Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotarło do głąba

kurde jaki ze mnie deeebil, zbyt poważnie podszedłem do podrywu zamiast to zrobić z jajem i chyba wszystko przepadlo, ale ze mnie ciec, smuty takie jej gadałem na randke zapraszałem oo jak ja cie kocham zamiast na chichy to brać i ją rozweselać

Polecane posty

Gość dotarło do głąba

yyyyy i co teraz? 

Gość gosc

Jak to dokładnie było?

Gość dotarło do głąba
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Jak to dokładnie było?

smsy jej pisałem smęciłem, nie wiem jak mogłem nie widzieć swojego zachowania, a dziś mnie olśniło, miałem takie szanse, podobam jej sie, albo raczej podobałem.

Tylko jak niezręcznie sie robiło to przecież nie da sie umawiać w takiej atmosferze grobowej. 

ooooooooOOOOOOOOo

modliłem sie żeby mi ją dał Bóg, ale zapomniałem sie pomodlić o mózg dla mnie 👌 zjepalem 

Gość dotarło do głąba

kurde ja już tego nie naprawie ona mi nie wybaczy tego 😞 patrzy sie ona na mnie smutną i podejrzliwą miną i ma racje, to rzeczywiście ja byłem wszystkiemu winien mieliście wszyscy racje a ja buc jestem

Chciałbym żeby było jak dawniej

Gość dotarło do głąba

ja sie zawsze cieszylem na jej sam widok ze sie kreci w poblizu, to mi sie zachcialo nie wiadomo czego, 

Gość Gosc

Ale to chyba fajnie ze mowiles ze ja kochasz 🙂 pewnie Cie chciala mocno calowac buzi buzi

Gość dotarło do głąba
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ale to chyba fajnie ze mowiles ze ja kochasz 🙂 pewnie Cie chciala mocno calowac buzi buzi

bardzeij chciala zebym ja traktowal jak innych i z nia rozmawial jak czlowiek a ja nawet tego nie robilem

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość dotarło do głąba napisał:

bardzeij chciala zebym ja traktowal jak innych i z nia rozmawial jak czlowiek a ja nawet tego nie robilem

Na pewno byla zadowolona jak mowiles: kocham Cie Kochanie ❤ zakochana kobiete to kreci 

Gość dotarło do głąba

Na pewno byla zadowolona jak mowiles: kocham Cie Kochanie ❤ zakochana kobiete to kreci 

powiedzialem jej tylko ze pisalem na tym forum o niej ze sie w niej zakochalem, ale dokladnie tak jak wyzej nie powiedzialem, w ogole malo mowilem z glupkowata mina, jezu alle mi wstyd masakra, a ja jej najpierw milosc w smsie wyznalem boze co za dno, a sie za fafarafe mialem, ale napisalem jej tak bo zesrany sie upilem potem zalowalem ale co sie powiedzialo to kit co sie napisalo to gorzej bo juz napisane 

napisalem jej ze Bog mi powiedzial ze jest dla mnie - odpisala ze przerazam ja eh drgawek dostalem wlasnie

Gość dotarło do głąba

jak by nikogo nie było teraz to bym se popłakał z własnej głupoty, ja nic nie chce tylko żeby było to co przed tymi głupimi smsami tak normalnie luzno

Gość dotarło do głąba

łeb mnie rozbolał ale to dobrze, mam nadzieje że przechodzi od niej na mnie ból glowy który jej zapewniłem

Gość Gosc
8 minut temu, Gość dotarło do głąba napisał:

powiedzialem jej tylko ze pisalem na tym forum o niej ze sie w niej zakochalem, ale dokladnie tak jak wyzej nie powiedzialem, w ogole malo mowilem z glupkowata mina, jezu alle mi wstyd masakra, a ja jej najpierw milosc w smsie wyznalem boze co za dno, a sie za fafarafe mialem, ale napisalem jej tak bo zesrany sie upilem potem zalowalem ale co sie powiedzialo to kit co sie napisalo to gorzej bo juz napisane 

napisalem jej ze Bog mi powiedzial ze jest dla mnie - odpisala ze przerazam ja eh drgawek dostalem wlasnie

Mi Kondek tez tak napisal i w ogole taki zazdrosny troche mnie to przerazilo ale tez milo posmyralo az tak ze potem go bardzo calowalam. 

