekst jest niejasny?

Jasny jasny, ale chciałabym więcej poczytac na ten temat, chciałabym rozwinięcia tej myśli 

Gość gosc

Tak dostałem kosza, pomimo że dziewczyna się zmienila i szuka atemcji ja nie umiem na nią już spojrzeć jak wcześniej

Gość Ona33
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Tak dostałem kosza, pomimo że dziewczyna się zmienila i szuka atemcji ja nie umiem na nią już spojrzeć jak wcześniej

Jeśli coś do niej czujesz to daj Wam szansę. Pewnie ona tego żałuję.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Ona33 napisał:

Czuje ale nie mogę o tym zapomnieć to ciągle wraca, głęboko mi wbiła nóż w serce i nic mi nie wyjaśniła dlaczego

Gość Pediatra
4 godziny temu, Gość Toja napisał:

Słuchaj znawców z kafe od wszystkiego! Lekarze nawet na złamane serce😄

Gość gosc
2 minuty temu, Arystoteles napisał:

ja mam tak, ze jak laska poleci ze mna w ch0ja, tzn zobacze, ze jej zainteresowanie moją osobą nie jest na odpowiednim poziomie to nie ma siły ludzkiej abym ja pierwszy do niej napisał.., jakby ona napisała i zaproponowała spotkanie to ok, wtedy miękne i się godze i ciesze

ale zebym ja sie pierwszy odezwał po tym jak wczesniej np mnie olała to nie ma szans

No właśnie tylko że 95% kobiet na to się nie odważy nigdy. One jeszcze gorzej znoszą odrzucenie

Gość Inka

Tak kobiety tak mają 

Gość Inka

Poczuła że ją odrzuciles i jej nie chcesz to co ty byś zrobił, ona przyjdzie ,ale nieśmiało, będzie Cię jeszcze bardziej obserwować i przyglądać się, udawajac że nie patrzy

Gość GOŚĆ

Przestań pisać po kafeterii tylko weź rusz D,u,p,e i działaj, a nie jenczysz bo ty wszystko spieorzyles,ona chciała i pewnie chce a ty co jenczes umiesz i uzalasz się nad sobą jak ty sam z awaliles olewasz wszystko 

Gość Gość
Dnia 3.07.2019 o 18:34, Gość Ona33 napisał:

Jak żałuje to niech ona teraz się stara. 

Gość Gość
14 minut temu, Gość GOŚĆ napisał:

Przestań pisać po kafeterii tylko weź rusz D,u,p,e i działaj, a nie jenczysz bo ty wszystko spieorzyles,ona chciała i pewnie chce a ty co jenczes umiesz i uzalasz się nad sobą jak ty sam z awaliles olewasz wszystko 

wnioski z dupy

Gość Singiel

Moim zdaniem by mężczyzna zachował zdrowie psychiczne powinien uprościć myślenie. Na przykład jeśli kobieta odmówi Ci spotkania, nie poda numeru telefonu, nie okazujesz jej więcej zainteresowania, traktujesz tak jak inne koleżanki na dystans. Jeśli natomiast uraziłeś ją konkretnie to twoim zadaniem jest to naprawić. Jeśli mimo twoich starań ona ogranicza kontakt to dajesz sobie z nią spokój. Życie jest zbyt krótki by wciąż analizować rzeczywistość istniejącą prawdopodobnie tylko w twojej głowie...

Gość gość
Dnia 3.07.2019 o 14:35, Gość Toja napisał:

urazona duma swoje robi lepiej wyjasnij z nim ta sprawe

Gość Gimi

Przez taką urazoną dumę mój kumpel i jego była dziewczyna cierpią.On uparty a ona jeszcze bardziej kochają się a mimo to robią sobie krzywdę ani jedno ani drugie nie chce ustąpić i tylko patrzą na siebie m

Gość Gimi
1 minutę temu, Gość Gimi napisał:

Przez taką urazoną dumę mój kumpel i jego była dziewczyna cierpią.On uparty a ona jeszcze bardziej kochają się a mimo to robią sobie krzywdę ani jedno ani drugie nie chce ustąpić i tylko patrzą na siebie m

Stęsknionym wzrokiem i mijają bez słowa dorośli ludzie a zachowanie jak gøwniarze.Nic zrobić nie mogę każą się nie wpieŕdalać

Gość gosc

Nastolatki 

Gość Trapez

Są w życiu sytuacje  że dumę trzeba schować w kieszeń 

Gość GOŚĆ

Ty masz wyższość nad nią tak czujesz,czujesz się kimś, dlatego ja tak traktujesz.

Gość Anioł

Traktuj ją nadal jak powietrzne to się kiedyś możesz zdziwić bo jej możesz więcej nie zobaczyć.

Gość Czarny

Bob idź spać przecież wiesz że ona kocha i tęskni