Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilii

Mąż obraża się jeśli nie ma seksu

Polecane posty

Gość i co zrobić?

KTOŚ  z kim- kogoś- łączy sex i  nagle  wszystko się urywa,  rozstają się i jedno zabiera libido drugiemu...czy to jest możliwe, bo ja zaczęłam w to wierzyć

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

niestety jednak kończy się na tym, że robie sobie dobrze robiąc jej dobrze. Z drugiej strony moja żona nie ma takich potrzeb i już. 

Jeśli nigdy ich nie miała, to popełniłeś błąd, że wziąłeś z nią ślub. Jeśli kiedyś miała, a dziś nie ma, to jest tylko jej lenistwo i brak chęci do pracy nad związkiem. Ja znalazłbym kochankę i problem z głowy. Nawet bym o tym pogadał z żoną.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Jeśli nigdy ich nie miała, to popełniłeś błąd, że wziąłeś z nią ślub. Jeśli kiedyś miała, a dziś nie ma, to jest tylko jej lenistwo i brak chęci do pracy nad związkiem. Ja znalazłbym kochankę i problem z głowy. Nawet bym o tym pogadał z żoną.

jak pracować nad związkiem kiedy poznało się coś innego:)

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

jak pracować nad związkiem kiedy poznało się coś innego:)

będę próbowała, może się uda:)

Gość Serounf
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jakby kobieta miała z tym problem, to wcale nie chciałbym jej oglądać.

Jesteśmy razem 6 lat. W łóżku się dogadujemy świetnie ale też nie ma eksplozji z kosmosu. Również 2-3 razy w tygodniu, z tym ze moja partnerka ma zachwiania libido i czasami jest tak, że np. 3 tygodnie nic nie robimy. Szanuje, to bo wiem, że tak po prostu ma i nie będę człowieka na siłę zmieniał. Gdy takie stany trwają, to około trzeciego tygodnia jest już ciężko z moją psychiką ale staram się o tym nie myśleć, a szczególnie nie mówić jej o tym, bo presja to najgorsze co można wprowadzić do życia erotycznego. Później zawsze wszystko wraca do normy i dłuższy czas cieszymy się udanym seksem. 

Mądry z Ciebie facet. 

Mi też by było trudno wytrzymać 3 tygodnie bez seksu i nie wiem czy umiałabym to znieść w miarę "mądrze" tzn bez gadania. U nas kobiet dochodzi do tego to społeczne rozumowanie, że jak mąż nie chce to kogoś ma na boku. Nawet jeśli wydaje się to nierealne, to i tak takie myśli na pewno pojawiłyby się z tyłu mojej głowy 🙂

A co do kochanka... Też bym tak mężowi powiedziała, że jak on ze mną nie chce, to chyba pora na kochanka 😛

Najgorsze w dzisiejszych czasach jest to, że facet wręcz musi się prosić własnej kobiety a i często żony o to by mieć seks.. to jest chore

ciekawa jest też ta zalezność, że kobiety na początku związku są takie fajne, jurne, seksualne, chętne, same często inicjują-no ideał.. a po kilku latach a szczególnie po małńzeńśtwie, seks dla większosci kobiet mogłby nie istnieć.. i to oczywiscie seks w tym związku, bo gdzieś na boku taka mężatka czy kobita po paro letnim związku zawsze pójdzie w bok.. jakby jej ... facet nie wystarczał, mimo, ze facet zawsze chce.. to ona woli jemu juz nie dawac i pojsc w bok, takie są w wiekszosci dzisiejsze kobiety

jak ja slysze te krzyki rozpaczy mężów, którzy narzekają na brak seksu z żoną to mi się po prostu nóz w kieszeni otwiera.., to jest wasz ku.rwa obowiązek, nawet według kosciola.. zeby dawac facetowi d00py!!! , oczywiscie TYLKO swojemu facetowi, a nie na boku jak macie w zwyczaju..

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Serounf napisał:

Mądry z Ciebie facet. 

Mi też by było trudno wytrzymać 3 tygodnie bez seksu i nie wiem czy umiałabym to znieść w miarę "mądrze" tzn bez gadania. U nas kobiet dochodzi do tego to społeczne rozumowanie, że jak mąż nie chce to kogoś ma na boku. Nawet jeśli wydaje się to nierealne, to i tak takie myśli na pewno pojawiłyby się z tyłu mojej głowy 🙂

A co do kochanka... Też bym tak mężowi powiedziała, że jak on ze mną nie chce, to chyba pora na kochanka 😛

hmmm. Zadam głupie pytanie. Czy Ty nie jesteś moją żoną? piszesz i myślisz jak ona. 

Nie ukrywam, na początku te skoki libido były dla mnie bardzo ciężkie. Były spięcia, awantury, ciche dni i zagrania. Jednak, przecież nie chodzi, o to by się wiecznie kłócić. Kłótnią nikogo do łózka nie zaciągnę, a nawet jeśli, to nie będę miał z tego satysfakcji. Musiałem znaleźć inny sposób. Właściwie musieliśmy, bo jej też w tym okresie nie jest wcale łatwo. Takie 3 tygodnie, to dla nas zawsze ciężki okres ale wspieramy się i dajemy radę. Podstawą było to, byśmy sobie uświadomili, że jest problem, a nie udawali, że go nie ma. 

