Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lennn

co bardziej go zaboli?

Polecane posty

Gość lennn

Chce utrzec nosa dla typa ktory bawi się moimi uczuciami. Raz wyznaje miłość, a zaraz potem mówi mi np że dzień wczesniej był na "dupach". 

Co go bardziej wkurzy czy to jak bede z nim gadala jakby nigdy nic, olewczo  i tez bede mowila ze np się z kimś umówiłam czy jak go totalnie oleje, nie bede odbierala telefonu i odpisywala na wiadomosci? Co bardziej was by bolalo?

Gość Gość

Takich ludzi nic nie boli. Olej i tyle. Po co się zanizac do cudzego poziomu.

Gość lennn
1 minutę temu, Arystoteles napisał:

najbardziej zaboli jak powiesz ze poznalas typa a potem utniesz kontakt

Ale on bedzie wiedzial ze mowi to specjalnie.. jak tak nagle po tym co powiedział tak powiem

Gość gosciowka

to utnij z nim kontakt. Widac, ze kombinujesz, zeby ten kontakt miec. Facet sobie z ciebie jaja robi,  a ty sie wkrecasz. 

Gość vgość

Totalnie olać. 

Gość lennn
5 minut temu, Gość gosciowka napisał:

to utnij z nim kontakt. Widac, ze kombinujesz, zeby ten kontakt miec. Facet sobie z ciebie jaja robi,  a ty sie wkrecasz. 

masz racje... jestem glupia i tyle.. ale sie przywiazalam i ciezko to zrobic. 

Gość Gość
23 minuty temu, Arystoteles napisał:

najbardziej zaboli jak powiesz ze poznalas typa a potem utniesz kontakt

O właśnie, tez bym to poradziła. Raczej nie będzie płakał po nocach z tego powodu ale jego ego to zabili a Ty bedziesz mieć jakąś satysfakcję. 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

O właśnie, tez bym to poradziła. Raczej nie będzie płakał po nocach z tego powodu ale jego ego to zabili a Ty bedziesz mieć jakąś satysfakcję. 

ale moze juz pojsc na amen. Moze jak go olejesz to zobczysz jak się bedzie zachowywal. Tylko czy Ty jemu powiedzialas o tym? z Nie podoba Ci sie jak tak glupio mówi? bo wiesz on moze mysli ze Ciebie to nie rusza. ehhh no tez tak może byc, ze mowi to po to zeby speadzic czy Ci zależy. 

Gość Gosci
29 minut temu, Gość gosciowka napisał:

10/10

Gość Ofelia

Najlepiej po prostu uciąć tę znajomość. 

Gość GoścK

Olej. To wstrętny manipulant. No chyba, że chcesz być w przyszłości samotna mama oczywiście alimentów nie uswiadczysz... moja przyjaciółka na takiego trafiła:-( okazal sie kłamca do szpiku kości. Ale wybierasz facetów. Pewnie w domu nie mialas/ nie masz kolorowo.

Gość lennn
3 minuty temu, Gość GoścK napisał:

Olej. To wstrętny manipulant. No chyba, że chcesz być w przyszłości samotna mama oczywiście alimentów nie uswiadczysz... moja przyjaciółka na takiego trafiła:-( okazal sie kłamca do szpiku kości. Ale wybierasz facetów. Pewnie w domu nie mialas/ nie masz kolorowo.

no nie miałam.. i do takich durni ciągnie.. czuje sie przez niego opetana

Gość lennn

Chce żeby mu było przykro i go zabolalo tak jak mnie

Gość erykbenz

ignorowanie najbardziej boli, wystarczy tyle tyle zrobić i nic wiecej 

Gość Mari

Tez jako nastolatka dalam sie wodzic za nos i tracilam czas na fiksowanie sie na osobie dla ktorej nic nie znaczylam. 

Nawet nie patrz w jego strone. 

Jesli to ma byc twoj partner, to zrobi wszystko by nim zostac i nigdy nie wyjedzie z tekstem o dupach. 

Znaj swoja wartosc. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość erykbenz napisał:

ignorowanie najbardziej boli, wystarczy tyle tyle zrobić i nic wiecej 

Dokładnie. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Mari napisał:

Jesli to ma byc twoj partner, to zrobi wszystko by nim zostac i nigdy nie wyjedzie z tekstem o dupach. 

Znaj swoja wartosc. 

Dokladnie tak! A pózniej taki gnnój chwali się przed kumplami że ma Cię w doopie a ty latasz za nim jak de.bil.ka

Takie typy to żałosne odpady. Ignorować!

Gość lennn
7 minut temu, Gość Mari napisał:

Tez jako nastolatka dalam sie wodzic za nos i tracilam czas na fiksowanie sie na osobie dla ktorej nic nie znaczylam. 

Znaj swoja wartosc. 

ja to wszystko wiem, ale zawsze sie zlamie i dam nabrac na jego mile slowka...porazka.. mialam sie zawsze przed nim za rozsadna dziewczyne..

