Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy kobietę boli doopa że nie wystarczy jej uroda żeby jemu zaimponować?

Polecane posty

Gość gosc

Bo wygląda na to że tak

Gość Nieważne kto

Nie, mnie boli doopa, ze mam dosłownie wszystko poza uroda. Inteligencję, wrażliwość, dobre szczere ♥, poczucie humoru, lojalność. I to wszystko nie ma znaczenia, bo nie jestem piekna. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Nieważne kto napisał:

Nie, mnie boli doopa, ze mam dosłownie wszystko poza uroda. Inteligencję, wrażliwość, dobre szczere ♥, poczucie humoru, lojalność. I to wszystko nie ma znaczenia, bo nie jestem piekna. 

Witaj w klubie

Gość gosc

Mam problem z taką jedną ona myśli że skoro jest piękna to mam się za nią uganiać mimo że mnie źle potraktowała

Gość Gość

Ja nie miałam nigdy nic do zaoferowania oprócz urody i nie zamieniłabym jej na inteligencję, nie jest mi potrzebna, a mam już 34 lata i życie ułożone (finansowo też). Niech ludzie gadają, że uroda to nie wszystko, ale ja mam dzięki niej dom i pieniądze, a moja córka bogatego tatę i urodę, więc będzie jeszcze bardziej zepsuta niż ja, mnie to cieszy, nie chce by jej ręce kalały się robotą  czy gotowaniem. 

Gość Sexy 50- latka

Mnie boli dooopa zazwyczaj od jazdy na koniu

Gość gosc
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja nie miałam nigdy nic do zaoferowania oprócz urody i nie zamieniłabym jej na inteligencję, nie jest mi potrzebna, a mam już 34 lata i życie ułożone (finansowo też). Niech ludzie gadają, że uroda to nie wszystko, ale ja mam dzięki niej dom i pieniądze, a moja córka bogatego tatę i urodę, więc będzie jeszcze bardziej zepsuta niż ja, mnie to cieszy, nie chce by jej ręce kalały się robotą  czy gotowaniem. 

Wolę jednak ładne i inteligentne nie jak pustak powyżej

Gość Mała
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Mam problem z taką jedną ona myśli że skoro jest piękna to mam się za nią uganiać mimo że mnie źle potraktowała

A nie pomyślałeś, że może to ty masz o sobie za duże mniemanie dziewczyna może cie mieć zwyczajnie dość i olewa cie bo nie jesteś w jej typie za "wysokie progi......"??