Gość Ptawdemowie Napisano Grudzień 17, 2019 Dla tego nie ma co się przejmować facetami bo to płytkie istoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 17, 2019 Dnia 4.07.2019 o 13:29, Gość Dorota napisał: Od dłuższego czasu mam podejrzenia że mój mąż mnie zdradza. Macie jakieś doświadczenie jak sprawdzić czy to jest prawda?? Bez powodu ubywa kasa z konta to zdradza innych dowodów nie potrzebujesz. Kochanki tez kosztują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia.adrianowska@gmail. 0 Napisano Czerwiec 6, 2021 Jeśli jesteś z Warszawy to pomogę w zamian że pomożesz ty mi. Też szukam dziewczyny co sprawdzi mojego faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 6, 2021 Czasem zastanawiam się czy z Wami jest coś nie tak? Przecież to czuć jak ktoś Cię zdradza i nie trzeba na to żadnych detektywów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia.adrianowska@gmail. 0 Napisano Czerwiec 6, 2021 Przed chwilą, malinka 123 napisał: Jestem za klaudia.adrianowska@gmail.com napisz do mnie na meila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach