Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chrupka

Jak to możliwe że ktoś chce być z kimś kto

Polecane posty

Gość mieszkanka jaskini
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bo taki facet daje iluzję tak jak niedostępna dla faceta kobieta. Każda myśli że ona dostapi zaszczytu zmiany takiego typa i że będzie ja za to bardzo kochal do usranej śmierci z wdzięczności za ocalenie. Kobiety też są naiwne po prostu i myślą że życie to bajka. Tak to działa u matriksowych kobiet. U facetów zresztą podobnie. Nie rozumieją słowa nie więc swiruja myśląc że kobieta kłamie mówiąc że ma go w dupie. Ego daje znać. 

masz rację, on jest mega niedostępny i to jest wyzwanie, taka kobieta nie odpuści i to jest mega błąd niestety, zawsze pociąga nas to co jest niedostępne, to takie smutne :(

Gość Chrupka
Dnia 8.07.2019 o 11:14, Gość Gosc napisał:

Historia mojego życia.

Mój ojciec odszedł od mojej mamy jak miałem 8 lat. Alkoholik, tyran, ogólnie okropny człowiek. Poznał inną kobietę. Jest z nią 20 lat. Dziś mam 30 lat, a mój ojciec jest dla mnie wzorem do naśladowania. Gdy skończyłem 16 lat zacząłem się orientować jakim człowiekiem była moja matka. Kochałem ją, jak każdy syn ale dobrym człowiekiem to ona nie była.

Opisuje ją zdanie " nie ugryzie, a krew wypije"

Dziś mój ojciec pije sobie może 2 drinki w tygodniu. 

Autorko czy wiesz o czym mówię? Chodzi mi, o to że czasami, to kobieta tak wykańcza psychicznie faceta, że ten popada w nałogi i staje się najgorszą wersją samego siebie. Robicie, to często nieświadomie, bo nie wiecie, że nie trzeba komuś dać w zęby, by zrobić mu krzywdę. 

Absolutnie nie. Właśnie na tym m. in. polega alkoholizm, że odpowiedzialność za ten stan zrzuca się na inną osobę. Nie ma w ogóle czegoś takiego, że ktoś jest winny czyjegoś alkoholizmu czy innego nałogu. No chyba że codziennie  wdusza w kogoś lejkiem procenty. Albo robi podstępne alkoholowe kroplówki.