Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmichalinad

Co robić?

Polecane posty

Witam, jestem totalnie pogubiona i nie wiem co już myśleć o tym wszystkim dlatego postanowiłam napisać i prosic radę. Wiec od 6 miesiecy jestem w związku z chlopakiem w którmy jestem baardzo zakochana i bardzo zależy mi na naszej relacji. Od ostatniej kłótni która zaczeła sie od zdjecia na którym miałam " cycki na wierzchu" jak to ujął przestał sie odzywać a jak już zaczął to jakby na siłe. Wczoraj spotkaliśmy sie bo chciałam porozmawiac i wyjaśnic wszystko. Powiedział że nie widzi juz tego związku i przez to jedno zdjecie powiedział wszystko co mu we mnie nie pasuje. Jestem zawzięta i gdybym wczesniej wiedziała o tym wszystkim to zmieniłabym to ale on nigdy niekrytykował mnie ani nic. Dopiero teraz wyszlo to wszystko i stwierdził że on nie chce tego związku. 
Wiedziałam że jeśli spotkamy sie bedzie zupełnie inna rozmowa i tak było bo po 40 minutach rozmowy zaczął ze mną rozmawiać jak wczesniej , żartował nawet przytulaliśmy sie czego tak bardzo mi brakowało a no i były jeszcze całusy na pożegnanie. Wieczorem miał sie spotkac z kolegami jednak zrezygnował z tego i przyjechał do mnie i wieczór spędziliśmy w końcu razem. I teraz jestem po prostu zagubiona czy on faktycznie myśli o tym że nie chce tego zwiazku kiedy wczoraj było zupełnie inaczej do tego co mówił czy zrobił to bo może czuł że ja tego chciałama a może brakowało mu mnie? .  Teraz sytuacja jest taka ja pisze do niego pytam co robi i wgl on natomiast nic , potrafi mi caaaly dzien nieodpisac dopiero wieczorem odpisze mi jednym zdaniem żeby mial spokój. 

Nie z każdej mąki będzie chleb. Tak samo nie każdy związek  zmieni się w dobry związek. Trudno budować związek  z kimś, kto trochę nas lekceważy .Powinnaś z nim szczerze porozmawiać dlaczego tak się zachowuje .

Starałam się z nim rozmawiać ale on zachowuje się tak jakby odemnie teraz to wszystko zależało tzn  idziemy w sobotę na 18 i wydaje mi się że czeka właśnie do tej imprezy gdzie będzie jego cała rodzina i chce wiedzieć jak będę się zachowywać z natury jestem nieśmiała i czasem trudno mi zacząć znajomość gdzie on jest duszą towarzystwa i dla niego jest to po prostu dziwne. Naprawdę nie potrafię zrozumieć jego zachowania jednego dnia mówi mi że on nie widzi tego związku a dwie godziny później przyjeżdża i zachowuje się jakby nie było tej rozmowy.

Gość gość

autorem postu jest facet udający kobietę 😂

Gość gosc
3 godziny temu, Karteczka napisał:

Nie z każdej mąki będzie chleb. Tak samo nie każdy związek  zmieni się w dobry związek. Trudno budować związek  z kimś, kto trochę nas lekceważy .Powinnaś z nim szczerze porozmawiać dlaczego tak się zachowuje .

Ania Basia Agnieszka wrocila xD

Gość Maciora
34 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ania Basia Agnieszka wrocila xD

waruj jak pies i czekaj na ochłapy lol

Gość Bella

Jestes bardzo mloda. Co tu jest do rozumienia? Facet moze sie zachowywac jak chce, dzis tak, jutro inaczej, albo w ciagu jednego dnia pokazac tobie cztery pory roku. Poniewaz wie, ze i tak polecisz za nim jak piesek i bedziesz merdac ogonkiem, jezeli po kopniaku poglaszcze. To bardzo proste, do tej gry naleza dwoje,  partner/ka bedzie ciebie tak traktowac, jak jemu/jej na to pozwolisz.

Gość Aga
3 godziny temu, Gość Maciora napisał:

waruj jak pies i czekaj na ochłapy lol

Karteczko warujesz przed swoimi panami?

Gość Edzia
1 godzinę temu, Gość Aga napisał:

Karteczko warujesz przed swoimi panami?

Taki co to a Barbara aportuje ??

Gość Wiem co mówię

Spoko, jak mu się ogon dźwignie to znów będzie miły :D

Gość gość

Rysiu hejterze jak samopoczucie ?

Gość Bbb-

Nie chodzi czasem o tego Rysia  z Klanu ?

Gość gość

Taki co to... dlaczego zamilkłes odpowiedz