Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolxd

Kogo zabralibyście na wczasy rodziców czy dziewczynę za którą zapłacicie?

Polecane posty

Taki dylemat jechać z rodzicami, którzy trochę mnie wkurzają na takich wyjazdach. Czy dziewczynę, za towarzystwo, której będę musiał zapłacić. Wyjazd miałby być na 3 dni w góry. Ostatnio na takich wakacjach byłem dwa lata temu sam. 

Gość Markus
Przed chwilą, lolxd napisał:

Taki dylemat jechać z rodzicami, którzy trochę mnie wkurzają na takich wyjazdach. Czy dziewczynę, za towarzystwo, której będę musiał zapłacić. Wyjazd miałby być na 3 dni w góry. Ostatnio na takich wakacjach byłem dwa lata temu sam. 

A ile masz lat bo jak jesteś dorosły to że starymi wstyd trochę

no będzie już ponad 30 😄  czy jak bym miał 18 to płaciłbym za towarzystwo młodej dziewczyny xd

może i wstyd ze starymi ale jak nie ja to Oni sami nigdzie nie pojada bo będą sami się bali 

w skrócie to dylemat jest taki dobrze się bawić z młoda dziewczyną, która robi mnie w wała czy jednak być dobrym człowiekiem i zabrać gdzieś rodziców, którzy nigdy nic w życiu nie widzieli i pewnie ze względu na swój wiek i finanse juz nie zobaczą pewnie 

Gość Ghh

Jak robi Cię w wała, to to słabe towarzystwo, no chyba że jesteś masochistą.

Gość ...

Rodzice > dziewczyna

Niby rodzice powinni być na pierwszym miejscu, ale czemu ja na tym mam cierpieć jadę na wakacje średnio raz na 2 lata. Też chce mieć coś od życia. Ehhh gdyby było to wszystko łatwiejsze i pieniędzy gdyby było więcej