Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onn

Tu większość to bezrobotni, samotni i tak sobie dają rady bez sensu.

Polecane posty

Gość Onn
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czyli tych o których nie masz pojęcia.

Być może, są tacy, ale takie osoby przeszły traumę w dzieciństwie. Normalnie człowiek samotny jest nieszczęśliwy. 

Gość Powiem tak

I co się denerwujesz? Ja nie piszę, że prowokacja, czytaj dokładnie. Piszę, że im nie pomagasz tymi tekstami, ale oprócz pomocy może w swoim postępowaniu zaneguj też osądy, niechęć, bezpodstawny gniew?

Gość Onn
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego nazywasz mnie kobietą? Widzisz jak łatwo ci się pisze o innych zupełnie nie wiedząc zupełnie z kim masz do czynienia po drugiej stronie klawiatury. Uroiłeś sobie schemat do którego próbujesz wszystkich dopasować. Daj sobie siana z tym bo to dziecinne. 

Nic nie uroiłem, wziąłem takie przypuszczenie. Tylko kobieta by z takich rzeczy robiła problem, podpisz się na przyszłość  a nikt się nie pomyli co do ciebie. 

Gość Onn
3 minuty temu, Gość Powiem tak napisał:

I co się denerwujesz? Ja nie piszę, że prowokacja, czytaj dokładnie. Piszę, że im nie pomagasz tymi tekstami, ale oprócz pomocy może w swoim postępowaniu zaneguj też osądy, niechęć, bezpodstawny gniew?

Pomoc uważasz, ze mówienie otyłym, ze są piękne to ok. Życie jest brutalne brać się za siebie. Raczej ty jesteś strasznie czepialska, nawet mój nick tobie nie pasował. 

Gość Powiem tak

Zacytuj moja wypowiedź, gdzie jest podane: mówić grubym, że są ładne. Ale fantazjujesz.

O nicku nie ja pisałam tylko inny "powiem tak", zwracaj uwagę na duże i małe litery w nazwie wyświetlanej, w ogóle zwracaj uwagę na to, co się dzieje, a potem wyciągaj wnioski.

Ale jak jesteśmy przy czepianiu, to dlaczego Ty za to masz prawo tych ludzi się czepiać?

Gość Onn

Tak pocieszające się tak dalej, tylko jak tak usiądziecie i pomyślicie dlaczego tak jest przypomnijcie sobie moje słowa. Kobieta samotna jest nieatrakcyjna wizualnie i wewnętrznie, dlatego nikt jej nie chce.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Onn napisał:

Nic nie uroiłem, wziąłem takie przypuszczenie. Tylko kobieta by z takich rzeczy robiła problem, podpisz się na przyszłość  a nikt się nie pomyli co do ciebie. 

No właśnie, same przypuszczenia i domniemania. A jaki w tym cel? Wiadomo, znowu potrollować by poczuć że ma się chociaż minimum wpływu na kogoś. Puste to i kosztem ludzi samotnych. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Onn napisał:

Tak pocieszające się tak dalej, tylko jak tak usiądziecie i pomyślicie dlaczego tak jest przypomnijcie sobie moje słowa. Kobieta samotna jest nieatrakcyjna wizualnie i wewnętrznie, dlatego nikt jej nie chce.

Lubisz przywalać innym co nie? Jak tylko ktoś jest samotny to ma jeszcze ma dodatkowo cierpieć przez jakiegoś trolla.

Gość Onn
6 minut temu, Gość Powiem tak napisał:

Zacytuj moja wypowiedź, gdzie jest podane: mówić grubym, że są ładne. Ale fantazjujesz.

O nicku nie ja pisałam tylko inny "powiem tak", zwracaj uwagę na duże i małe litery w nazwie wyświetlanej, w ogóle zwracaj uwagę na to, co się dzieje, a potem wyciągaj wnioski.

Ale jak jesteśmy przy czepianiu, to dlaczego Ty za to masz prawo tych ludzi się czepiać?

