Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość confusion

Zgodziłam się na zdradę :/

Polecane posty

Gość confusion

Nigdy nie odczułam żeby mu nie zależało.. Myślisz że to że jesteś hetero, a on bi bardzo dużo zmienia w tej kwestii? W sensie, że on może zupełnie inaczej to odbierać? Bo sama nie wiem.. Wydawało mi się że nie kłamał jak mi mówił że jeśli już to tylko raz to zrobi, bo właśnie nie chciałby mnie skrzywdzić i dopytywał dużo razy czy na pewno jest mi z tym ok 😕

1 godzinę temu, Gość confusion napisał:

Trochę się boję, ale chyba będą się zabezpieczać.. mam nadzieję 😕 Kocha mnie, tłumaczył że to tylko fizyczny pociąg do innej płci i nigdy by tego nie zrobił bez mojej zgody. Co do kasy.. Ani on ani ja nie mamy jakoś szczególnie dużo pieniędzy, wiec to nie tak.

Czasem jest tak, że chce spróbować z ciekawości ale i dla kasy. Jeśli mu się spodoba to o kolejnych spotkaniach nie powie A Ty możesz być                     "przykrywka".  Dzisiaj komuś zapoda a Tobie jutro do buzi.... Jak wróci to spytaj czy szykować lód do dupki.... 😂😂😂

Gość gosc

Chce mi się płakać jak to czytam, to jest straszne 😞 Wspolczuje Ci z calego serca ;(

Gość confusion
3 minuty temu, GośćAnia napisał:

Czasem jest tak, że chce spróbować z ciekawości ale i dla kasy. Jeśli mu się spodoba to o kolejnych spotkaniach nie powie A Ty możesz być                     "przykrywka".  Dzisiaj komuś zapoda a Tobie jutro do buzi.... Jak wróci to spytaj czy szykować lód do dupki.... 😂😂😂

Bez przesady, nie jest męską ... żeby się sprzedawać 😕

Swoją drogą nie wiem jak mam się zachowywać jak już będzie po wszystkim.. Po tym jak się dowiedziałam że to będzie dzisiaj trochę unikam z nim kontaktu, ale nie mogę tego odwlekać cały czas..

Gość confusion
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Chce mi się płakać jak to czytam, to jest straszne 😞 Wspolczuje Ci z calego serca ;(

? Aż tak źle to brzmi? 😕 

Gość gosc

poczytaj sobie my dzieci z dworca zoo, czytalas moze?

Gość gosc

A tjest Twoj pierwszy facet?

Gość Anusa
40 minut temu, Arystoteles napisał:

to zwykle p3daly i nie ma o czym gadac

i p3dałki jak nie mogą wytrzymać bez lizania ćipy. Co mają to liżą. Pote wydziwianki w związku. Jak spróbujesz szarlotki to co jakiś czas myślisz o jej zjedzeniu. Szczególnie jeśli kruszon jest słodki.

Gość spokoloko

Jeżeli nie potrafisz rozdzielić seksu od miłości to już po związku. Ja jestem Bi i z facetami tylko seks, miłość nigdy w życiu ani żaden związek.

Jeżeli tobie powiedział to znaczy że bardzo tobie ufa i naprawdę cię kocha. Nie masz się czym przejmować tylko niech gumek używa i będzie ok.

Wielu facetów z którymi byłem zdradza swoje żony, ja swojej nigdy bym nie zdradził ale my nie łączymy seksu z miłością i czasami trójkąciki robimy - super zabawa.

Gość Safi
7 minut temu, Gość confusion napisał:

Tak z dnia na dzień miałoby się wszystko zmienić? 

Zależy jeśli mu podoba. .

Jeśli tak to  on teraz będzie za sobą walczyć, przyzywać ( teraz rozpocznie wojnę, aby zaakceptować siebie) itp...później będzie co raz ciężkiej z Tobą w Końcu Ci zostawi albo Ty jego.

Może być jeszcze dużo łzy przed Wami.

Kiedyś też miałam 19 lat, byłam otwartą , tolerancyjna mój chłopaka miał fantazji z dwoma kobietami , chciałam dla niego załatwić koleżanką bo wiesz WIELKA MIŁOŚĆ dla niego wszystko , wiesz co on mi powiedział? nie, TY dla mnie wystarczysz. Z mężem też było podobno , ja dla niego byłam wystarczająca. Daj mu odejście i szukaj sobie hetero, musisz się poczuć bezpieczna.

Gość spokoloko

Jeżeli nie potrafisz rozdzielić seksu od miłości to już po związku. Ja jestem Bi i z facetami tylko seks, miłość nigdy w życiu ani żaden związek.

Jeżeli tobie powiedział to znaczy że bardzo tobie ufa i naprawdę cię kocha. Nie masz się czym przejmować tylko niech gumek używa i będzie ok.

Wielu facetów z którymi byłem zdradza swoje żony, ja swojej nigdy bym nie zdradził ale my nie łączymy seksu z miłością i czasami trójkąciki robimy - super zabawa.

Gość gosc
5 minut temu, Gość gosc napisał:

koniecznie obejrzyj film bo wydaje mi sie ze nie widzialas.

