Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka2017

Czemu nam nie wychodzi seks?

Polecane posty

Mam 21 lat, moj chlopak 24.Wczoraj próbowaliśmy z moim chłopakiem seksu. Dla mnie to był pierwszy raz, jestem dziewicą i byłam strasznie spięta, nieświadomie odpychalam go nogami gdy chciał we mnie wejść. On chyba też to robił pierwszy raz. Potem gdy ja już się trochę rozluźnilam, był problem z nim, bo nie mógł we mnie wejść. Ogólnie byliśmy sobą podnieceni, ale gdy przyszedł ten moment byliśmy zestresowani I może stąd te komplikacje. Co byście nam doradzili? Bardzo chce to z nim robić, ale próbowaliśmy wczoraj kilka razy i nie wyszło.Czuje, że on też czuje się niezręcznie przez tą całą sytuację.

Gość 25 latek
46 minut temu, smerfetka2017 napisał:

Mam 21 lat, moj chlopak 24.Wczoraj próbowaliśmy z moim chłopakiem seksu. Dla mnie to był pierwszy raz, jestem dziewicą i byłam strasznie spięta, nieświadomie odpychalam go nogami gdy chciał we mnie wejść. On chyba też to robił pierwszy raz. Potem gdy ja już się trochę rozluźnilam, był problem z nim, bo nie mógł we mnie wejść. Ogólnie byliśmy sobą podnieceni, ale gdy przyszedł ten moment byliśmy zestresowani I może stąd te komplikacje. Co byście nam doradzili? Bardzo chce to z nim robić, ale próbowaliśmy wczoraj kilka razy i nie wyszło.Czuje, że on też czuje się niezręcznie przez tą całą sytuację.

Mogę gratisowo udzielić ci tygodniowej praktycznej nauki. Zapewniam że po nauce będzie w ciebie wchodził jak w masło, co ty na to?

Gość gosdz

takie sąefekty aseksualnego wychowywania, gdzie sie głosi że sex to zbrodnia, wystarczy że sie ma troche mniej lat.

Gość Jurek

Jesteście spięci, to normalka.

Następnym razem nie umawiajcie się, że spróbujecie, tylko obejrzyjcie jakiś erotyk i napijcie się winka.

Gość Jurek

Albo jak przyjdzie do Ciebie, to przywitaj go nago, albo spróbujcie zacząć wibratorem... Możliwości jest od groma

Gość Nobo

Seks nie jest dla wszystkich

Gość Boss

Zacznijcie od pozycji 69

On nawilży Ciebie a Ty jego bedziecie podnieceni i nie bedzie problemu wejdzie jak w maslo...

ewentualnie kupcie sobie żel...😉