Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tęsknisz za mną?

Polecane posty

Gość Podszyw
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

a mnie śmieszy bo jak ktoś chce mieć ze mna kontakt to ma i nie biegam za innymi,ale niech się łudzi,że jest inaczej i on ją chce.Ukojenia?taaaaaaaaaaaaaa...chyba mózgu..

Nie oceniam. Nic już nie mówię. 

Gość Tule czule

Ona jest wspaniała. Chciałbym ją przytulić...

Gość Tule czule

a ja tęsknie za jej odwiedzinami 😞 zaprzestała ich już dawno, jak ją na powrót ośmielić 🤧

Gość prawda
7 minut temu, Gość Tule czule napisał:

a ja tęsknie za jej odwiedzinami 😞 zaprzestała ich już dawno, jak ją na powrót ośmielić 🤧

Nie każdy zasługuje na przytulenie i odwiedziny

Gość Tule czule
2 minuty temu, Gość prawda napisał:

Nie każdy zasługuje na przytulenie i odwiedziny

gdybym tylko wiedział jak sobie zasłużyć...

Gość gość
12 minut temu, Gość Tule czule napisał:

Ośmielić? Nie pasuje mi to. Widocznie ma powód, by Cię nie odwiedzać 💁‍♀️

Gość Tuliłbym ją czule
6 minut temu, Gość gość napisał:

Ośmielić? Nie pasuje mi to. Widocznie ma powód, by Cię nie odwiedzać 💁‍♀️

ciężki ze mnie przypadek wiem, tylko, że ja nic z premedytacją nie zrobiłem. Nie wiedziałem jak okiełznać uczucia, albo w jaki sposób je uzewnętrznić i sposób w jaki to zrobiłem jej sie nie spodobał. Ale uczucia mam szczere i czyste. Ubóstwiam wszystko co z nią związane, nawet ziemie po której chodzi... Teraz rozumiem nawet troche ten zwyczaj rzucania płaszczu na kałuże by kobieta po nim przeszła heh. 

Gość Tuliłbym czule

wiem, że nie jest dobrze, czuje to w powietrzu i w oczach sąsiadów. Nie wiem jak to rozegrać... eh to nawet złe słowo, co tu rozgrywać, głowa rozgrywa, a uczucia to nie sprawa głowy. 

Gość gość
10 minut temu, Gość Tuliłbym ją czule napisał:

ciężki ze mnie przypadek wiem, tylko, że ja nic z premedytacją nie zrobiłem. Nie wiedziałem jak okiełznać uczucia, albo w jaki sposób je uzewnętrznić i sposób w jaki to zrobiłem jej sie nie spodobał. Ale uczucia mam szczere i czyste. Ubóstwiam wszystko co z nią związane, nawet ziemie po której chodzi... Teraz rozumiem nawet troche ten zwyczaj rzucania płaszczu na kałuże by kobieta po nim przeszła heh. 

5 minut temu, Gość Tuliłbym czule napisał:

wiem, że nie jest dobrze, czuje to w powietrzu i w oczach sąsiadów. Nie wiem jak to rozegrać... eh to nawet złe słowo, co tu rozgrywać, głowa rozgrywa, a uczucia to nie sprawa głowy. 

Bardzo ładnie piszesz. Dam Ci tylko jedną radę, w końcu muszę się do czegoś przyczepić🙃 nie „ubóstwiaj”. Nigdy nikogo. Jesteśmy ludźmi.  Każdy ma wachlarz wad. Przestań myśleć romantycznie. Rozegraj to w swojej głowie na trzeźwo, czyli rozsądnie. 

Gość Postaram sie
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Bardzo ładnie piszesz. Dam Ci tylko jedną radę, w końcu muszę się do czegoś przyczepić🙃 nie „ubóstwiaj”. Nigdy nikogo. Jesteśmy ludźmi.  Każdy ma wachlarz wad. Przestań myśleć romantycznie. Rozegraj to w swojej głowie na trzeźwo, czyli rozsądnie. 

wiem... właśnie ten mój romantyzm to zniszczył. Zadbam o mój dawny temperament i twarde spojrzenie na rzeczywistość.

