Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscCYTRYNKA

Nie mam pojęcia jak stare panny dają radę.

Polecane posty

Gość prześmiewca nie zawsze
33 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

To bardzo źle robisz, znajdź sobie wolnego a nie zajętego faceta, pełno tego biega po świecie i jest w czym wybierać. 

Popieram, nareszcie jakaś porządna kobieta się odezwała. 

Gość goscCYTRYNKA
20 minut temu, Gość AloHa napisał:

Alla: takie romanse tylko ci szkodzą, bo sprawiają, że poświęcasz dużo czasu i uwagi na relacje bez przyszłości, zamiast skupić się na rozglądaniu za kimś, kto będzie dla ciebie wyjątkowy.

poniekad racja,ale z drugiej strony jakby mial pojawic sie ten wyjatkowy to dalby znac o sobie..chyba nie sadzisz ze to kobieta ma biegac za facetem?ja juz duzo widzialam; najszczesliwsze zwiazki to takie kiedy facetowi zalezy bardziej od samego poczatku.a jak mu zalezy to biega za kobietą do upadłego...nie jest to wymuszone. zwiazku na sile nie warto miec, facet wykorzysta kobiete ktora sama za nim biega

16 minut temu, Gość oczywiscie napisał:

To chyba jakiś upośledzony facet pisał, do tego żonaty który ma romanse. Kobiety tak łatwo w to nie pakują, podobnie jak nie chodzą do prostytutki!  Nawet męskiej! Po co, żeby złapać jakiegoś syfa? Chyba cię pogięło idi.oto. 

nie. jestem kobietą.. ja znam wiele osób i powaznie, znam kilkanascie kobiet w różnym wieku które korzystają z męskich prostytutek. ale mowie to jest ostateczność

15 minut temu, marawstala napisał:

Ok. W takim razie rób coś w tym kierunku by zmienić stan obecny 

nie wiem co,przeciez nie bede podrywac sama,

14 minut temu, Gość Gość napisał:

Stare panny to były w xix wieku. Teraz nie ma starych panien , są singielki i mnóstwo rozwódek. Nie ma mężczyzn  tylko mięczaki dlatego kobiety wolą być same. 

haha.

Gość goscCYTRYNKA
18 minut temu, Gość prześmiewca napisał:

autorko kup sobie psa i ćwicz z nim tę bliskość jak żaden facet cię nie chce tknąć. 

😄 😄😄 😄 

bardzo śmieszne.

17 minut temu, Gość prześmiewca napisał:

26 lat i nigdy nic??? Musisz być strasznym paszczurem. 

jak nigdy nic?? pisałam wyzej, że mialam partnerów seksualnych, przelotne 'romanse'.. mam kolegów. nie jestem obleśna chyba. ale nie zaznałam uczucia, nikt nie był we mnie zakochany. nawet sharon tate nie była kochana a jaka byla piekna

13 minut temu, Gość Gość napisał:

Takie też bzykacie więc nie udawaj.

dokladnie hahaha tylko sie nie przyzna tak jak moj kuzyn ktory spuszczal sie na 100kg angielkę, a śmial sie z niej do rodziny i nikt poza nami tego nie wiedzial bo wstydzilby sie przyznac że ją tylko używa

Gość znawca

Alla to Monika. Romansuje z żonatym i podszywa sie pod inną osobę. 

Gość znawca
9 minut temu, Gość prześmiewca napisał:

Niby tak, moja żona to niezła paskuda z twarzy, ale przedtem miałem same ładne, które mnie rzuciły. 

Hahahahahahahahaha 😄 😛 

Gość goscCYTRYNKA
1 minutę temu, Gość znawca napisał:

Hahahahahahahahaha 😄 😛 

to faktycznie przesmiwco masz sie czym chwalic..lepiej ukrywaj ten fakt bo tez o tobie zle swiadczy

Gość do cytryny

Musisz częściej i dłużej wysiadywać na forum. Na pewno coś wysiedzisz, a przynajmniej wylejesz ten jad i gorycz które cię zatruwają i wszystkich dookoła ciebie. 

Gość znawca
2 minuty temu, marawstala napisał:

Nie wiem co doradzić : ) 

Młoda jesteś, jeszcze kogoś poznasz : )

kopara

Gość Gość
1 minutę temu, Gość do cytryny napisał:

Musisz częściej i dłużej wysiadywać na forum. Na pewno coś wysiedzisz, a przynajmniej wylejesz ten jad i gorycz które cię zatruwają i wszystkich dookoła ciebie. 

Sądzę że jej się odechce zwierząt męskich 🤣

Gość Gosci
41 minut temu, Gość goscCYTRYNKA napisał:

Dla mnie zawsze ważni byli ludzie, lubiłam mieć wielu przyjaciół,byc kochana.Zreszta wydaje mi sie,ze to jest jedna z podstawowych potrzeb czlowieka-bycie docenionym, kochanym.Zaden dyplom czy pieniadze tego nie zapewnią.Ja nie jestem zgorzkniała,ale szczesliwa tez nie.Nie jestem bluszczem ktory oplata, nie chce nikogo miec na sile, przeciez moglabym juz dawno zrobic to co niektore kolezanki by kogos miec.Slyszalas ze noworodki ktore nie maja rodzicow umieraja szybciej niz chore ale kochane i przytulane dzieci?Mnie w ciagu calego zycia przytulal tylko 1 mezczyzna i to tylko kilka razy,a w dziecinstwie mama.,przez pierwsze kilka lat,pozniej juz nie. Chcialabym czulosci, docenienia, sexu nie ukrywam tez,ale takiego z uczucia.Chociaz raz to zaznac ,a potem moglabym sie zwiazac z kims,ale zeby chociaz tego zaznac  😞 

Mądra dziewczyna z Ciebie jest❤

36 minut temu, Gość goscCYTRYNKA napisał:

No to widocznie nie jestem.Jak kogos szukam to zawsze ktos sie znajdzie, ale nigdy nikt o mnie specjalnie nie zabiegał.Byłam pewnie z braku laku i tyle,moze mysleli ze to ja bede za nimi biegac.Nie jestem jakims kolkiem,umiem sama zagadac,pozartuje,wychodze z roznymi inicjatywami, staram sie urozmaicic czas. ale to na nic.

co za ...a z Twojego ex...wspolczuje, przede mna chyba to samo, na razie znieczulam sie melisa i  snem, albo robie tak by byc zabiegana i nie miec czasu na myslenie,ciesze sie ze jestes szczesliwa i dziekuje za rady ❤️

mialam kiedys taka jedna przyjaciolke, nieatrakcyjna a i tak rozbijala wszystkie poczatkujace znajomosci..nikt nie byl za mną tak, jakby był za miss nawet gdyby ta nic nie robiła i nie mówiła, dlatego się rozpadało

Wiem, ale chcialabym zeby chociaz ktos mnie szczerze lubil i dbal o mnie, to by mi wystarczylo na stałe, a taka namietna, gdyby zdarzyla sie choc raz to pewnie uskrzydlalaby mnie w myslach cale zycie

Nie mam wątpliwości, że na pewno Co się zdarzy. Każdemu się zdarza. Inna sprawa jak długo trwa

Gość dgasczxt

tylko na co komu taka przechodzona baba po romansach? jestes niestabilna emocjonalnie nie dasz szczescia mezczyznie

Gość prześmiewca
Cytat

Mnie w ciagu calego zycia przytulal tylko 1 mezczyzna

24 minuty temu, Gość goscCYTRYNKA napisał:

pisałam wyzej, że mialam partnerów seksualnych, przelotne 'romanse'.. mam kolegów ale nie zaznałam uczucia, nikt nie był we mnie zakochany.

To się zdecyduj bo raz piszesz że miałaś jednego, a za chwilę że miałaś partnerów seksualnych i przelotne romanse w liczbie mnogiej. Sama nie pamiętasz swoich kłamstw wariatko. Idź sie lepiej leczyć bo na pisanie masz zbyt ostrego alzheimera. 

