Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Próbuję schudnąć od 8 lat

Polecane posty

Gość Gość

Cześć dziewczyny. Dwa lata temu urodziłam dziecko i nie mogę od tamtej pory schudnąć. Jest to moje drugie dziecko. PO pierwszym stwierdziłam, że mi się nie opłaca odchudzać, bo planowałam zajść w kolejną ciążę. Niestety, nie udawało się przez jakiś czas, aż w końcu"zaskoczyło". Ważę teraz 90 kg. I nie mam motywacji do ćwiczeń i diety. Poratujcie. Bo obiecuję sobie, że od jutra zaczynam, a to jutro nie nadchodzi... 🙈

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Cześć dziewczyny. Dwa lata temu urodziłam dziecko i nie mogę od tamtej pory schudnąć. Jest to moje drugie dziecko. PO pierwszym stwierdziłam, że mi się nie opłaca odchudzać, bo planowałam zajść w kolejną ciążę. Niestety, nie udawało się przez jakiś czas, aż w końcu"zaskoczyło". Ważę teraz 90 kg. I nie mam motywacji do ćwiczeń i diety. Poratujcie. Bo obiecuję sobie, że od jutra zaczynam, a to jutro nie nadchodzi... 🙈

Leniwa baba i tyle

Gość Szczera

I jak my ci autorko mamy pomóc? Przecież za ciebie nie będziemy się odchudzać.

Spójrz w lustro, wyciągnij jakis fajny za maly ciuch i powieś na widoku, pomyśl o zdrowiu i dzieciach ... to chyba dość aby zacząć.

Możesz jeść jak jadlas tylko zmniejsz porcje, możesz dodatkowo wykluczyć cukier  i ograniczyć weglowodany, możesz wyliczyć swoje calkowite zapotrzebowanie kaloryczne i odjąć tak żeby nie schodzic pinizej podstawowego zapotrzebowania i tych ilosci dziennych sie trzymac,  możesz iść do dietetyka i jesc wg jego rozpiski ... wszystko bedzie lepsze niż dotychczasowy stan i doprowadzi cie do celu.

Zacznij sie ruszać, na poczatek chocby spacery, rower, cwiczenia w domu itd

Dołącz do aktywnego watku i spowiadaj sie codziennie, nawet jak zawalilas.

Jak to nie pomoże to żyj dalej z dodatkowymi kilogramami ...

Gość Alicja90

Cześć. Mam podobnie jak ty.  Ważę ponad 90 kg przy 163cm.

W jakim jesteś wieku? Ja 29.

Gość Iwona

Foreverslim daje nam możliwość szybszej utraty wagi ale to dopiero połowa sukcesu.Trzeba jeszcze tą wagę utrzymać bez wspomagania się tabletkami.W tym pomoże nam zmian myślenia i nawyków żywieniowych.Mi się udało trzy miesiące to wystarczający czas aby nauczyć się nowego podejścia do tego co się je i jak sie je