Co za babsko  czepialskie, pytałem o jaka  pomoc dla otyłych chodziło?  Fałszywe poklepywanie, bez żartów. Otyłym trzeba mówić wprost, żeby brali się za siebie o tyle, żadnych  teorii. 

Gość Onn
5 minut temu, Gość Gość napisał:

No właśnie, same przypuszczenia i domniemania. A jaki w tym cel? Wiadomo, znowu potrollować by poczuć że ma się chociaż minimum wpływu na kogoś. Puste to i kosztem ludzi samotnych. 

To zmień wątek, jak tu nie możesz die odnaleźć. Miłego dnia. 

Gość Onn
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Lubisz przywalać innym co nie? Jak tylko ktoś jest samotny to ma jeszcze ma dodatkowo cierpieć przez jakiegoś trolla.

Nie przywalam, nie taki mam cel, tylko takim fałszywym poklepywaniem nic nie zrobicie. Jak ktoś napisze prawdę od razu ma być trollem 😂, jak tak to jestem nim. 

Gość Powiem tak
6 minut temu, Gość Onn napisał:

Co za babsko  czepialskie, pytałem o jaka  pomoc dla otyłych chodziło? 

Żadne takie pytanie z Twojej strony w tej kwestii nie padło. Jedynie osądy. Plączesz się i w dodatku denerwujesz.

Gość Onn
Przed chwilą, Gość Powiem tak napisał:

Żadne takie pytanie z Twojej strony w tej kwestii nie padło. Jedynie osądy. Plączesz się i w dodatku denerwujesz.

Tak cały czas się błąkam,  weź kobieto skończ. Jesteś jak natrętny komar brzęczysz  cały czas nie mając nic do przekazania. Niby bronisz ale nie wiesz co i kogo. Miłego dnia najlepiej bez odbioru. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Onn napisał:

Nie przywalam, nie taki mam cel, tylko takim fałszywym poklepywaniem nic nie zrobicie. Jak ktoś napisze prawdę od razu ma być trollem 😂, jak tak to jestem nim. 

Gruba osoba, wie że jest gruba. Nie musi się tego dowiadywać od nikogo bo po co. Brak logiki lub złe intencje.  

Gość Onn
5 minut temu, Gość Powiem tak napisał:

Weź się lepiej za siebie, jak masz tu swoją mdła wiedzę przekazywać. 

Gość Onn

Gruba osoba, wie że jest gruba. Nie musi się tego dowiadywać od nikogo bo po co. Brak logiki lub złe intencje.  

To dlaczego się nie weźmie za siebie? Dlaczego potem się zastanawia czemu jest samotna?  Dlaczego oszukuje, ze jest szczęśliwa? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Onn napisał:

To dlaczego się nie weźmie za siebie? Dlaczego potem się zastanawia czemu jest samotna?  Dlaczego oszukuje, ze jest szczęśliwa? 

A dlaczego to ciebie interesuje? To ich życie a nie twoje. 

Gość Powiem tak
2 minuty temu, Gość Onn napisał:

Tak cały czas się błąkam,  weź kobieto skończ. Jesteś jak natrętny komar brzęczysz  cały czas nie mając nic do przekazania. Niby bronisz ale nie wiesz co i kogo. Miłego dnia najlepiej bez odbioru. 

Prawda boli. Myślisz, że Twoja prawda też kogoś boli, ale to co piszesz to tylko gniew i jałowość. W dodatku bardzo łatwo wyprowadzić Cię z równowagi, stąd pewnie tyle frustracji. Wiele jeszcze masz przed sobą, ale wierzę, że przyszedłeś tu mówić prawdę grubym w oczy z troski o nich, a nie z nienawiści.

Gość Onn
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A dlaczego to ciebie interesuje? To ich życie a nie twoje. 

Bo mnie zawsze interesowało czy taka osoba faktycznie nie wie z jakiego powodu tak się dzieje? Czy to pytanie retoryczne. Co po nim oczekuje? Oraz czy tak ciężko jest wziasc się  za siebie? 

