Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhaha

Baby mnie nie cierpia bo jestem o wiele atrakcyjniejsza...

Polecane posty

Gość buhaha

nie moga tego zniesc :D Aaaach bidulinki...

Gość buhaha

I nie p i e p r z c i e,ze to przez moj wredny charakter albo wywyzszanie sie.Kiedys bylam dla nich zyczliwa i mila to i tak mnie traktowaly jak smiecia,ktorego trzeba szybko zgniesc.I co wy na to ?

Gość Mmmm

Chrzanisz głupoty. Jestem atrakcyjna (powyżej przeciętnej) i inne kobiety mnie lubią. Może dlatego, że nie uważam się za lepsza od nich. Poza tym nastała ostatnio głupia moda na nazywanie wszystkich zachowań otoczenia zazdrością. Dla mnie to takie typowe zachowanie patologii. Może nie jesteś tak piękna jak Ci się wydaje, a najzwyczajniej w świecie masz okropny charakter/jestes nudna/ glupia jak but/wampirem energetycznym/maruda/dwulicowa/smierdzi ci z ust? Jest milion powodow dlaczego moga Cie unikac.

Gość Gość

Wysyp postów z doopy zawsze gdy tam się pojawi,byle tylko coś pieprzyć i żeby się kręciło !

Gość do Mmmm

Nie,nie smierdzi mi z ust,nie wywyzszam sie,nie mam paskudnego charakteru ani nie jestem tepa.Przykro mi ciebie rozczarowac.

A jesli naprawde jestes atrakcyjna jak piszesz i nigdy nie doswiadczylas kobiecej zawisci i wszystkie kobiety ciebie lubia to tez mi przykro,ale atrakcyjna nie jestes.Naprawde ladne kobiety zawsze beda mialy grono wrogow i zazdrosnic.

Gość Biu

Muszę przyznać, że im ładniejsze dziewczyny tym bardziej są zazdrosne. Kilka dni temu poznałyśmy z siostrą 2 fajne pary. Dziewczyny były przesympatyczne, miłe i zachowywały się przyjacielsko i bez żadnych spin, choć dawały nam obu o 10 lat mniej niż mamy, przez co później były lekko skonsternowane. Dziewczyny dosyć ładne, ale bez żadnego Wow.

Natomiast, jakiś czas temu, wyszliśmy grupką na piwko, do knajpy przyszedł też stary znajomy z jakimś kolegą i dwoma nastolatkami (przynajmniej tak wyglądały). Jakież było moje zaskoczenie, gdy od siostry dowiedziałam się,  że cały czas o nas mówiły - oczywiście źle 😄 Ja natomiast w ogóle nie zwracałam uwagi na te dziewczyny dlatego dowiadując się o tym, byłam w naprawdę ciężkim szoku tym bardziej, że z siostrą byłyśmy kulturalne dla wszystkich. Te dziewczyny były bardzo ładne, ładnie umalowane i wystrojone obie w obcisłe ciuchy i na czarno, ja i siostra ubrane na luźno i sportowo. Nie przytoczę jakich słów używały te smarkule, a "niestety" zajęta miłą atmosferą i rozmowami nie zorientowałam się  jak bezczelnie wypowiadają się o nas te żałosne dziewczyny... Pierwszy raz nieświadomie pozwoliłam na coś takiego, ale na prawdę w życiu niespodziewałam się, że przy takiej różnicy wieku może występować aż tak olbrzymia zazdrość... 😉 To coś się ma albo nie ma i daremne żale próżny trud... Jeśli ktoś ma inne wyjaśnienie na tego typu ataki, to bardzo proszę,  jestem otwarta na sugestie. Narazie innych wyjaśnień nie ma, jak żyję 😉

Gość burza w mieście

Istnieje zazdrość kobiet o pierdoły np: że masz ładniejsze cycki czy figurę itp, itd. To są b.niskie,patologiczne pobudki żeby komuś uprzykrzyć życie, przeszkadza im twoja atrakcyjność i chcą się ciebie pozbyć, żeby znowu błyszczeć:D

Gość gosc
1 minutę temu, Gość burza w mieście napisał:

Istnieje zazdrość kobiet o pierdoły np: że masz ładniejsze cycki czy figurę itp, itd. To są b.niskie,patologiczne pobudki żeby komuś uprzykrzyć życie, przeszkadza im twoja atrakcyjność i chcą się ciebie pozbyć, żeby znowu błyszczeć:D

Takie wrazenie tez odnioslam.

Gość Biu
8 minut temu, Gość burza w mieście napisał:

No ale to całe moje życie kobiety zazdrosne są tylko o moje cycki i figurę? 

Aha i tamte dwie też miały ładne figury... także coś tu nie gra, wg. mnie poczuły się gorsze. 

Gość gosc
31 minut temu, Gość Mmmm napisał:

Chrzanisz głupoty. Jestem atrakcyjna (powyżej przeciętnej) i inne kobiety mnie lubią. Może dlatego, że nie uważam się za lepsza od nich. Poza tym nastała ostatnio głupia moda na nazywanie wszystkich zachowań otoczenia zazdrością. Dla mnie to takie typowe zachowanie patologii. Może nie jesteś tak piękna jak Ci się wydaje, a najzwyczajniej w świecie masz okropny charakter/jestes nudna/ glupia jak but/wampirem energetycznym/maruda/dwulicowa/smierdzi ci z ust? Jest milion powodow dlaczego moga Cie unikac.

Poza tym czy przypadkiem nie wyczuwam w twoim komentarzu nutki zlosliwosci ? 

Napisze ci,dlaczego okropny charakter i inne negatywne cechy,ktore wymienilas odpadaja.Byl taki czas,ze bardzo przytylam i sie ogolnie zaniedbalam.I te same kobiety,ktore mnie unikaly jak ognia i byly wredne zaczely podchodzic do mnie,zagadywac,usmiechac sie.Potem jednak schudlam,zadbalam o swoj wyglad i co ? I znowu krzywo sie na mnie patrzyly i mnie unikaly.Wiec jak to wytlumaczysz ? Paskudnym charakterem ? Moze smrodem z ust ? 

Gość Biu

Zresztą mają szczęście, że i my się nie wystroiłyśmy, bo wtedy to by się sesrały 🤣😎😁

Gość gosc

Gość Gość
10 minut temu, Gość gosc napisał:

Poza tym czy przypadkiem nie wyczuwam w twoim komentarzu nutki zlosliwosci ? 

Napisze ci,dlaczego okropny charakter i inne negatywne cechy,ktore wymienilas odpadaja.Byl taki czas,ze bardzo przytylam i sie ogolnie zaniedbalam.I te same kobiety,ktore mnie unikaly jak ognia i byly wredne zaczely podchodzic do mnie,zagadywac,usmiechac sie.Potem jednak schudlam,zadbalam o swoj wyglad i co ? I znowu krzywo sie na mnie patrzyly i mnie unikaly.Wiec jak to wytlumaczysz ? Paskudnym charakterem ? Moze smrodem z ust ? 

Ile jeszcze będziesz się podniecać jakimiś wrednymi babami z pracy? To że one takie są nie znaczy że każda ci zazdrości. Ogarnij się. Dlaczego sądzisz że tylko Ty masz monopol na urodę? Ty jesteś po prostu narcyzem i masz o sobie nieadekwatne do rzeczywistości mniemanie. Jesteś ładna to tyle a nosisz się jak największa  piękność. Masz kompleksy i stąd ta schiza. Żal mi Cię. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ile jeszcze będziesz się podniecać jakimiś wrednymi babami z pracy? To że one takie są nie znaczy że każda ci zazdrości. Ogarnij się. Dlaczego sądzisz że tylko Ty masz monopol na urodę? Ty jesteś po prostu narcyzem i masz o sobie nieadekwatne do rzeczywistości mniemanie. Jesteś ładna to tyle a nosisz się jak największa  piękność. Masz kompleksy i stąd ta schiza. Żal mi Cię. 

A gdzie ja napisalam,ze KAZDA mi zazdrosci ? Czytaj ze zrozumieniem.Doskonale zdaje sobie sprawe,ze sa tez inne atrakcyjne kobiety i absolutnie mi to nie przeszkadza,wrecz przeciwnie.Kompleksow nie mam ale Ty pewnie juz tak,sadzac po twoim jadowitym komentarzu.

