Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Być_uległą

Para szuka Kobiety

Polecane posty

Cześć 🙂 szukam z moim mężczyzna Kobiety do przyjemności we trójkę. Chcemy żeby się to odbyło w klimacie bdsm, 2 ulegle i jeden Pan. Ustaliliśmy pewne zasady przed 😉 pierwsze spotkanie byłoby we dwie, pójdziemy na kawe, poznamy się, pogadamy. Myślę że jak nie będzie flow między dwoma kobietami to nic z tego nie wyjdzie. Jak stwierdzimy że fajnie, lubimy się to drugie spotkanie robimy we trójkę, też zupełnie swobodnie przy kawie. Jeśli wszyscy przypadną sobie do gustu to na trzecim spotkaniu widzimy się we dwie, całkiem intymnie, dla przyjemności. Czwarte spotkanie oparte jest na spełnieniu naszej fantazji, trojkacie. Jedyny warunek jest taki, że mój facet moze dojść tylko we mnie. Chcemy znaleźć Kobietę, która chce zrealizować podobna fantazje erotyczna. 

Dlatego proszę o brak zbędnych komentarzy jeśli komuś akurat coś takiego nie odpowiada 😉

Tylko priv

Pozdrawiam 

Być uległą 

Gość zainteresowana

jestem bardzo zainteresowana takim układem.

jak mogę się do Ciebie odezwać?

Ewa..

Bolek, nie ma w naszym scenariuszu pary bo chcemy Kobietę, akcentujac nie zabawkę jak to napisałaś, ale Kobietę. Kobietę,  która będzie miała podobna wizję i będzie tego chciała, nie za kasę, nie dlatego że każdemu do łóżka wskakuje, będzie mieć normalne życie i jak dla mnie ciekawa fantazje erotyczna. Zauważ, że zanim do tego dojdzie chcemy zbudować z tą osobą relacje, nie napisałam czegoś w stylu że na pierwszym spotkaniu idziemy do łóżka i wypad. Nie wyobrażam sobie potraktować tak kogoś kto weźmie udział dla nas w czymś istotnym. Szacunek to po pierwsze. Po drugie, tak mamy swoje oczekiwania z góry ustalone, ale logicznym dla mnie jest ze Kobieta która będzie chciała z nami w tym uczestniczyć podzieli się swoimi,  będą w tych oczekiwaniach takie których się ruszyć dało nie będzie i takie do negocjacji. 

Reasumując nie chcemy zabawki, ale Kobiety, której fantazja pokryje się z naszą. Proste 🙂

Gość Para szuka Kobiety - Życie
6 godzin temu, Gość zainteresowana napisał:

jestem bardzo zainteresowana takim układem.

jak mogę się do Ciebie odezwać?

Ew

Gość Para szuka pary lub- Życie

Jest jakas słodka parka która chciała by pofantazjować i spróbowac sexu z inna parką??

Chciałabym o coś zapytać, czysta ciekawość, ale będę wdzięczna za odpowiedź. Czemu zdecydowaliście, że to Ty właśnie poszukasz dla Was kobiety, nie on? 

Gość Gość
15 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

Chciałabym o coś zapytać, czysta ciekawość, ale będę wdzięczna za odpowiedź. Czemu zdecydowaliście, że to Ty właśnie poszukasz dla Was kobiety, nie on? 

A już myslałem że Kusza chętna do trójkąta.

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A już myslałem że Kusza chętna do trójkąta.

Nie pogardzę, ale wolałabym gościć kogoś we własnym łóżku, niż być gościem w cudzym. 😉 

Gość Kapitan Tadeusz Stopczyk
15 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

Nie pogardzę, ale wolałabym gościć kogoś we własnym łóżku, niż być gościem w cudzym. 😉 

Olo, Ty się weź ode mnie odpiérdol 😎

Gość Podpor. Waldemar Morawiec
1 minutę temu, Gość Kapitan Tadeusz Stopczyk napisał:

Olo, Ty się weź ode mnie odpiérdol 😎

Oooooo... Kapitan Stopczyk 😮

Przed chwilą, Być_uległą napisał:

Pomysł, że to ja mam poszukać nam Kobiety był jego pomysłem, zaskoczył mnie, ale mi się spodobał 😉

Rozumiem i Twoje i jego podejście, ale technicznie chyba byłoby łatwiej gdyby to zdecydowany mężczyzna przyszedł tu wyrwać jakąś kobietę. Czy Ty stawiałabyś opór, gdyby on zechciał sam zająć się poszukiwaniami?

