Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PipiLangsztrumPończoszanka

Wejdźcie,coWamSzkodzi

Polecane posty

Nuuudddddaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam 2 stany w moim zyciu naprzemiennie:

1. Gnicie w samotności i psychologizowanie ,analizy bezsensowne w nieskonczonosc ,co kończy się myślami samob.

2. Udawanie miłej wśród ludzi i męka własnej nieszczerości 

znudziło mi się. 

Help 

W dodatku w wyniku stanu nr 1 stwierdziłam, że jedyną osobą, jaką w życiu kochałam był mój........pies. (już nie żyje niestety). Serio ,z ręką na sercu żadnego człowieka tak w 100% szczerze nie wymienię!!!!! Pies. Kurde,jak bardzo jest ze mną źle??

Gość nigdy

Z tobą pisząca/ym te posty i inne pod innymi nikami z pewnością nie jest dobrze.Raczej już dobrze nie będzie .Natomiast osoba ,która próbujesz zdyskredytować nie pierwszy raz  radzi sobie i oby takie kanalie jak ty usunęli się z jej otoczenia.

Ty nie jesteś fałszywy? A ci co tu wypisują szarrriki dragony buhahahaha i inne w tym kobiece to kim jesteście jak nie fałszywcami ze zrytym mózgami . Jesteś dupkiem pipi i tylko tym ,nic tego nie zmieni

1 godzinę temu, Gość nigdy napisał:

Z tobą pisząca/ym te posty i inne pod innymi nikami z pewnością nie jest dobrze.Raczej już dobrze nie będzie .Natomiast osoba ,która próbujesz zdyskredytować nie pierwszy raz  radzi sobie i oby takie kanalie jak ty usunęli się z jej otoczenia.

Ty nie jesteś fałszywy? A ci co tu wypisują szarrriki dragony buhahahaha i inne w tym kobiece to kim jesteście jak nie fałszywcami ze zrytym mózgami . Jesteś dupkiem pipi i tylko tym ,nic tego nie zmieni

O,to pierwszy się przedstaw, jak taki kozak z Ciebie. Mówię szczerze o miłości do psa ,gdzie tu fałsz? Chyba nikt by nie chciał kłamać na swoją niekorzyść..... no...broń się teraz kryształowo szczery...

I będę w dalszym ciągu nieprzyzwoicie szczera: Masz niezle urojenia przesladowcze, udaj się po leki ... Nikt Ci tego bardziej wprost nie powie...