Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość confusion

Zgodziłam się na zdradę :/

Polecane posty

Gość confusion

Hej, to mój pierwszy post na tej stronie i chciałabym się wygadać, może coś doradzicie..

Mam 19 lat, mój chłopak 26. Od niedawna wiem że jest bi i nie przeszkadza mi to(a przynajmniej tak myślałam), mówił że nigdy do tej pory nie próbował być z facetem, ale no nie ukrywał że chciałby to zrobić. Widziałam że go to dręczy, więc wczoraj po długiej rozmowie praktycznie namówiłam go żeby spróbował, że niczego to między nami nie zmieni itp.. Dzisiaj napisał mi że idzie się z kimś spotkać, poznał go przez jakąś apkę 😕  Mimo że chciałam go zatrzymać powiedziałam tylko żeby bawił się dobrze, bo przecież mu pozwoliłam; nie myślałam że to będzie tak szybko :/ Tylko że teraz mam pełno myśli w głowie.. Może już to wcześniej robił skoro tak szybko wszystko zorganizował? No i on praktycznie zaraz mnie zdradzi.. A co jak spodoba mu się na tyle że mnie dla niego zostawi? Co jak jednak woli facetów i byłam tylko przykrywką? Powtarza mi często że mnie kocha, ale sama nie wiem.. Ktoś był w podobnej sytuacji? 

Gość Gość

A ze syfa jakiegoś ci przyciągnie to się nie boisz? A to,  że cię nie kocha nie przeszkadza ci? Bogaty jest i kasa przykrywa ci jego zdrady i brak miłości? 

Gość oczywiscie

W nieco podobnej sytuacji byłam ja, na szczęście już po zakończeniu związku. Chłopak od którego odeszłam, później przerzucił się na mężczyzn i zadawał sie z nimi jakiś czas - nie wiem dokładnie jak długi, chyba przez kilka lat. Byłam bardzo zaskoczona kiedy sie o tym dowiedziałam, bo pamiętam jak wiele razy wspólnie śmialiśmy się z pedałów. 

Gość confusion

Trochę się boję, ale chyba będą się zabezpieczać.. mam nadzieję 😕 Kocha mnie, tłumaczył że to tylko fizyczny pociąg do innej płci i nigdy by tego nie zrobił bez mojej zgody. Co do kasy.. Ani on ani ja nie mamy jakoś szczególnie dużo pieniędzy, wiec to nie tak.

Gość confusion
5 minut temu, Gość oczywiscie napisał:

wiele razy wspólnie śmialiśmy się z pedałów. 

My też czasami żartujemy na temat homoseksualistów, ale nie naśmiewamy się, więc to chyba co innego. Nikt poza mną nie wie o jego orientacji

Gość confusion
2 minuty temu, Arystoteles napisał:

ło kurVa.. ktoś j3bnal mocne prowo.. walnij se kielicha i prz3st@n pierd0liC

To nie jest prowo, czytałam dużo o biseksualiźmie i podobno często kończy się tak że facet nie wytrzymuje i albo kończy związek żeby spróbować z facetem, albo robi to będąc w związku.. Pozwoliłam mu to zrobić bo go kocham i chciałam żeby miał takie doświadczenie, ale nadal ze mną był.

Gość gość

Jeśli np. namawia cię do analu to znaczy, że wolałby być z drugim facetem. Lepiej odpuść i poszukaj sobie heteryka w 100%. 

Gość ostrożna

U faceta bi- albo homoseksualnego, zawsze w końcu wyjdzie szydło z worka. 

Gość ostrożna

U faceta bi- albo homoseksualnego, zawsze w końcu wyjdzie szydło z worka. 

Gość confusion

Rozmawiamy dość otwarcie o naszych potrzebach seksualnych i owszem, chciałby anal, ale jak mu powiedziałam że nie ma takiej opcji, bo się brzydzę to nie miał z tym problemu. Hetero przecież też czasami chcą uprawiać seks analny, więc nie sądzę że to definitywnie świadczy o homoseksualizmie.

Gość Safira
8 minut temu, Gość confusion napisał:

To nie jest prowo, czytałam dużo o biseksualiźmie i podobno często kończy się tak że facet nie wytrzymuje i albo kończy związek żeby spróbować z facetem, albo robi to będąc w związku.. Pozwoliłam mu to zrobić bo go kocham i chciałam żeby miał takie doświadczenie, ale nadal ze mną był.