Gość Gosc
6 minut temu, Gość dotarło do głąba napisał:

łeb mnie rozbolał ale to dobrze, mam nadzieje że przechodzi od niej na mnie ból glowy który jej zapewniłem

Mnie tez boli glowa

Gość Gosc
6 minut temu, Gość dotarło do głąba napisał:

Mnie tez boli glowa

Gość dotarło do głąba
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Mnie tez boli glowa

chcialbym zeby jej juz nie bolala, ja moge wylewu dostac zasluzylem sobie na wszystko

Gość dotarło do głąba

modlitwy dzialają ale mądre, ja wczoraj przed snem tak sie pomodliłem weź mi coś w tym mózgu przestaw, noi  przestawił. A mogłem tak sie modlić 2 miesiące temu a nie żeby mi ją dał pazerna świnia ze mnie

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość dotarło do głąba napisał:

chcialbym zeby jej juz nie bolala, ja moge wylewu dostac zasluzylem sobie na wszystko

Kup jej ladnego kwiatka, roze w kolorze czerwonym, powiedz ze teraz juz bedziesz mniej psocil i daj jej caluska.

A ona powie ojej a ja nie mam dla Ciebie prezentu...poczekaj chwilke...

Przewiaze sie kokardka i powie: prosze rozwiaz to moj prezent dla Ciebie o ktory tak prosiles i bedzie happy end

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość dotarło do głąba napisał:

modlitwy dzialają ale mądre, ja wczoraj przed snem tak sie pomodliłem weź mi coś w tym mózgu przestaw, noi  przestawił. A mogłem tak sie modlić 2 miesiące temu a nie żeby mi ją dał pazerna świnia ze mnie

Ze mnie tez. Tez chcialam tak bardzo tego Kondka. 

Gość gosc

Teraz tez smęcisz

Gość dotarło do głąba
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Teraz tez smęcisz

ok juz koniec masz racje. Biere sie za robote bo lipa. Ale ja to bym chciał zeby tylko sie nie gniewała na mnei nic więcej, no hej

Gość gość
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Kup jej ladnego kwiatka, roze w kolorze czerwonym, powiedz ze teraz juz bedziesz mniej psocil i daj jej caluska.

A ona powie ojej a ja nie mam dla Ciebie prezentu...poczekaj chwilke...

Przewiaze sie kokardka i powie: prosze rozwiaz to moj prezent dla Ciebie o ktory tak prosiles i bedzie happy end

Ej. To miala byc niespodzianka 😡

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość dotarło do głąba napisał:

ok juz koniec masz racje. Biere sie za robote bo lipa. Ale ja to bym chciał zeby tylko sie nie gniewała na mnei nic więcej, no hej

Ja lubie jak Kondek tak "poplakuje". Nie przeszkadza mi to. A najbardziej lubie ugotowac mu rosol z kluskami w niedziele jak jest glodny i nie chce mu sie isc po jedzonko 😞

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ej. To miala byc niespodzianka 😡

Mozesz dodac tez pyszna pralinke. Pewnie lubi lakocie. 

Gość dotarło do głąba

dam jej coś innego, będzie mogła mi to potłuc na łbie jak jej sie nie spodoba, na urodziny jej kupiłem dawno temu ale nie dałem, widzicie jaki jestem jobany kre3tyn? dobra teraz musze robić bo błędy sie same nie zrobiom

Gość Gosc

dam jej coś innego, będzie mogła mi to potłuc na łbie jak jej sie nie spodoba, na urodziny jej kupiłem dawno temu ale nie dałem, widzicie jaki jestem jobany kre3tyn? dobra teraz musze robić bo błędy sie same nie zrobiom

Kupiles jej perfumy. Pewnie bardzo je kocha. A kiedy te urodziny miesiac? 

Gość dotarło do głąba

Kupiles jej perfumy. Pewnie bardzo je kocha. A kiedy te urodziny miesiac? 

nie perfumy, nie wiem kiedy miala urodziny wydaje mi sie ze w czerwcu miała ale nie wiem kiedy dokladnie i w tym rzecz

Gość Gosc

Pewnie i tak nie umie sie na Ciebie gniewac i mysli ciekawe co tam u mojego smyka.

Gość Gosc

nie perfumy, nie wiem kiedy miala urodziny wydaje mi sie ze w czerwcu miała ale nie wiem kiedy dokladnie i w tym rzecz

Prezent mozna dac tez bez okazji ze sie po prostu kogos kocha i chce sprawic przyjemnosc? 12 czerwca? 

Parasol?

Gość Gosc

Prezent mozna dac tez bez okazji ze sie po prostu kogos kocha i chce sprawic przyjemnosc? 12 czerwca? 

Parasol? 

Gość dotarło do głąba

szklanke z jej imieniem po hebrajsku 😛 głupie ale ja głupi jestem to głupie pomysły mam tylko