Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwak

jestem ekscentrycznym ge'jem i jestem przeciwko LGBT

Polecane posty

Gość dziwak

mimo tego, że lubie czasem się przebrać w babskie ciuszki jeśli chodzi o wygląd, je'bie LGBT i marsze równości, a wiecie czemu? Bo nie każdy chce mieć klub ge'jowski na ulicy. Gdyby to serio miało polegać na tym co zamierzano to spoko ale kur;wa walczenie o coś co już dawno byłoby normą gdyby nie walka jest bez sensu. Nie od dziś wiadomo o tym, że coś takiego jak homoseksualizm istnieje i przed średniowieczem pe'dały miały się dobrze. Na ogół doktryna religijna trochę mnie boli ale kij z tym u nas jeszcze jest w porządku. Nikt nas nie pali na stosach, nie s'ra pod drzwi, jak jesteś spoko ziom homo to się z każdym hetero zakumplujesz. Tworzą specjalnie dwa obozy żeby łatwiej było wprowadzić NWO i nas zniewolić. A my de'bile nadal tworzymy sztuczne konflikty zamiast stworzyć globalną dyskusję na ważne tematy. Co komu do Twojej orientacji seksualnej? Istnieją pewne normy społeczne, którym warto się przyporządkować. A jak jesteś trans rób to ku;rwa dobrze żeby nie straszyć dzieci, bo masz możliwości

Gość Gość

Szanuję takich normalnych gejów, jak Ty.