Gość oczywiscie

26 lat i romanse w liczbie mnogiej? Niezłe tempo. Popieram gościa dgasczxt. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

26 lat i romanse w liczbie mnogiej? Niezłe tempo. Popieram gościa dgasczxt. 

Nie udawaj cnotki wariatko.

Gość goscCYTRYNKA
27 minut temu, Gość do cytryny napisał:

Nikomu się nie zale,  wiec nie zatruwam otoczenia.w przeciwienstwie do ciebie mam co robic.

17 minut temu, Gość Gosci napisał:

Mądra dziewczyna z Ciebie jest❤

dziekuje

12 minut temu, kotwin napisał:

Nie mam wątpliwości, że na pewno Co się zdarzy. Każdemu się zdarza. Inna sprawa jak długo trwa

tez dziekuje ❤️ chociaz mi lepiej

11 minut temu, Gość dgasczxt napisał:

tylko na co komu taka przechodzona baba po romansach? jestes niestabilna emocjonalnie nie dasz szczescia mezczyznie

przechodzony to ty jestes. nikt nie bierze slubu bedac dziewica i prawiczkiem. jak jestes pierwsza/y do oceniania to zacznij od siebie

a po drugie nie jestem przedmiotem ktory ma sluzyc do czegos. chce byc kochana i tyle

Gość goscCYTRYNKA
9 minut temu, Gość prześmiewca napisał:

To się zdecyduj bo raz piszesz że miałaś jednego, a za chwilę że miałaś partnerów seksualnych i przelotne romanse w liczbie mnogiej. Sama nie pamiętasz swoich kłamstw wariatko. Idź sie lepiej leczyć bo na pisanie masz zbyt ostrego alzheimera. 

jeden mnie przytulał, był milszy. reszta mechanicznie... tak duzo tych romansow nie bylo, nie mam sie czego wstydzic

cos mi sie wydaje,ze to ty masz zaburzenia, myslisz ze mnie sprowokujesz..o naiwnosci 🙂 

Gość oczywiscie

Nie miałam w życiu ZADNYCH romansów, i przestań mnie obrażać ...ny kutafonie z braku zajęcia udający kobietę. 

Gość dgasczxt
4 minuty temu, Gość goscCYTRYNKA napisał:

Nikomu się nie zale,  wiec nie zatruwam otoczenia.w przeciwienstwie do ciebie mam co robic.

dziekuje

przechodzony to ty jestes. nikt nie bierze slubu bedac dziewica i prawiczkiem. jak jestes pierwsza/y do oceniania to zacznij od siebie

a po drugie nie jestem przedmiotem ktory ma sluzyc do czegos. chce byc kochana i tyle

Tak jak myslalem masz olbrzymie problemy ze soba, w romanse wchodza ludzie o specyficznych cechach nie nadajacych sie na dlugie zwiazki, nikt nie mowi o dziewictiwe czy prawictwie tylko o pewnych zasadach dot. dlugofalowych relacji i osobach ktore kategorycznie sie do nich nie nadaja - jak np Ty

Gość prześmiewca
5 minut temu, Gość goscCYTRYNKA napisał:

Nikomu się nie zale,  wiec nie zatruwam otoczenia.w przeciwienstwie do ciebie mam co robić

Jak widać nie masz, bo tu gnijesz i zabierasz czas normalnym ludziom.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

Nie miałam w życiu ZADNYCH romansów, i przestań mnie obrażać ...ny kutafonie z braku zajęcia udający kobietę. 

Sylwia milcz ladacznico 

Gość oczywiscie

Nie jestem Sylwia ale tez mogę cie pozwać do sądu, mam świetnego prawnika. 

Gość Gosci
18 minut temu, Gość goscCYTRYNKA napisał:

dziekuje

Szkoda, że w necie poznaje się kogoś z kim przypuszcza się że znalazło by się wspólny język i nie da się z nimi pogadać tak od czasu do czasu np.na messengerze