Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

darko0009

pomozemy

Polecane posty

Witam pa艅stwa ,przepraszam za to og艂oszenie ja tylko z zapytaniem, czy znalaz艂by si臋 kto艣, kto by chcia艂 pom贸c, pewnej osobie kogo op chodzi dzis. los chorego kto sie tym przejmuje, ale ja wierze polska kraj katolicki do ko艣cio艂a chodzimy, po co na pokaz nie bo wierzymy w boga dla tego postanowi艂em pom贸c panu adamowi ,52l, kt贸ry znajduje sie w bardzo krytycznej sytuacji ,od 8 roku 偶ycia CHORUJ臉 ma niedow艂ad lewej nogi porusza si臋 tylko i wy艂膮cznie o kulach przeszed艂 rozleg艂y zawa艂 serca z zatrzymaniem kr膮偶enia ,obecnie jego sytuacja jest bardzo z艂a trudna ma tylko 320z艂 miesi臋cznie z OPS jego najwi臋ksze potrzeby to leki czasami nie sta膰 go na kupno 偶ywno艣ci jest ciep艂o a on jest zmuszony chodzi膰 w zimowych butach grubym swetrze ,mieszka w budynku socjalnym nie ma nawet telewizora dla niego to marzenie mie膰 telewizor ,bardzo prosz臋 kogo艣 mo偶e ma kto艣 niepotrzebna letnia odzie偶 mo偶e by膰 zniszczona nieraz wyrzucamy dobra odzie偶 ,a s膮 ludzie, kt贸rzy by ch臋tnie nosili ,nieraz my ludzie zdrowi nie zdajemy sobie sprawy ile taki inwalida musi przej艣膰 ,bywaj膮 dni ze pan Adam k艂adzie si臋 spa膰 g艂odny mieszka w budynku socjalnym wszystko na pr膮d z braku dochod贸w i nieop艂aconych rachunk贸w odci臋li mu pr膮d ,ani gazu,nie ma ,w tym budynku tak偶e nie mo偶e nawet herbaty ugotowac, je艣li masz serce to pom贸rzmy mu wsp贸lnie ,,przepraszam, je艣li kogo艣 urazi艂em ,ale zal. mi tego cz艂owieka czy musi tak cierpie膰 ,niech wam b贸g b艂ogos艂awi ,i uchroni nas od takiego losu jak pan Adam przechodzi膰 musi Darek.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach