Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyczerpana

Mój facet co jakiś czas przegląda anonse matrymonialne typu sex

Polecane posty

Gość Wyczerpana

Jesteśmy od4 lat razem. Mamy 1.5r dziecko. Mam 34l,on 38l. Od 3 lat odkryłam że mój partner co jakiś czas przegląda ogłoszenia typu sex bez obowiązany lub sponsoring. Nie raz z tego powodu się kłócimy. Kilka razy zsgrozilam że odejdę. Wiem że mnie kocha, twierdzi że jest facetem i to normalne, że nigdy mnie nie zdradził i nie zdradzi. Ze to jest jego problem i że walczy z tym. Choć ostatnio jak zorientuje się że znowu zagląda, zaczął robić ataki na mnie typu że wyolbrzymiam, że to nic takiego itd bo przecież mnie nie zdradza. Nie mam już sił myśleć o tym i walczyć o nasz związek. Nie rozumiem czemu wiedząc że to mnie boli robi mi to. Synek jest oczkiem w głowie jego. A prze te pretensje które mam do niego my odsuwamy się. Może ktoś był w podobnej sytuacji? 

Gość GOŚĆ

TO PRAWDA KAŻDY OGLĄDA A TY NIE MASZ PRAWA MU CZYTAĆ CO ON CZYTA

Gość Alicja

Skąd o tym wiesz?

Gość przemoc w konkubinacie

Typowy konkubinat.

Gość Alicja

Zdarzały się zapisane kartki z imionami Pan za pieniądze lub w historii komputera i laptopa byly

Gość Gosc

A on ma prawo zadawać taki ból. Przecież to niszczy zaufanie. Ja nie mam prawa a on ma 

Gość Kiss
1 godzinę temu, Gość Wyczerpana napisał:

Jesteśmy od4 lat razem. Mamy 1.5r dziecko. Mam 34l,on 38l. Od 3 lat odkryłam że mój partner co jakiś czas przegląda ogłoszenia typu sex bez obowiązany lub sponsoring. Nie raz z tego powodu się kłócimy. Kilka razy zsgrozilam że odejdę. Wiem że mnie kocha, twierdzi że jest facetem i to normalne, że nigdy mnie nie zdradził i nie zdradzi. Ze to jest jego problem i że walczy z tym. Choć ostatnio jak zorientuje się że znowu zagląda, zaczął robić ataki na mnie typu że wyolbrzymiam, że to nic takiego itd bo przecież mnie nie zdradza. Nie mam już sił myśleć o tym i walczyć o nasz związek. Nie rozumiem czemu wiedząc że to mnie boli robi mi to. Synek jest oczkiem w głowie jego. A prze te pretensje które mam do niego my odsuwamy się. Może ktoś był w podobnej sytuacji? 

Skoro wiesz, ze Cie kocha, pewnie z milosci to robi. Skoro kilka mcy po odkryciu tego co on robi zdecydowaliscie sie na dziecko i jest tak swietnym ojcem, to chyba doskonaly czas na drugie? W razie jakichś komplikacji u Ciebie na pewno ma już sprawdzone adresy...