17 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

Stopczyk, co wy tam palicie? 😎

Ja? RADOMskie, ale jak Pani Ola woli to Franz ma camele 😎

10 minut temu, Gość Kapitan Tadeusz Stopczyk napisał:

Ja? RADOMskie, ale jak Pani Ola woli to Franz ma camele 😎

Ale ja to się potrafię ładnie podłożyć, co? Sama jestem wzruszona. 😎 To co z tym trójkątem? Wpadniesz?

Gość AO.
6 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

Ale ja to się potrafię ładnie podłożyć, co? Sama jestem wzruszona. 😎 To co z tym trójkątem? Wpadniesz?

Kusza jesteś świniom. :classic_biggrin:

8 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

Nie, ja preferuje tylko "walkę" mano y mano. Żadnych wielokątów, ani innych tag-teamów 😎

2 minuty temu, Gość Kapitan Tadeusz Stopczyk napisał:

Nie, ja preferuje tylko "walkę" mano y mano. Żadnych wielokątów, ani innych tag-teamów 😎

Zaraz, źle mnie zrozumiałeś. 😎 Wpadasz do mnie, ale tylko z whisky, ja organizuję koleżankę. Przemyślisz jeszcze?

8 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

Straszną, zwłaszcza w łóżku.

Żona do męża:

-Wypie/rdol mnie jak świnię!

Mąż otwiera drzwi i mówi:

-Wypie/rdalaj świnio.

Dobra, niech już będzie tradycyjnie. Za dwadzieścia lat wrócimy do tematu, może do tego czasu nabawisz się alzheimera i zobojętniejesz na piękne, młode, jędrne... członki w naszym łóżku. Tymczasem proponuję Ja vs Ty. Ty dostarczasz siebie pod wskazany adres, a ja whisky. Tylko szybko. Będę czekała już rozebrana i związana, żeby nie tracić czasu. 

Oddalę się. Buźka

59 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

Rozumiem i Twoje i jego podejście, ale technicznie chyba byłoby łatwiej gdyby to zdecydowany mężczyzna przyszedł tu wyrwać jakąś kobietę. Czy Ty stawiałabyś opór, gdyby on zechciał sam zająć się poszukiwaniami?

Techniczne łatwiej, faceci w ogóle mają łatwiej w życiu we wszystkim 😛

decydujac się na trójkąt można bardzo łatwo skrzywdzić druga kobietę, jeśli para nie będzie miała tematu dobrze obgadanego i się nagle okaże że jedna ze stron nie za bardzo tego chciała to potem się robi niefajnie, awantura w której ta trzecia nie jest niczemu winna. Zostaje wystawiona za drzwi i czuje się po prostu podłe. 

nie pytałam mojego faceta skąd wziął się pomysł ze to ja mam szukać, ale wydaje mi się że jeśli Kobietę  chętna zrobić coś takiego druga kobieta zapewni o tym że będzie potraktowana z szacunkiem (bo sama byłam po drugiej stronie muru) to będzie w stanie uwierzyć w to bardziej niż jeśli zrobiłby to facet.  To takie moje wyobrażenie w tym temacie. 

nie twierdzę że będzie łatwo, wręcz odkąd zaczęłam szukać okazuje się że znaleźć odpowiednią Kobietę wcale nie jest łatwo. Ale umówmy się, ludzie mają naprawdę wiele zboczen i dziwnych różnych erotycznych fantazji, tylko na co dzień nie chodzą z kartkami przyklejonymi do czoła i nie głoszą tego na prawo i lewo 😄

1 godzinę temu, Bolek napisał:

Czyli napisałaś dokładnie to co ja tylko innymi słowami. Może mieć swoje fantazje pod warunkiem że pokryją się z waszymi 🙂 Kobiety bi zazwyczaj szukają kobiet bi i to samych kobiet bo faceta mogą mieć na skinięcie. Kobiety uległe lubiące bdsm szukają swego pana który będzie tresował tylko je, nie chcą się nim dzielić. A czy ty byłaś kiedys z parą? Dlaczego znalazłaś dominującego faceta a nie parę? Ale życzę szczęścia, choć wiem że kobiety są uczulone na to że muszą dać tyłka facetowi by dotknąć jego kobietę.

