Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roskosmos 92

Wstydzę się kupić rower w supermarkecie

Polecane posty

Gość Roskosmos 92

są tam do nabycia naprawdę fajne rowery górskie w atrakcyjnych cenach po 600-700 zł ale wstydzę się go kupić gdy inni klienci udają się tam tylko po zakupy spożywcze. 

Gość gosc

Krzysiek to weź wyślij mamę po ten rower

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Roskosmos 92 napisał:

są tam do nabycia naprawdę fajne rowery górskie w atrakcyjnych cenach po 600-700 zł ale wstydzę się go kupić gdy inni klienci udają się tam tylko po zakupy spożywcze. 

Co ty pieprzysz wstydzić się kupić rower odbiło ci, kupuj grubasie a może wreszcie schudniesz

Gość Gość

Ostatnio w hipermarkecie kupiłam mikser , wstydzić się kupić rower większej bzdury nie słyszałam 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

a ja się pytam akceptujecie wystepki ped'ofilskie że z ped"ofilem skazanym prawomocnym wyrokiem z art 202kk piszecie??? 

kolegę se krva ped'ofila  znezli brawo gratuluję !! 

Jeżeli nawet to prawda to każdemu trzeba dać szansę 

Gość Roskosmos 92

Rowery się kupuje w salonie Krossa, Treka albo Rometa a nie jakieś no name w Carrefour. Wstydzę się że wezmą mnie za biedaka. Miałem porządny rower za 2 000 zł ale mi ukradli w Boże Narodzenie 2016. Teraz po prostu nie mam dwóch czy więcej kawałków na taki wypasiony rower.

Gość Roskosmos 92

Rowery się kupuje w salonie Krossa, Treka albo Rometa a nie jakieś no name w Carrefour. Wstydzę się że wezmą mnie za biedaka. Miałem porządny rower za 2 000 zł ale mi ukradli w Boże Narodzenie 2016. Teraz po prostu nie mam dwóch czy więcej kawałków na taki wypasiony rower.

Gość Gość
15 minut temu, Gość Roskosmos 92 napisał:

Mnie ukradli dwa rowery jeden z garażu a drugi z balkonu, ale nie uważam żeby wstyd było kupić rower w hipermarkecie kupujesz i już, przy najmniej jak ci go  ukradną to mniej będzie żal,  a jak się wstydzisz to kup go to wieczorem gdy nie ma już klientów.

Gość Gość

Kupuj grubasie rower to schudniesz

Gość ccc

Zamów se coś przez neta i problem rozwiązany.

Gość gosc

JEZU CO ZA MAMEJA I PRZEGRYW XDDDDDDDDDDDDD

Gość jedyna taka

Jaki cielowaty chłop nie mogę. Żadna go  nie zechce