Gość genetyk
1 godzinę temu, Gość buhaha napisał:

nie moga tego zniesc :D Aaaach bidulinki...

za pare lat zbrzydniesz i problem minie, młodsze i ładniesze będą, ciesz się tym póki to masz, bo długo to nie potrwa

Gość Biu
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przecież ona pisze o konkretnych kobietach, a nie o wszystkich. No i dziwne żeby miała obwiniać siebie o niestosowne i napastliwe zachowanie innych ludzi, w tym wypadku kobiet. Przed sądem agresja słowna jest karalna. Tutaj agresję spowodował wygląd "ofiary", która to wg ciebie jest winna, więc jak dla mnie popierasz wartości radykalnego islamu, gdzie atakuje się osoby zwracające świadomie i nieświadomie uwagę otoczenia. A tam jest to karalne...🤯  😆

Gość eh baby

baby to zazdrosne koorfy, zawsze coś komuś zazdroszczą

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Biu napisał:

Przecież ona pisze o konkretnych kobietach, a nie o wszystkich. No i dziwne żeby miała obwiniać siebie o niestosowne i napastliwe zachowanie innych ludzi, w tym wypadku kobiet. Przed sądem agresja słowna jest karalna. Tutaj agresję spowodował wygląd "ofiary", która to wg ciebie jest winna, więc jak dla mnie popierasz wartości radykalnego islamu, gdzie atakuje się osoby zwracające świadomie i nieświadomie uwagę otoczenia. A tam jest to karalne...🤯  😆

Tak to zinetrpretowalas? To manipulacja i dobrze o tym  wiesz. Ile można przeżywać konkretne osoby? Niech napisze bezpośrednio do nich zamiast zaśmiecać codzinnie forum. To psychiczne i o tym także wiesz ale bronisz nieudolnie stosując klasyczną i żałosna manipulacje .

Gość tak
6 minut temu, Gość genetyk napisał:

za pare lat zbrzydniesz i problem minie, młodsze i ładniesze będą, ciesz się tym póki to masz, bo długo to nie potrwa

Ciesze sie i bede wykorzystywac na maksa ;)

Gość Biu
9 minut temu, Gość genetyk napisał:

za pare lat zbrzydniesz i problem minie, młodsze i ładnieszedą, ciesz się tym póki to masz, bo długo to nie potrwa

Może i młodsze, ale chyba nie ładniejsze, przynajmniej nie te, które są zazdrosne😉.

Natomiast minęło 20 lat, pokolenie się zmieniło, za to sytuacja dalej jest taka sama 😂😂😂 bawi mnie to, ale z drugiej strony jest to jednak fajne, a i mogę popisać o tym na kafe...😅

Gość Biu
9 minut temu, Gość eh baby napisał:

baby to zazdrosne koorfy, zawsze coś komuś zazdroszczą

Kulturalna zazdrość (wiem, że dziwnie to brzmi lecz istnieje, przynajmniej w moim wydaniu) nie oznacza prostactwa i chamstwa, oznacza moje uznanie i komplement. Niestety większość kobiet na to mieszać i tylko niektóre potrafiły zachować się w takim sam sposób. 😉

Gość Biu

* nie stać

Gość Biu
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak to zinetrpretowalas? To manipulacja i dobrze o tym  wiesz. Ile można przeżywać konkretne osoby? Niech napisze bezpośrednio do nich zamiast zaśmiecać codzinnie forum. To psychiczne i o tym także wiesz ale bronisz nieudolnie stosując klasyczną i żałosna manipulacje .

Bzdury.😂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Biu napisał:

Bzdury.😂

Kobiety w tym temacie jedynie potwierdzają jak najgorsze zdanie o nich mężczyzn.

Gość gosc

up

Gość Khhjkk

Zaraz twoja uroda przeminie i tak. A ludzie nie lubią cie bo jesteś zarozumiala co widać nawet w tym temacie. Za 10 lat nikt juz o twojej urodzie pamiętał nie bedzie

Gość ehhhh

Też tak mam. Mądra, ładna i zgrabna, kobiety mnie nie znoszą.

Gość czytaj ze zrozumieniem
2 godziny temu, Gość Khhjkk napisał:

Zaraz twoja uroda przeminie i tak. A ludzie nie lubią cie bo jesteś zarozumiala co widać nawet w tym temacie. Za 10 lat nikt juz o twojej urodzie pamiętał nie bedzie

Zaraz nie przeminie bo po pierwsze mam dobre geny a po drugie jeszcze bardzo mloda jestem,wiec przykro mi cie rozczarowac.

Na poczatku juz zaznaczylam,ze nie jestem zarozumiala,tylko mila dla ludzi a mimo to kobiety pode mna dolki kopia i sa wredne.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość ehhhh napisał:

Też tak mam. Mądra, ładna i zgrabna, kobiety mnie nie znoszą.

Znam ten bol...:)

Gość gosc

Baby to prymitywne istoty (nie wszystkie) czego dowodem jest ten temat i sama autorka