Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marko

Co zrobic? Jak bylem na silce w poniedzialek to....

Polecane posty

Gość Marko

....sobie tak pomyslalem ze w niektorych babach jest wiecej faceta niz w facetach.

Naprawde, popatrz sie na miesnie i sylwetke niektorych kobiet. One tego nie ukrywaja, ubieraja sie w obcisle getry, odslaniajace koszulki i pokazuja swoja fizycznosc calemu swiatu. Musze przyznac ze niektore sa lepiej zbudowane ode mnie i emanuje od nich sila. SA zdrowe i wygladaja bardzo atrakcyjnie musze przyznac. Ich cialo jest piekne a sposob w jaki cwicza powala mnie z nog. Chodza z taka moca i sila.

Boje sie do nich podejsc. Naprawde chcialbym zagadac do takiej dziewczyny ale boje sie ze mnie zmiazdzy? Czy taka bogini bedzie miala ochote sie ze mna spotkac. Mozna marzyc co nie?

Nie masz chłopczyku najmniejszych szans na taką bogini, one spotykają się albo z lovelasami z wyglądu,którzy mają mnóstwo pieniędzy albo z gośćmi z branży, czyli koksami z branzy fitness/kulturystyki, którzy są trenerami personalnymi, mają mega ciało (oczywiscie dzieki sterydom miedzy innymi, ale to je nie interesuje) i wtedy po prostu takie dwie osoby się łącza, to bardzo powszechne, wystarczy polatać na instagramie po profilach wlasnie takich fitness woman, 3/4 tego typu kobiet ma faceta z branży

ps. dla mnie kobiety w stylu fitness woman to najlepsze d0py jakie w ogole istnieją.., nie zadne chude modelki czy inne patyczaki, tylko wlasnie kobieta, ktora ma troche mięsni, ktora ma ładny wypięty tyleczek, noge pokaźna, po prostu CUDA!  ku.rwa jego mac; )

Gość Marko
7 minut temu, Arystoteles napisał:

Nie masz chłopczyku najmniejszych szans na taką bogini, one spotykają się albo z lovelasami z wyglądu,którzy mają mnóstwo pieniędzy albo z gośćmi z branży, czyli koksami z branzy fitness/kulturystyki, którzy są trenerami personalnymi, mają mega ciało (oczywiscie dzieki sterydom miedzy innymi, ale to je nie interesuje) i wtedy po prostu takie dwie osoby się łącza, to bardzo powszechne, wystarczy polatać na instagramie po profilach wlasnie takich fitness woman, 3/4 tego typu kobiet ma faceta z branży

ps. dla mnie kobiety w stylu fitness woman to najlepsze d0py jakie w ogole istnieją.., nie zadne chude modelki czy inne patyczaki, tylko wlasnie kobieta, ktora ma troche mięsni, ktora ma ładny wypięty tyleczek, noge pokaźna, po prostu CUDA!  ku.rwa jego mac; )

Wydaje mi sie ze masz racje. Jest taki jeden na silce, ma krecone wlosy sredniej dlugosci i jest nabity jak herkules. Wyglada jak taki herubinek i jezdzi mercedesem bo raz go widzialem. On z taka jedna chodzi po silowni co wlasnie wyglada jak Wonder woman. Ma ladne atletyczne miesnie i wyglada jak dziewczyna z plakatu. Inne pieknosci na niego zerkaja a kolo mnie przechodza jak kolo powietrza.

Ja jezdze starym punto wiec pewnie taka nawet nie chciala by w nim usiasc.

Kurde, troche lipa bo jak dla ciebie dla mnie to jest ideal kobiety. Jak widze jak robia deadlifty to mi sie cieplo robi. Szkoda bo z taka boginia moglbym rozmawiac na wszystkie tematy ale one tego chyba nie szukaja. Wola polansowac sie z herubinkiem i kilka razy za granice wyjechac zeby polansowac sie po plazy z koksikami.

Smutne to .... bo bylibysmy swietna para...przynajmniej tak to w glowie widze swojej. 

Gość Kasia
36 minut temu, Arystoteles napisał:

Nie zgadzam sie. Jezeli masz fajny charakter i myslisz ze komus spodoba sie twoja osobowosc, sprobuj ! 

fajnym charakterem to możemy co najwyżej zostać dobrym przyjacielem takiej bogini ;) ale wybacz, nie kręci nas to by być chłopaszkiem od plotuszek a wieczrami samotnie spędzać wieczór podczas gdy owa panieneczka skacze na innym k0tasie podniecona

Gość Kasia
5 minut temu, Arystoteles napisał:

fajnym charakterem to możemy co najwyżej zostać dobrym przyjacielem takiej bogini 😉 ale wybacz, nie kręci nas to by być chłopaszkiem od plotuszek a wieczrami samotnie spędzać wieczór podczas gdy owa panieneczka skacze na innym k0tasie podniecona

Ja tez czasami robie fitness i dla mnie liczy sie charakter a nie "skakanie po czyims innym K0tasie".