A to jest jakaś zasada że żeby dotknąć kobietę trzeba dać tyłka facetowi? 😄 ma być przyjemnie obu stronom, a właściwie trzem. Uważam że jeśli kobiecie bi nie przeszkadza być jednocześnie z dwoma różnymi plciami to nie będzie mieć z tym problemu wręcz będzie się czuć w jakimś stopniu spełniona.

Tak, byłam kiedyś z parą, ale był to czysto klasyczny układ, bez żadnych bdsm.

Czemu nie szukałam pary? Bo chciałam mężczyzne z którym będę w związku i Jednocześnie będę jego uległą.  Mój facet to przyszłość, na długo, trójkąt z Kobietą to fantazja, która chcemy oboje spełnić.  Osobiście przyszłości z parą nie widzę 😉

1 godzinę temu, Kusza Myślivski napisał:

Dobra, niech już będzie tradycyjnie. Za dwadzieścia lat wrócimy do tematu, może do tego czasu nabawisz się alzheimera i zobojętniejesz na piękne, młode, jędrne... członki w naszym łóżku. Tymczasem proponuję Ja vs Ty. Ty dostarczasz siebie pod wskazany adres, a ja whisky. Tylko szybko. Będę czekała już rozebrana i związana, żeby nie tracić czasu. 

Oddalę się. Buźka

Kusza, ale Ty nie gadasz z wylogowanym Endriu, wiesz chyba o tym? 😄 

Odbuźkowuje 😘 

Bolek chcemy zbudować jakąś relacje między sobą, bo jak inaczej o jakieś zaangażowanie w trakcie?  w momencie kiedy to byłoby tylko pójście do łóżka od kopa wtedy czułabym się jak zabawka, to fakt. Ale w momencie kiedy ktoś się stara nawiązać jakiś fajny kontakt wcześniej i zapewnia o pełnym szacunku i wzajemnej przyjemności to jak dla mnie zmienia to zapatrywanie się na temat.  

Łatwiej znaleźć Kobietę na jedną noc i jej zapłacić,  tylko gdzie w tym sens i jakieś spełnienie?  Sama wtedy czułabym się po prostu źle.

13 godzin temu, Być_uległą napisał:

nie pytałam mojego faceta skąd wziął się pomysł ze to ja mam szukać, ale wydaje mi się że jeśli Kobietę  chętna zrobić coś takiego druga kobieta zapewni o tym że będzie potraktowana z szacunkiem (bo sama byłam po drugiej stronie muru) to będzie w stanie uwierzyć w to bardziej niż jeśli zrobiłby to facet.  To takie moje wyobrażenie w tym temacie. 

Tak, to ewidentny plus. Faktycznie, to potencjalnej kandydatce powinno zapewnić komfort. No i poszukująca kobieta, schowana za ekranem, wzbudza jednak większe zaufanie. Do tego wydajesz się być fajną, rozgarniętą laską, to duży plus, chociaż z płcią nie ma nic wspólnego. Wydaje mi się tylko, że Twoje poszukiwania zawężają pulę kandydatek do kobiet bi. Być może to złudne. Życzę wam powodzenia i spełnienia. 

12 godzin temu, Gość Kapitan Tadeusz Stopczyk napisał:

Kusza, ale Ty nie gadasz z wylogowanym Endriu, wiesz chyba o tym? 😄 

Odbuźkowuje 😘 

Dokładnie, "chyba". Ale "chyba" domyślam się z kim. W najgorszym razie znów wymigam się pogrzebem, tego samego co zawsze chomika.

Dwanaście godzin leżałam naga i związana. Byłoby mi przykro, gdyby nie fakt, że ustanowiłam nowy rekord czekania. Zawsze coś.