Gość gość

Gość confusion
7 minut temu, Gość gosc napisał:

niestety nie

6 minut temu, Gość gosc napisał:

A tjest Twoj pierwszy facet?

nie, byłam w 2 "poważnych" związkach wcześniej

5 minut temu, Gość spokoloko napisał:

Zgodziłam się bo wydawało mi się właśnie że potrafię to rozdzielić... Teraz po prostu nie wiem co mam o tym myśleć, bo boję się że popełniłam błąd 😞 
Nie chcę żeby "zastępował mnie" facetami regularnie, bo to już nie będzie wtedy związek.. W każdym razie nie taki jaki bym chciała mieć.. Trójkąt przed tym wszystkim był skategoryzowany w luźnych rozmowach jako "może kiedyś w dalekiej przyszłości".. ale to nieważne, bo nie wiem co będzie już teraz.

Gość gość

Dla mnie to jest koniec Waszego związku. Zdrada to zdrada,czy z kobietą czy z facetem. Jeżeli zalezaloby mu na Tobie nie szukalby wrażeń gdzie indziej. Pomijając już kwestie, że ma pociąg do facetów, co też skreśla go w moich oczach jako partnera do stałego związku. Obawiam się, że jesteś zbyt zakochana i zauroczona żeby spojrzeć na problem obiektywnie, ale spróbuj złapać dystans i sama oceń czy chcesz się wiązać z takim człowiekiem.

Gość Safi
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Dla mnie to jest koniec Waszego związku. Zdrada to zdrada,czy z kobietą czy z facetem. Jeżeli zalezaloby mu na Tobie nie szukalby wrażeń gdzie indziej. Pomijając już kwestie, że ma pociąg do facetów, co też skreśla go w moich oczach jako partnera do stałego związku. Obawiam się, że jesteś zbyt zakochana i zauroczona żeby spojrzeć na problem obiektywnie, ale spróbuj złapać dystans i sama oceń czy chcesz się wiązać z takim człowiekiem.

Brawo! myślę też tak samo.

Gość confusion

Napisał mi że już wraca do siebie.. i chciałby się spotkać jeszcze dzisiaj/jutro.. Nie wiem co mam zrobić 😞

Gość gosc

I co mu odpisałaś?

Gość gosc

nie przejmuj sie, to tylko facet jak kazdy inny, jeszcze wiele zwiazkow przed Toba. nie przejmuj sie jednym ...a

Gość gosc

nie jest Ciebie wart, zostaw go i poszukaj innego 

Gość zuel

autorko, spotkaj sie z nim, porozmawiajcie o tym szczerze. 

skoro on w ogole otworzyl sie przed toba w tej kwiestii, to widac, ze panuja miedzy wami bardzo szczere i przyjazne relacje, wiec nie powinno byc trudno porozmawiac. on podzieli sie z toba wrazeniami, ty podziel sie z nimi tymi watpliwosciami, o ktorych piszesz tutaj. 

Gość confusion

Jutro się z nim zobaczę, wolę najpierw trochę ochłonąć i przemyśleć co dokładnie czuję i czy chcę w ogóle pytać jak było itp :/

Gość Gość

Kolejna ...

Gość Bleeee
3 godziny temu, Gość confusion napisał:

Nie mam Ci za złe że mnie obrażasz, bo sama mam teraz dużo wątpliwości.
Nie chcemy mieć dzieci, więc o to się nie martw. To ma być tylko jednorazowa akcja, żeby spróbował i tyle, na nic więcej bym się nie zgodziła, nie chcę mieć otwartego związku. Wiem że dużo ryzykuję, ale mam nadzieję że to mu "wystarczy" i nigdy więcej do tego tematu nie wrócimy.

Obrzydliwa jest ta cala sytuacja.

Dzieci sa pięknym darem. Zastanów  się nad swoim życiem  i popros aby Twój kochanek zrobil sobie badania na kile i hiv bo nie wiadomo czy jakkegos syfu nie zlapał ...I szanuj sie..

Gość Polać jej
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Dokładnie. Daruj go sobie.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość confusion napisał:

Trochę się boję, ale chyba będą się zabezpieczać.. mam nadzieję 😕 Kocha mnie, tłumaczył że to tylko fizyczny pociąg do innej płci i nigdy by tego nie zrobił bez mojej zgody. Co do kasy.. Ani on ani ja nie mamy jakoś szczególnie dużo pieniędzy, wiec to nie tak.

Pewnie jeszcze nieraz Cie zdradzi. 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość confusion napisał:

Nie mam Ci za złe że mnie obrażasz, bo sama mam teraz dużo wątpliwości.
Nie chcemy mieć dzieci, więc o to się nie martw. To ma być tylko jednorazowa akcja, żeby spróbował i tyle, na nic więcej bym się nie zgodziła, nie chcę mieć otwartego związku. Wiem że dużo ryzykuję, ale mam nadzieję że to mu "wystarczy" i nigdy więcej do tego tematu nie wrócimy.

Taaa....jak jest bi to zawsze juz bedzie go ciagnelo do facetow i bedzie Cie zdradzal czy na to pozwolisz czy za Twoimi plecami. Nie bądź naiwna. Tylko się rozkreci.

4 godziny temu, Gość confusion napisał:

Pewnie jeszcze nieraz Cie zdradzi. 

Gość antypedź
4 godziny temu, Gość oczywiscie napisał:

W nieco podobnej sytuacji byłam ja, na szczęście już po zakończeniu związku. Chłopak od którego odeszłam, później przerzucił się na mężczyzn i zadawał sie z nimi jakiś czas - nie wiem dokładnie jak długi, chyba przez kilka lat. Byłam bardzo zaskoczona kiedy sie o tym dowiedziałam, bo pamiętam jak wiele razy wspólnie śmialiśmy się z pedałów. 

😮 

Gość gość

Autorko rozmawiałaś z nim?

Gość gość

Autorko rozmawiałaś z nim?