Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eee, tak tak.

Jak to możliwe?

Polecane posty

Gość Eee, tak tak.

Na początku zanim opiszę, napiszę co chciałem napisać to z góry powiem, że podszywając się za kobietę w poście musisz być na prawdę spragniony męskiej uwagi za co nie pozdrawiam. Nie wiem czy ten temat już był czy też nie.                 ✓ Czy tylko ja jestem meszczyzna którego kręci, podnieca sex analny bardziej niż klasyczny? Czy tylko ja wolę kochać się analnie z kobieta niż klasycznie? A swoją drogą jakbyście byli ciekawi wieku to powiem wam że jestem po 18 a przed 30 - stka. Zastanawiałem się czy napisać wgl coś tutaj bo widzę że dużo dziecinady, ale cóż może znajdę odpowiedz na? Z wiekiem dorastając zauważyłem że gdy byłem ze znajomymi na imprezie w klubie, domówka itp itd, wiadomo rozmawiało się o kobietach obecnych na owym spotkaniu.  Często znajomi mówili ale bym jej cipkę lizał, wiadomo przechwalanie się i tak dalej. Mi jednak nigdy tak wesoło nie było bo chodź uwielbiam sex to przy klasycznym muszę się sporo namęczyć  zanim dojdę, trwa ten sex bardzo długo,nawet jak kobieta jest bardzo atrakcyjna. Natomiast sex analny wywołuje takie odczucia że nie mogę wytrzymać 5 min i kończę za chwilę jak jakiś dzieciak. Nie ma tego bilansu równości. I w sumie nie wiem co z tym zrobić. Może trzeba na jakąś terapię iść? Za wszystkie odpowiedzi mądre dzięki a za głupie? Sam sobie odpowiedz ograniczony człowieku.

Gość Doktor

JESTEŚ CHORY! ZAPRASZAM NA WIZYTĘ.