Gość eee

a macie dzieci? pytam bo po dzieciach czesto kobiecie sie odechciewa

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość eee napisał:

a macie dzieci? pytam bo po dzieciach czesto kobiecie sie odechciewa

Nie. Oboje nie chcemy dzieci. 

Ona powiedziała w prost, że jest próżna i wie doskonale po swojej rodzinie, że się roztyje po ciąży. 
Ja stwierdziłem, że lubię nasz wspólny budżet i wole jeździć 4 razy w roku na fajne wakacje, niż babrać się kupie. 

Oboje stwierdziliśmy, że nie ma sensu ściągać na ten świat kolejnych ludzi i jest nam z tym dobrze. 

Gość Anusa
1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

w dzisiejszych czasach

Nie ma czegoś takiego. Jest równouprawnienie. Teraz są zabawki typu gumowe ćipki, elektrostymulator estim, a dla niej końskie chüje czy masażer sybian. Teraz już nie ma proszenia, nie chcesz -będę miał(a) zabawę z urządzeniem a Ty sobie popadaj w depresje.

Gość Nieco inaczej.

Moja druga Ex dawała mi do zrozumienia, że wesołe igraszki w łóżku to gwałt na niej.

Tak, czułem się jakbym gwałcił własną żonę. Koszmar.

Któregoś dnia nie wytrzymałem i odszedłem.

Jestem sam i mam się dobrze. A jak zachodzi potrzeba, to znajduje się odpowiednia profesjonalistka.

3 godziny temu, Gość Anusa napisał:

Nie ma czegoś takiego. Jest równouprawnienie. Teraz są zabawki typu gumowe ćipki, elektrostymulator estim, a dla niej końskie chüje czy masażer sybian. Teraz już nie ma proszenia, nie chcesz -będę miał(a) zabawę z urządzeniem a Ty sobie popadaj w depresje.

jezeli myslisz, ze sztuczna c!pka ci da to co prawidziwa kobieta to jestes strasznie naiwny...

przerabialem to, beznadzieja i wrocilem do normalnej masturbacji, ktora tez juz dawno mi sie znudzila, ale po prostu msuze to robic

tylko seks z prawdziwa kobieta,ktora cie podnieca seksualnie i widac, ze ona tez chce to robic i jej dobrze, jest przyjemny i daje efekt, ktory się żądą od seksu

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

OK, teraz wszystko jasne.  Mogę Ci z czystym sumieniem powiedzieć, że problem nie tkwi w Tobie.1-2 razy w tygodniu po kilku latach to w sumie całkiem normalna sprawa. Ciężko z tego wybrnąć. W drugą stronę byłoby łatwiej, ale w Twojej sytuacji musi się wypowiedzieć ktoś inny. 

7 godzin temu, Gość Serounf napisał:

ale 1-2 razy na tydzień w przeciętnym związku to raczej spoko wynik, zwłaszcza że wiele moich koleżanek mężatek 30+ oficjalnie już mówi, że nie lubi seksu i mąż już nie podnieca 

Napiszcie to na forum erotycznym, to was zaszczekają, że jesteście oziębłe bo oni nie wyobrażają sobie tak rzadko to robić.

Gość gość
8 godzin temu, Arystoteles napisał:

Najgorsze w dzisiejszych czasach jest to, że facet wręcz musi się prosić własnej kobiety a i często żony o to by mieć seks.. to jest chore

ciekawa jest też ta zalezność, że kobiety na początku związku są takie fajne, jurne, seksualne, chętne, same często inicjują-no ideał.. a po kilku latach a szczególnie po małńzeńśtwie, seks dla większosci kobiet mogłby nie istnieć.. i to oczywiscie seks w tym związku, bo gdzieś na boku taka mężatka czy kobita po paro letnim związku zawsze pójdzie w bok.. jakby jej ... facet nie wystarczał, mimo, ze facet zawsze chce.. to ona woli jemu juz nie dawac i pojsc w bok, takie są w wiekszosci dzisiejsze kobiety

jak ja slysze te krzyki rozpaczy mężów, którzy narzekają na brak seksu z żoną to mi się po prostu nóz w kieszeni otwiera.., to jest wasz ku.rwa obowiązek, nawet według kosciola.. zeby dawac facetowi d00py!!! , oczywiscie TYLKO swojemu facetowi, a nie na boku jak macie w zwyczaju..

Kobieta nie ma obowiązku uprawiać seks w małżeństwie

2 godziny temu, Gość gość napisał:

Kobieta nie ma obowiązku uprawiać seks w małżeństwie

to po co jest w związku?

Gość Gosc
10 godzin temu, Arystoteles napisał:

Hehe

Najlepsze jest to ze to kara za wasz egoizm i zle zachowanie

3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Hehe

Najlepsze jest to ze to kara za wasz egoizm i zle zachowanie

no może i jest to karą, ale bywają też faceci konkretni, którzy mają powodzenie, wtedy taki gosc po prostu cos r0cha na boku, i zadne szmacicho nie moze miec wtedy do niego pretensji, ZADNE