Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aghthen

on i ja - upełnie inni

Polecane posty

Gość aghthen

Ja i mój facet jesteśmy zupełnie inni. Słuchamy kompletnie innej muzyki, oglądamy zupełnie inne typy filmów, seriali, nigdy nie zdążyło się nam przeczytać tej samej książki... Jego ksiazki sa dla mnie nudne a dla niego moje... Uwielbiamy zupełnie inny rodzaj aktywności fizycznej, sportu. Gramy w kompletnie inne gry komputerowe. Mamy kompletnie inne pasje, marzenia. Ja gram na pianinie i rysuję, on grzebie w komputerach...

Nasze charaktery też są zupełnie inne. Oboje jesteśmy introwertykami, ale ja znacznie większym niż on. On lubi wyjść na piwo, ja tylko z kilkoma przyjaciółmi od zawsze. Mimo to ja potrzebuje dużo rozmawiać z nim, on praktycznie wcale. On potrzebuje dużo seksu, ja nie. Ja chce oszczędzać kasę, on wydawać. Ja chce planować życie, wakacje, remonty...., on się bardzo z tym męczy i woli spontan. Ja zawsze punktualna, on nigdy. Ja dbam o  zdrowe jedzenie, on nie widzi w tym sensu (ale jest zdrowy i szczuply).

Zawody mamy z tej samej branży (przypadek) i czasem to jest jedyne co nas łączy. Zdazylo się nam wspólnie fuchy robić i było fajnie. Na co dzień pracujemy osobno. 

Nigdy nie byliśmy z nikim poza sobą...

18 lat razem.... nie wiem czy to ma jeszcze jakiś sens ;,(