Gość gosc

Deebile zakochane w pustakach. W zyciu bym nie chciał umiesnionejbaby, szczupla ale z lekkim tluszczykiem wokol bioder i pupy i gdzie niegdzie, aksamitna delikatna skóra, kobieta subtelna jak kwiatek to jest ideal, patrzaca sercem i wrazliwoscia, taka poznalem, piękność nad pieknosciami, a nie jakies mutanty

Gość Piotrek
7 minut temu, Gość Kasia napisał:

Ja tez czasami robie fitness i dla mnie liczy sie charakter a nie "skakanie po czyims innym K0tasie".

Klamiesz....jak masz atletyczna dupeczke to jak kolega powyzej napisal chcesz ja pokazywac z atletyczna dupeczka a nie nieudacznikiem, ktory nawet 100 na klatke nie wycisnie. Moge sie zalozyc zebys odmowila takiemu naiwniakowi bez lansu. nie klam wiec i idz sobie.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Deebile zakochane w pustakach. W zyciu bym nie chciał umiesnionejbaby, szczupla ale z lekkim tluszczykiem wokol bioder i pupy i gdzie niegdzie, aksamitna delikatna skóra, kobieta subtelna jak kwiatek to jest ideal, patrzaca sercem i wrazliwoscia, taka poznalem, piękność nad pieknosciami, a nie jakies mutanty

te kwiaty maja duzo tluszczu w dupie a te atletyczne to czyste miesnie. Jak jesz kurczaka to co wolisz, pyszna miesista piersc czy tlusta skore? no wlasnie.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

te kwiaty maja duzo tluszczu w dupie a te atletyczne to czyste miesnie. Jak jesz kurczaka to co wolisz, pyszna miesista piersc czy tlusta skore? no wlasnie.

Dla mnie liczy sie twarz, oczy, usmiech, zgrabne seksowne cialo ktore nie musi byc umiesnione a w tych aspektach to jest 10/10

Gość Kiss
56 minut temu, Arystoteles napisał:

Nie pieprz proszę. Ja chodzę na siłkę i na fitness. A mój facet referuje gry komputerowe 🙂 Ale od kiedy ze mną jest schudł 20 kg 😛

porządne mięsiste wypięte d0psko i zaj3bista noga z dobrym udem to podstawa kobieca.. , do tego fajny tors, z wąską talią i wypięta piersią.. , jak jeszcze dojdzie w miare ładna twarz.. no to po prostu nic tylko r0chac 24h, brac slub i nie wypuszczac z zycia, ale to tylko na filmie..

Gość Marko
7 minut temu, Gość Kiss napisał:

Nie pieprz proszę. Ja chodzę na siłkę i na fitness. A mój facet referuje gry komputerowe 🙂 Ale od kiedy ze mną jest schudł 20 kg 😛

Czyli jest dla mnie jakas nadzieja. Dziekuje ! :classic_biggrin: Bede mazyl i moze kiedys podejde do jednej z tych Bogin !

Gość Piotrek
3 minuty temu, Gość Marko napisał:

Czyli jest dla mnie jakas nadzieja. Dziekuje ! :classic_biggrin: Bede mazyl i moze kiedys podejde do jednej z tych Bogin !

Jak do takiej podejdziesz to ci leb odgryzie. Kobiety nie chca slabeuszy. Od razu wyczuje ze jestes takim chleptasiem i ci sie jeszcze glupi zrobi.

Gość Kiss
4 minuty temu, Gość Marko napisał:

Ale nie możesz mieć kompleksów i musisz umieć żartować z siebie i dążyć do samodoskonałości 😛

Gość Taka jedna
11 minut temu, Arystoteles napisał:

porządne mięsiste wypięte d0psko i zaj3bista noga z dobrym udem to podstawa kobieca.. , do tego fajny tors, z wąską talią i wypięta piersią.. , jak jeszcze dojdzie w miare ładna twarz.. no to po prostu nic tylko r0chac 24h, brac slub i nie wypuszczac z zycia, ale to tylko na filmie..

W życiu. Ale trzeba byc meskim odpowiednikiem takiej kobiety a nie zalosnym pisdowatym alkoholikiem, do tego karlowatym bazylem z przerostem ego. Dodatkowo golodupcem, zrozumiałym, chamowatym i roszczeniowym.  Juz widzisz jaki jesteś? 

Gość Marko
3 minuty temu, Gość Kiss napisał:

Ale nie możesz mieć kompleksów i musisz umieć żartować z siebie i dążyć do samodoskonałości 😛

Napewno popracuje nad tymi kompleksami i sprobuje byc zabawny. Dzieki ! 

Gość Piotrek
1 minutę temu, Gość Marko napisał:

Napewno popracuje nad tymi kompleksami i sprobuje byc zabawny. Dzieki ! 

