Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Program PiS

Chcemy, żeby Polską rządziły rodziny, to one powinny być fundamentem rozwoju, a nie ZBOCZEŃCY Z LGBT.

Polecane posty

Gość Program PiS

Tęcza ma kolor brązowy i śmierdzi g*...

Gość Gość
14 minut temu, Gość Program PiS napisał:

Tęcza ma kolor brązowy i śmierdzi g*...

To jej nie wąchaj nikt ci nie karze

Gość gosc
26 minut temu, Gość Gość napisał:

To jej nie wąchaj nikt ci nie karze

No ale niestety ta tęcza wyłazi na ulicy i ją widać i czuć i śmierdzi. w domu pod kołderką to niech sobie robią co chcą ja o tym wiedzieć nie muszę oby się tylko nie afiszowali z tym na ulicach pedały jedne

Gość Biały Koń Tuska

W ostatnim sondażu NFS partia Kaczyńskiego osiągnęła 51% poparcia. PO - 18%. K - 11%. W 7%. Totalna opozycja przegra kolejne wybory, a PiS ma szansę na sukces w wymiarze konstytucyjnym! Trzeba było nie kraść!!!

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

No ale niestety ta tęcza wyłazi na ulicy i ją widać i czuć i śmierdzi. w domu pod kołderką to niech sobie robią co chcą ja o tym wiedzieć nie muszę oby się tylko nie afiszowali z tym na ulicach pedały jedne

Jeżeli nie podoba się ta manifestacja to nie chodź na nią, mnie to nie dotyczy i nie zamierzam zaglądać muszą pod kołdrę ani utrudniać ich manifestacje ci ciebie to obchodzi 

Gość Gość

To jest tak jak się nie ma własnego życia to się interesuje życie innych

Gość joo

dość idei związków monogamicznych, niech nastanie wolność i LGBTP

Gość overalls_boy

A co to za różnica kto rządzi. Jednym i drugim odpi... palma, jedni i drudzy kradną i jedni i drudzy są siebie warci. Banda oszołomów , siedzą na du... nic nie robią tylko się kłócą i hajs czeszą. To jest dopiero robota :D

Gość olll

Gdyby nie gej Turing nie mialbys na czym pisac swoich dyrdymałow, bo jemu zawdzieczasz komputer.

Gość janb

Wole Kaczora niz to chore lgbt. Prawdziwe koniety to np pani szydlo i pani pawlowicz. Prawdziwe zony stanu i obronczynie Polski. Glosuje na pis

Gość Gosc

Jestem lgbt proszę mnie zwolnić z podatków bo nie mam zamiaru płacić na tej majdan albo się wyprowadzę do DE

Gość Ahmed
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jestem lgbt proszę mnie zwolnić z podatków bo nie mam zamiaru płacić na tej majdan albo się wyprowadzę do DE

Muzułmanie w Berlinie już na ciebie czekają

Gość Gość

To wyjedź do arabowa, bo u nas do śmierci będzie rządził stary kawaler z kotem, stara panna, która żre sałatki w trakcie obrad sejmu, stary dziad, który swojego młodego, ale pulchnego kochanka próbował przepchnąć jak najwyżej się da w polityce. No i nasz pan prezydent, którego nie lubi własna żona i córka, a który jest nadal pod wpływem swojego ojca.