Z Tobą już nie będzie. Chyba na pokazy, on Cię nie kocha może dogadujecie dobrze.

Nigdy nie będziecie szczęśliwy po dzień dzisiejsze.

Gość facet

Bez sensu być z kimś takim. I piszę to jako facet. 

Gość confusion
3 minuty temu, Bolek napisał:

Ja pedole, masz 19 lat i chcesz kolesia którego bolcuja inni? Nie masz z nim 5 dzieci, nie macie chaty do podziału itd. weź się ogarnij i uciekaj.

Mieliśmy niedługo wspólnie zamieszkać 😞 Nie wiem co dokładnie będzie z nim robił, czy rzeczywiście ktoś będzie go "bolcował", szczerze nie wiem nawet czy chcę wiedzieć co tam się działo jak już wróci.. Toleruję homoseksualizm, ale niekoniecznie chcę o tym słuchać.

Zależy mi na nim i nie chcę zerwać tylko przez to że ma trochę inne potrzeby(których ja nie jestem w stanie zaspokoić).

Gość smart

Dziewczyno, ty nie kochasz siebie, więc nie mów o miłości.

Gość Olala

Każda sytuacja jest inna I każdy o niej wie najlepiej sam. Widziałam różne układy międzyludzkie i to co dla jednej pary było standardem w innej kończyło związek w trzy sekundy. Jedno co wiem to to że musisz być szczera i z nim i ze sobą bo tylko w ten sposób jesteś w stanie być szczęśliwa. Każde kłamstwo chociażby i w dobrej sprawie jednak rodzi jakieś niepotrzebne emocje i niepotrzebnie zdjęcia. Nie wiem czy komukolwiek odpowiadałoby taki układ i czy gdyby twój facet chciał spróbować z inną kobietą bo nie wie jak to jest z inną kobietą to i tak byś mi pozwoliła żeby go uszczęśliwić... ale to nie znaczy że tobie on nie będzie odpowiadał. Moim zdaniem źle tylko zrobiłaś że pozwoliłaś mu iść w momencie kiedy czujesz że ewidentnie nie chcesz tego. Powodzenia dziewczyno!

Gość confusion
4 minuty temu, Bolek napisał:

A więc jak masz taki rozumek to z nim zamieszkaj, niech ci zrobi z dwoje dzieci, ma potrzeby których ty nie możesz zaspokoić? No super przyprowadź mu też laske do anala, druga z 3 razy większymi piersiami niż ty bo przecież on takie chcę a ty nie potrafisz mu ich dać. A na koniec będziesz się bzykać z kolesiami bi bo on bardzo go chcę a tamten w zamian chcę ciebie. Takich ludzi jak ty powinno się poddawać karze chłosty jeśli za dwa lata napiszą jakie są nieszczęśliwe.

Nie mam Ci za złe że mnie obrażasz, bo sama mam teraz dużo wątpliwości.
Nie chcemy mieć dzieci, więc o to się nie martw. To ma być tylko jednorazowa akcja, żeby spróbował i tyle, na nic więcej bym się nie zgodziła, nie chcę mieć otwartego związku. Wiem że dużo ryzykuję, ale mam nadzieję że to mu "wystarczy" i nigdy więcej do tego tematu nie wrócimy.

Gość Olala
9 minut temu, Bolek napisał:

Takich ludzi jak ty powinno się poddawać karze chłosty jeśli za dwa lata napiszą jakie są nieszczęśliwe.

Masz sporo racji w tym co mówisz ale dziewczyna ma tylko 19 lat więc wypadałoby bardziej pomóc niż grozi kara chłosty. Zgadzam się że jeżeli wie osoby się kochają to powinny sobie wystarczyć ale wiem że istnieją również związki luźne, otwarte i podobno ludzie też się kochają, nie wiem bo w takim nie byłam.

Gość nice

Dziewczyno, uciekaj. 