Sorry ale ja tego nie widze. Z tego co przeczytalem moge okreslis Twoj charakter i wydaje mi sie ze jestes meska Ci_Pka. Bogini na ciebie nie spojrzy. Obudz sie chlopaczku ! Chce ci zoszczedzic wstydu.

10 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

W życiu. Ale trzeba byc meskim odpowiednikiem takiej kobiety a nie zalosnym pisdowatym alkoholikiem, do tego karlowatym bazylem z przerostem ego. Dodatkowo golodupcem, zrozumiałym, chamowatym i roszczeniowym.  Juz widzisz jaki jesteś? 

To , że trzeba być jej męskim odpowiednikiem to wiem, dlatego nie mam takich kobiet, natomiast nie zgodzę się, że jestem gołodupcem, zarozumiałym i chamowatym typem... nie znasz, nie oceniaj p!zd0

Gość Malinowy krem

Jest sporo prawdy w tym że kobieta która o siebie dba, raczej nie związe się z mężczyzna który o siebie nie dba 

Wiem coś o tym, trenuje od 5 lat 🙂Wyglądam zdrowo i kobieco. 

Gość Radek
3 minuty temu, Gość Malinowy krem napisał:

Jest sporo prawdy w tym że kobieta która o siebie dba, raczej nie związe się z mężczyzna który o siebie nie dba 

Wiem coś o tym, trenuje od 5 lat 🙂Wyglądam zdrowo i kobieco. 

Ale koles chodzi na silke wiec chce o siebie dbac tylko nie jest napompowany jak Pudzian. To jest przegrana sprawa wg mnie bo silownia to nie jest miejsce na romanse tylko na wyciskanie potow.

Gość Malinowy krem
6 minut temu, Gość Radek napisał:

Ale koles chodzi na silke wiec chce o siebie dbac tylko nie jest napompowany jak Pudzian. To jest przegrana sprawa wg mnie bo silownia to nie jest miejsce na romanse tylko na wyciskanie potow.

W każdym miejscu można spotkać kogoś, kto nas zainteresuje. Na przykładowej siłowni są osoby z podobnym zainteresowaniem więc jest też temat do rozmowy 🙂 Kolega może z tego skorzystać, pytanie czy chce? 🙂

1 minutę temu, Gość Malinowy krem napisał:

W każdym miejscu można spotkać kogoś, kto nas zainteresuje. Na przykładowej siłowni są osoby z podobnym zainteresowaniem więc jest też temat do rozmowy 🙂 Kolega może z tego skorzystać, pytanie czy chce? 🙂

nie czaruj.. bo nie ma sensu, nigdy przecietniak z wygladu bez wielkiej kasy nie ujarzmi mega d0py, nigdy

Gość Gosc
8 minut temu, Arystoteles napisał:

nie czaruj.. bo nie ma sensu, nigdy przecietniak z wygladu bez wielkiej kasy nie ujarzmi mega d0py, nigdy

Tak szczerze a Ty chcialbys codziennie jesc chleb z salvesonem? Nie chcialbys. Poza tym masz wyglad. 

Gość Piotrek

Nawet jesli taka atletyczna Bogini sie zgodzi spotkac to bedziesz dla niej tylko egzotyczna odksocznia od codziennosci. Potem cie wyrzuci jak zuzyta zababwke. Bedziecie razem przez moze max miesiac, potem wroci do tego czego pragnie, czyli kasiastego koska albo jak inny kolega napisal kogos z branzy. Obudz sie kolo.

Gość Armani

Ja nie wiem o co wam chodzi. Niech sobie chlopczyk fantazjuje w swojej glowie, kto mu zabroni. Wszystko jak sie skonczy to wszyscy wiemy. Chloptasiek skonczy z jakims paszczakiem i karze mu sie w getry ubierac hahahha, zalosniak !

Gość Ona
2 godziny temu, Arystoteles napisał:

No a niby dlaczego miałby ujarzmic skoro sam jest nikim? Nie za dużo byś chciał? 

2 godziny temu, Gość Ona napisał:

No a niby dlaczego miałby ujarzmic skoro sam jest nikim? Nie za dużo byś chciał? 

a czemu nikim? to uczciwosc, dobroć, szacunek i inne takie pierdoły powtarzane przez was milion razy są niczym? bo zakladamy, ze taki mialby byc ten przecietniak

Gość ...
6 godzin temu, Gość Kasia napisał:

dla mnie liczy sie charakter

Każda tak pisze, a jak przychodzi co do czego, to wybieracie przystojniaków kosztem tych przeciętnych z fajnym charakterem.

Gość ...
5 godzin temu, Gość Kiss napisał:

Ale nie możesz mieć kompleksów

Nie mam

5 godzin temu, Gość Kiss napisał:

musisz umieć żartować z siebie i dążyć do samodoskonałości 😛

Umiem i dążę.

Nic to nie daje, żadna nie jest mną zainteresowana.