Gość lennn
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Dokladnie tak! A pózniej taki gnnój chwali się przed kumplami że ma Cię w doopie a ty latasz za nim jak de.bil.ka

Takie typy to żałosne odpady. Ignorować!

na tyle głupia nie jestem i nie latam za  nim. Jak dzwoni czy pisze to odpowiadam.. tak to sama z siebie nie daje nic :D

8 minut temu, Gość Mari napisał:

Znaj swoja wartosc. 

ja to wszystko wiem, ale zawsze sie zlamie i dam nabrac na jego mile slowka...porazka.. mialam sie zawsze przed nim za rozsadna dziewczyne..

Gość GoścK
19 minut temu, Gość lennn napisał:

Nie warto. Zniszczyła życie sobie i dziecku. Idź do Kościoła.  Zasługujesz na lepsze życie. Za 2 lata będziesz tu pisać że nie masz za co żyć i narzekać że alimentów nie płaci. Uciekaj. Pewnie i tak nie posluchasz. Odpuść. Zapomnisz moje słowa. Szczerze Ci radze. Manipulant. Być Może socjopata niezdiagnozowany. 

Gość GoścK
21 minut temu, Gość lennn napisał:

Nie warto. Zniszczyła życie sobie i dziecku. Idź do Kościoła.  Zasługujesz na lepsze życie. Za 2 lata będziesz tu pisać że nie masz za co żyć i narzekać że alimentów nie płaci. Uciekaj. Pewnie i tak nie posluchasz 😕 Odpuść. Wsponisz moje słowa. Szczerze Ci radze. Manipulant. Być Może socjopata niezdiagnozowany. 

Gość lennn
6 minut temu, Gość GoścK napisał:

Nie warto. Zniszczyła życie sobie i dziecku. Idź do Kościoła.  Zasługujesz na lepsze życie. Za 2 lata będziesz tu pisać że nie masz za co żyć i narzekać że alimentów nie płaci. Uciekaj. Pewnie i tak nie posluchasz 😕 Odpuść. Wsponisz moje słowa. Szczerze Ci radze. Manipulant. Być Może socjopata niezdiagnozowany. 

Dziekuje za słowa otuchy.. ciezko jest zerwac od tak kontakt..ale trzeba..

Gość GoścK

Ile masz lat? Wiesz przez co przeszła moja przyjaciółka???!!! Szczerze radze. Nie myśl że nie zasługujesz na coś lepszego bo podchodzisz z rodziny dysfunkcyjnej. Miej honor. On wyczuł, że może Tobą manipulować i teraz się bawi. On nie ma honoru, pewnie jest też agresywny. Tobie sprzeda kilka miłych słów A Ty już wniebowzieta. Smutne ale prawdziwe. Nic dobrego nie czeka Cię przy nim. Utnij to.  Będzie boleć ale przynajmniej nie spier'tolisz życia dziecku i sobie. To manipulant.  Gdyby Cię szczerze kochal nie robił by tego co robi. Zrobisz jak uważasz ale wspomnisz moje słowa. Będziesz plula sobie w brodę.

Gość lennn
36 minut temu, Gość GoścK napisał:

Ile masz lat? Wiesz przez co przeszła moja przyjaciółka???!!! Szczerze radze. Nie myśl że nie zasługujesz na coś lepszego bo podchodzisz z rodziny dysfunkcyjnej. Miej honor. On wyczuł, że może Tobą manipulować i teraz się bawi. On nie ma honoru, pewnie jest też agresywny. Tobie sprzeda kilka miłych słów A Ty już wniebowzieta. Smutne ale prawdziwe. Nic dobrego nie czeka Cię przy nim. Utnij to.  Będzie boleć ale przynajmniej nie spier'tolisz życia dziecku i sobie. To manipulant.  Gdyby Cię szczerze kochal nie robił by tego co robi. Zrobisz jak uważasz ale wspomnisz moje słowa. Będziesz plula sobie w brodę.

Dziekuje za te słowa...moze mnie otrzeźwią. mam 24lata

Gość lennn

dzisiaj go pogoniłam i poblokowałam, powiedziałam zeby spier........

Gość GoścK

I tego sie trzymaj. Poboli i przestanie. Za kilka lat zrozumiesz , ze dobrze zrobilas. Pamietaj tylko o tym co zlego robil, jak sie bawil Toba i manipulowal. W chwilach zalamki nie waz sie nawet napisac do niego. Oddaj ten problem Bogu. Bo inaczej zmarnujesz zycie i sobie i ewentualnie przyszlemu dziecku !!! 

Gość Lennn
3 godziny temu, Gość GoścK napisał:

I tego sie trzymaj. Poboli i przestanie. Za kilka lat zrozumiesz , ze dobrze zrobilas. Pamietaj tylko o tym co zlego robil, jak sie bawil Toba i manipulowal. W chwilach zalamki nie waz sie nawet napisac do niego. Oddaj ten problem Bogu. Bo inaczej zmarnujesz zycie i sobie i ewentualnie przyszlemu dziecku !!! 

Ja sie nie odezwe..gorzej jak on bedzie szukal kontaktu

Gość Lennn
3 godziny temu, Gość GoścK napisał:

Ja sie nie odezwe..gorzej jak on bedzie szukal kontaktu

Gość gosciowka

A co sie takiego wydarzylo, ze go pogonilas?