Gość Olala
2 minuty temu, Gość confusion napisał:

Nie chcemy mieć dzieci

Radziłabym mniej pewności w tej kwestii. Bo takich rzeczy się dorasta. Wiem bo będąc w twoim wieku też nie chciałam mieć dzieci. Wiadomo że nie wszyscy z tego wyrastają bo u niektórych po prostu taki światopogląd zostaje i też są bardzo Happy ale jednak większa odsetek jest tych którzy zdanie zmieniają

Gość Stefa

7Zdrada to zdrada nie ważne czy z facetem czy z kobietą. I to że o tym wiesz niczego nie zmieni a wręcz pogorszy sytuację. Przykre ale nie masz szacunku dla samej siebie. Zakończ tę znajomość bo to na pewno nie można nazwać miłością. Będziesz żałować jeśli z nim zostaniesz. 

Gość confusion
7 minut temu, Gość Olala napisał:

Każda sytuacja jest inna I każdy o niej wie najlepiej sam. Widziałam różne układy międzyludzkie i to co dla jednej pary było standardem w innej kończyło związek w trzy sekundy. Jedno co wiem to to że musisz być szczera i z nim i ze sobą bo tylko w ten sposób jesteś w stanie być szczęśliwa. Każde kłamstwo chociażby i w dobrej sprawie jednak rodzi jakieś niepotrzebne emocje i niepotrzebnie zdjęcia. Nie wiem czy komukolwiek odpowiadałoby taki układ i czy gdyby twój facet chciał spróbować z inną kobietą bo nie wie jak to jest z inną kobietą to i tak byś mi pozwoliła żeby go uszczęśliwić... ale to nie znaczy że tobie on nie będzie odpowiadał. Moim zdaniem źle tylko zrobiłaś że pozwoliłaś mu iść w momencie kiedy czujesz że ewidentnie nie chcesz tego. Powodzenia dziewczyno!

Dziękuję za miłe słowa ❤️

Może to głupie, ale jakby chciał się przespać z inną kobietą to w ogóle nie byłoby rozmowy, bo dla mnie to zupełnie co innego. 

Myślałam że wszystko jest ok, dopóki nie stało się to realne.. teraz po prostu mam mętlik w głowie "a co jak.."

Gość Safi

Jesteś młoda i głupia.

Właśnie ta tolerancja które zniszczę życia, rodziny w  dzisiejszych czasach

Każdego Bi sexual ma tylko i wyłącznie pociąg do płci przeciwnej, to jest w mózgu nie zmienisz go!

Co raz więcej będzie poczuła się nieszczęśliwa i zdradzona, JUŻ ZACZĘŁAŚ!

Z biegiem czas sama dorastasz i przekonujesz się, UWAŻAJ NA CHOROBY.

44 minuty temu, Gość confusion napisał:

błagam cię.. bi ze strony kobiet to wiem, ze istnieje i zawsze szm@ty pojda do kobiety bedac z facetem.. ale odwrotnie? to zwykle p3daly i nie ma o czym gadac

Gość confusion
6 minut temu, Gość Safi napisał:

Każdego Bi sexual ma tylko i wyłącznie pociąg do płci przeciwnej, to jest w mózgu nie zmienisz go!

2 minuty temu, Arystoteles napisał:

błagam cię.. bi ze strony kobiet to wiem, ze istnieje i zawsze szm@ty pojda do kobiety bedac z facetem.. ale odwrotnie? to zwykle p3daly i nie ma o czym gadac

W takim wypadku chyba trudno by mu było uprawiać seks ze mną, a nie mamy takiego problemu, powiedziałabym wręcz że pod tym względem jest najlepszym partnerem jakiego miałam

Gość Safi

*"ta sama płeć".

Gość Safi
6 minut temu, Gość confusion napisał:

W takim wypadku chyba trudno by mu było uprawiać seks ze mną, a nie mamy takiego problemu, powiedziałabym wręcz że pod tym względem jest najlepszym partnerem jakiego miałam

Jutro będzie inaczej zapewniam Ci w 100%. i każdy dzień się zmieni.

Gość gość

To poważny problem, nie lekceważ go bo z czasem będzie coraz gorzej. 

Gość confusion
16 minut temu, Gość Safi napisał:

Jutro będzie inaczej zapewniam Ci w 100%. i każdy dzień się zmieni.

Tak z dnia na dzień miałoby się wszystko zmienić? 

Gość gosc

dziewczyno po co Ci taki chlopak? chcesz cierpiec?