Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gggrr

Wkuurwia mnie że tylu facetów to takie ameby

Polecane posty

Gość Gggrr

Dyma/łbym, ruu/chałbym takie komentarze można czytać wśród intermetowych pissd gdy zobaczą ładna kobiete. Już nawet z fajna dziewczyna ciężko być bo banda imbecyli bezmózgich się poodnieca co mnie osobiście irytuje

Gość Gosc
1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

no cóż.. nie nasza wina, ze jest taka nierownosc  , ze kobiety maja seks na zawołanie a my nie.. gdybysmy tez go mieli to by nie bylo takich komentarzy bo facet widziałby ze moze miec jakas laske a takto rodzi sie taka wlasnie hamowatość, ktora jest po prostu podyktowana tym, ze facet nie moze miec kobiety, wiec rodzi sie agresja i rozne takie

Dlatego wlasnie masz reke i pamietaj reka nigdy cie nie zdradzi nawet najpiekniejsza.

Są też kobiety, które lubią takich tępaków... Jest takie powiedzenie "Każda potwora znajdzie swego amatora" i to się sprawdza...
Dla mnie to  dobrze, bo kobieta może odróżnić prawdziwego faceta, od jełopa, który myśli swoim "wackiem", zamiast używać rozumu.  Niektórzy niedorośli żeby ich nazywać mężczyznami, ale na takich również jest popyt u pewnej grupy kobiet, a ci bardziej inteligentni, kulturalni, szukają również kogoś na odpowiednim poziomie.
Pozwólmy im mówić, pisać i się kompromitować.

Gość gość
13 godzin temu, Gość Gggrr napisał:

Dyma/łbym, ruu/chałbym takie komentarze można czytać wśród intermetowych pissd gdy zobaczą ładna kobiete. Już nawet z fajna dziewczyna ciężko być bo banda imbecyli bezmózgich się poodnieca co mnie osobiście irytuje

Mnie akurat w...iają takie babiszony jak ty,niby piszą jedno a jak taki cokolwiek im się powie to one już wielce chętne do oddanie swojego tłustego dupska...Wami baby jest łatwo manipulować.