Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Jestem przerazony

Co jest ze mna nie tak ??

Polecane posty

Go艣膰 Jestem przerazony

Lubie ogladac spongeboba I... ZAKOCHA艁EM Sie W LILU XANIE ....Bylem na jego koncercie usiadlem W drugim rzedzie I strasznie Sie darlem

Po koncercie mialem okazje chile Z nim pogadac ( podalismy sobie rece) moje dlonie strasznie Sie kleily I smierdzialy potem聽

Dwa razy Sie przytulilismy ( smierdzial fajami a konkretnie ziolami ) mial na sobie Gruba Czapke o dresy ( jak Sie poruszyl to poczulem od niego smr貌d

Lil xan zaprosil mnie do swojego pokoju I tak przed 3 godziny gadalismy , gralismy W gta na moim tablecie, kt贸ry mi rozwalil. .. Byl tak nacpany ze usiadl mi na nim ( chlopak troche聽 wazy) I wyrzucil moje buty 聽przez Okno聽

Wczesniej gadalismy o zapachach I Weszla do nas Jakas Pani I zabrala nam ubrania !!聽

Jak Lil siedzial to mu smierdzialy skarpetki I spodnie聽

Nie oddychalem...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kosmonauta

Ehhhh聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agatka
Dnia 3.07.2019 o 17:22, Go艣膰 Jestem przerazony napisa艂:

Lubie ogladac spongeboba I... ZAKOCHA艁EM Sie W LILU XANIE ....Bylem na jego koncercie usiadlem W drugim rzedzie I strasznie Sie darlem

Po koncercie mialem okazje chile Z nim pogadac ( podalismy sobie rece) moje dlonie strasznie Sie kleily I smierdzialy potem聽

Dwa razy Sie przytulilismy ( smierdzial fajami a konkretnie ziolami ) mial na sobie Gruba Czapke o dresy ( jak Sie poruszyl to poczulem od niego smr貌d

Lil xan zaprosil mnie do swojego pokoju I tak przed 3 godziny gadalismy , gralismy W gta na moim tablecie, kt贸ry mi rozwalil. .. Byl tak nacpany ze usiadl mi na nim ( chlopak troche聽 wazy) I wyrzucil moje buty 聽przez Okno聽

Wczesniej gadalismy o zapachach I Weszla do nas Jakas Pani I zabrala nam ubrania !!聽

Jak Lil siedzial to mu smierdzialy skarpetki I spodnie聽

Nie oddychalem...

Z tob膮 jest wszystko nie tak bo wchodzisz na kobiece forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kosmita

TO ZALOZE ...ENKE , WEJDE W M聽

Nosze wk艂adki higieniczne bo mi 艣mierdzi z ust聽

Udost臋pnij ten post