Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gołąbek_85

Kobieta nie chce się ze mną spotkać, przez różnicę światopoglądową

Polecane posty

Gość gołąbek_85

Poznałem gdzieś w necie (nie na portalu randkowym) fajną kobietkę tuż przed 30. Taki typ serdecznej kumpeli. Wiem, że się jej spodobałem, bo na czasami jak się pokazywałem na skype, to mnie prosiła, żebym się rozbierał, a ona się wtedy cieszyła, i sama parokrotnie wysunęła subtelną sugestię chęci spotkania w realu, co byłoby utrudnione, bo mieszkamy daleko od siebie. Potem ja się jej parę razy spytałem, czy dałaby się gdzieś zaprosić, gdybym np był przejazdem, to mi odpowiadała parę razy "tak", a parę razy "nie wiem". Ostatnio wdaliśmy się w dyskusję i jej powiedziałem, że człowiek jak najbardziej może być szczęśliwy będąc samotnym, a ona, że się nie zgadza, bo sama jest samotna i źle jej z tym. Ja jej, że widocznie ma takie przeznaczenie, ale kto inny może mieć inne przeznaczenie. Ona na to, że podniosłem jej ciśnienie. A w międzyczasie podczas tej kłótni wypaliłem, że "p******i głupoty"... Potem się jej spytałem, czy spotkałaby się ze mną, ona odpowiedziała, że nie, bo mamy inne poglądy i byśmy się nie dogadali. Jak to odkręcić?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gołąbek_85 napisał:

jak się pokazywałem na skype, to mnie prosiła, żebym się rozbierał, a ona się wtedy cieszyła,

Czy ty jesteś taki kamerkowy dzi/wek darmowy?

Gość gołąbek_85
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Czy ty jesteś taki kamerkowy dzi/wek darmowy?

Nie, tylko tak się poznawaliśmy z wyglądu. Ona się rozebrała dla mnie, ja dla niej. Sympatycznie:)

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gołąbek_85 napisał:

Nie, tylko tak się poznawaliśmy z wyglądu. Ona się rozebrała dla mnie, ja dla niej. Sympatycznie:)

Jaka żenada..męski za darmo na kamerze 🤣😂😂😂😂ja z Tobą nawet bym nie gadała..fujjj i Ty i ta laska