Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Pełne jaja to mit

Polecane posty

Gość gosc

Istnieją kobiety które też chca seksu codziennie tylko że to tabu a wcale ich tak nie mało. Skoro chlopy zwalaja wszystko na "pelne jaja" to co pelnego mają takie kobiety?

Gość gosc
1 minutę temu, Arystoteles napisał:

tylko kobiety , ktore maja duze potrzeby seksualne to NIGDY nie doprowadzą do takiej sytuacji w zyciu, ze poszczą...., bo kobieta bez rpboelmu znajdzie faceta na seks, z kolei facet.. no co ma zrobic? albo isc na ku.rwy, co ja np nie czynie.. albo walic konia, bo skad ja nagle wezme kolezanke na seks? nie ma szans

Tak i ryzykowac ciąża czy innym chorobskiem, albo opinia puszczalskiej. Większość wybierze wibrator

Gość gosc
3 minuty temu, Arystoteles napisał:

ciaza, chorobskiem? a wiesz co to jest antykoncepcja? no i normalny partner a nie zul z bramy?

uwierz mi, kazda laska, ktora ma na to ochote to nie posci...., moze miec przerwa miesiac czy cos, ale nie ma bata by np miala rok zyc bez seksu to nierealne u kobiet, a u nas niestety tak..

ps. ja osobiscie nie znam ZADNEJ wolnej kobiety, a jak w przeszlosci, bedac jeszcze gnojkiem, czasem sie jakas starsza poznalo itp, to kazda wlasnie nawet jak byla sama to miala kogos z kim sie spotykala od czasu do czasu w wiadomym celu

Antykoncepcja nigdy nie daje gwarancji a ta doustna powoduje spadek libido, nadwage, nie zalamuj mnie