Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sądzicie? Partnerka mojego ojca we wszystko się miesza

Polecane posty

Gość gość

Sama jest na jego utrzymaniu, a wtrąca się np. w to, że mój ojciec pomaga mi finansowo np. kupił mi samochód, czy nawet drozsze meble do pokoju niz jej corce- nie celowo, ale takie mi sie spodobaly.

Mój facet jej się nie podoba, choć jest wykształcony i zawsze zachowuje sie w porządku, obiektywnie nie ma sie do czego przyczepić bo potrafi sie zachowac.

Moja praca tak samo, choć jest prestizowa. 

Odkąd pracuje wymysliła sobie, że powinnam sobie sama wszystko finansować, a mój ojciec nie powinien mi pomagać- choć ma pieniądze i chce to robić.

Na szczęście nie jest jego zoną i mam nadzieję, ze nigdy nie będzie.

Myslicie, że kto ma rację w tym konflikcie? Pewnie kiedyś o spadek ze mną też bedzie się wykłocać, ale mam nadzieje, że nigdy nie będzie miała do niego prawa

Gość gość

Już nie mówiąc o tym, że jest zazdrosna o swoja córkę- w podobnym wieku do mnie, bo mnie np. wiecej osób komplementuje z rodziny i nie tylko jesli chodzi o moją pracę czy wygląd, a ją mniej.

Więc już wtedy ma nafoszoną minę.

Musiałam się wygadać bo działa mi na nerwy... A najlepsze, ze sama ma byle jaką pracę, mało co w życiu osiagnęła, ale chciałaby decydowac o wszystkim

Gość gość

........

Gość pomocnik

W takim razie partnerka twojego ojca jest strasznie bezczelna. Powiedz jej że nie powinno ją interesować to co ci ojciec finansuje.