Gość Onn
7 minut temu, Gość Powiem tak napisał:

Prawda boli. Myślisz, że Twoja prawda też kogoś boli, ale to co piszesz to tylko gniew i jałowość. W dodatku bardzo łatwo wyprowadzić Cię z równowagi, stąd pewnie tyle frustracji. Wiele jeszcze masz przed sobą, ale wierzę, że przyszedłeś tu mówić prawdę grubym w oczy z troski o nich, a nie z nienawiści.

Nie  ran  mnie już więcej😂😂😂. Po twoich wyznaniach chyba nie zasnę 😂😂😂. Po 40 babsko,  samotne zgadłem?  Tak robię to z troski, na ulicy mam wyjście po prostu głowę   odwracam. 

Gość Powiem tak
Przed chwilą, Gość Onn napisał:

Nie  ran  mnie już więcej😂😂😂. Po twoich wyznaniach chyba nie zasnę 😂😂😂. Po 40 babsko,  samotne zgadłem?  Tak robię to z troski, na ulicy mam wyjście po prostu głowę   odwracam. 

Nie zgadłeś, nie mógłbyś, bo ograniczona percepcja na to nie pozwala. Obrażaniem ludzi nie dasz upustu swoim złym emocjom, problem z paplaniem na forum jest taki, że nie wiemy, co robi druga osoba naprawdę, a szkoda. A nie jesteś grubszym, samotnym, bezrobotnym panem? Nie musisz odpowiadać, napiszesz, że nie. I co za dojrzały facet emotikon tyle używa?

Gość Gość
5 minut temu, Gość Onn napisał:

Troll dostał ataku. 

Gość :))

Troll dostał ataku. 

Właśnie, w ogóle już mu się grunt po nogami zawalił, bo myślał filozof, że się wykaże :)

Gość Onn
3 minuty temu, Gość Powiem tak napisał:

Nie zgadłeś, nie mógłbyś, bo ograniczona percepcja na to nie pozwala. Obrażaniem ludzi nie dasz upustu swoim złym emocjom, problem z paplaniem na forum jest taki, że nie wiemy, co robi druga osoba naprawdę, a szkoda. A nie jesteś grubszym, samotnym, bezrobotnym panem? Nie musisz odpowiadać, napiszesz, że nie. I co za dojrzały facet emotikon tyle używa?

Jakbym by gruby to bym grubych bronił to proste. Swój swojego zawsze obroni. Bezrobotny tez nie jestem. Co do ciebie w jednym mam racje samotna kobieta. 

Gość :))

W ogóle dzięki, się uśmiałam całą dyskusją!

Gość Onn
5 minut temu, Gość :)) napisał:

Właśnie, w ogóle już mu się grunt po nogami zawalił, bo myślał filozof, że się wykaże :)

A ty kim jesteś? Akurat wykształcenie i prace mam.  Nic nie zwaliłem, o to się nie bój ? Typowo kobiece za prawdę atak, jedz dalej nie przeszkadzaj sobie, bo tak pięknie wyglądasz😂

Gość Onn
3 minuty temu, Gość :)) napisał:

W ogóle dzięki, się uśmiałam całą dyskusją!

Potraktuje to jako komplement, oczywiście ironicznie to mówię. 

Gość Powiem tak

Szkoda, że nic nie dotarło, ale przypadek kliniczny to nie jest, tak jak w moich grupach. Tak, jak gdyby świat składał się z samotnych i bezrobotnych, a tu jeden prorok.

Jak pisałam, nie jestem samotna, ale oczywiście przekręciłeś w swoim niebywałym umyśle wypowiedź, dlatego tym bardziej Twojej partnerce z głębi serca współczuję.

Gość Onn

Jak to mówią baby nie przegadasz,  coś w tym jest,  odwróci kota ogonem zawsze.Muszę opuścić was,  mam nadzieje, ze dacie sobie rade (ironia)😂

Gość Powiem tak

A, dotarło jedno: emotikony ograniczyłeś.