Gość Postaram sie

aha no i temat nie jest mój, mam nadzieje że nikt nie popadnie w skrajność i nie pomyśli że ja tu gnije 24/7 i szaleje z anonima gdzie sie da.

Gość szaaarrriiikkkkk

sik!

Gość Gość

Romantyzm jest super ogólnie 

Gość Postaram sie
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Romantyzm jest super ogólnie 

w mojej formie chyba słaby. Eh ale sie męcze jak jej nie widze. masakra w splocie słonecznym czuje takie rwanie jakby, taka pompa energii w jej kierunku

Gość gość
9 minut temu, Gość Postaram sie napisał:

wiem... właśnie ten mój romantyzm to zniszczył. Zadbam o mój dawny temperament i twarde spojrzenie na rzeczywistość.

Mam przeczucie, że Twój problem sięga gdzieś głębiej. Nie o romantyzm chodzi. Ale dla swojego dobra przestań ją idealizować i spójrz na tę znajomość z innej strony

Gość marlennka
Przed chwilą, Gość Postaram sie napisał:

w mojej formie chyba słaby. Eh ale sie męcze jak jej nie widze. masakra w splocie słonecznym czuje takie rwanie jakby, taka pompa energii w jej kierunku

Zazdroszczę jej 

Gość Postaram sie
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Mam przeczucie, że Twój problem sięga gdzieś głębiej. Nie o romantyzm chodzi. Ale dla swojego dobra przestań ją idealizować i spójrz na tę znajomość z innej strony

czyli uznać że nigdy nic z tego nie będzie? Ciężko jak cholera, na samą myśl robi mi sie słabo

Gość gościu
1 minutę temu, Gość Postaram sie napisał:

czyli uznać że nigdy nic z tego nie będzie? Ciężko jak cholera, na samą myśl robi mi sie słabo

Przyjdzie taki dzień, że to minie. Rozstania są trudne

Gość Postaram sie

wiecie, każdy mi mówi że zrobiłem błąd że poszedłem w tym kierunku, że ona to zły pomysł bo w takiej sytuacji takich rzeczy sie nie robi. Ale z drugiej strony ja tu nie wybrałem za wiele, to sie samo zrobiło i porwało mnie to bezwolnie. Czułem że umre jak tego nie zrobie, i że to ta forever. Ja już nawet patrzeć na inne nie moge

Gość Postaram sie
2 minuty temu, Gość gościu napisał:

Przyjdzie taki dzień, że to minie. Rozstania są trudne

my nie byliśmy razem

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ja jej nie unikam, tylko ona mnie unika. Ja na nią czekam tu, a ona pisze na kafe.

Tu czyli gdzie?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Tule czule napisał:

Gdzie Cię odwiedza?

Gość Postaram sie

zresztą to miłość od pierwszego wejrzenia czaicie, mijałem ją na schodach i już mnie ścięło, i jak widać nie tylko zauroczenie bo tyle czasu to ja pierdykam nie może trwać zauroczenie. I wszystko mi sie w niej podoba, głos, wygląd, zainteresowania, sposób patrzenia na świat, intelekt, ogarnięcie życiowe. No full komplet, jak tu nie ubóstwiać kogoś takiego.

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Tu czyli gdzie?

na kafe, hahah

Gość Postaram sie

a i ja bym sie nie zabierał za nią gdyby nie kilka wspomnień świadczących o tym że ona to samo czuła/czuje do mnie. Ewentualnie mogłem ją zrazić w międzyczasie do siebie czymś, ale to bym popracował nad tym aby być lepszym

Gość Postaram sie

aaa no jest może jedna rzecz która mnie u niej wkurza... to gdy sie wkurza haha i weź tu ją krytykuj 😛 

Gość GOŚĆ

Dzieciaki

Gość Gość R

Tęsknię za J. 

Gość gość

kto to jest J? i kim tu jest R?

Gość Gość
25 minut temu, Gość Postaram sie napisał:

a i ja bym sie nie zabierał za nią gdyby nie kilka wspomnień świadczących o tym że ona to samo czuła/czuje do mnie. Ewentualnie mogłem ją zrazić w międzyczasie do siebie czymś, ale to bym popracował nad tym aby być lepszym

Jej literka