Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzegorz

Czy mam z Nia zerwac? Ona nie chce seksu....

Polecane posty

Gość Grzegorz

Mam dziewczyne z ktora jestem juz od 3 lat. Fajnie nam razem ale ona nie chce seksu. Znaczy sie nie jest gotowa chyba, ok, rozumiem to, Jest to zrozumiale. nie kazdy jest na to gotow ale moje cialo jest i czuje ze jej kolezanka jest chetna. Co mam zrobic? Czy powinienem sie rozstac i zobaczyc jak mi sie zyje z osoba, ktora chce wiecej fizycznosci w zwiazku? Ona tez mi sie podoba w sumie. Dzieki za pomoc. Po prostu wiecie nie chce jej zranic zdradzajac jak dalej jestem z Nia w zwiazku. Znam jej rodzicow itp.

Gość Lolk

Zostaw ją. Trafiłeś na oziębłą kobietę 

Gość Malinowy krem

Pytanie dlaczego nie chce? Jest wierząca i czeka do ślubu czy nie jest po prostu gotowa ? 

Ja bym nie wytrzymała przez 3 lata :) 

Gość Grzegorz
5 minut temu, Gość Malinowy krem napisał:

Pytanie dlaczego nie chce? Jest wierząca i czeka do ślubu czy nie jest po prostu gotowa ? 

Ja bym nie wytrzymała przez 3 lata 🙂

Nie wiem dlaczego nie chce, moze faktycznie chodzi o slub albo jest zbyt dziecinna...Jej rodzice sprawiaja wrazenie takich bardzo przykladnych wiec moze ona by chciala faktycznie ten slub ale ja nie chce slubu bo nie jestem gotow. Raz chcialem ja zaprosic do kina na wieczorny seans a potem mielismy jechac do mnie ale ona powiedziala: "Co pewnie bedziesz chcial sie ze mna kochac? jak tak to ja nie chce ". Scielo mnie to z nog. nie wiedzialem co powiedziec i spedzilismy dzien u niej gadajac.

Gość Grzegorz
8 minut temu, Gość Lolk napisał:

Zostaw ją. Trafiłeś na oziębłą kobietę 

Chyba tak, jej kolezanka dawala mi znaki raz jak bylismy nad jeziorem. Znaczy sie czulem ze chyba sie mamy ku sobie. Zastanawiam sie czy jak zerwe i od razu z jej kolezanka bede probowal szczescie znalesc czy nie bede wygladal jak jakis wiecie, kasanowa czy wykorzystywacz. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Grzegorz napisał:

Chyba tak, jej kolezanka dawala mi znaki raz jak bylismy nad jeziorem. Znaczy sie czulem ze chyba sie mamy ku sobie. Zastanawiam sie czy jak zerwe i od razu z jej kolezanka bede probowal szczescie znalesc czy nie bede wygladal jak jakis wiecie, kasanowa czy wykorzystywacz. 

głupio będzie, więc oszczędź sobie koleżankę i szukaj gdzie indziej:)

Gość Kik

Przepędź zarazę, bo zniszczy ci życie!

Gość Marysia

Ja bym poczekala...wiesz dziewczyna moze musi byc zapewniona ze jest z toba bezpieczna. Moze nie jest albo nie jestes przekonywujacy. Jezeli fajnie sie wam zyje to seks naprawde nie jest taki istotny. Bedziecie mieli duzo czasu zeby jeszcze to robic.

Gość Hej
15 minut temu, Gość Grzegorz napisał:

moze ona by chciala faktycznie ten slub ale ja nie chce slubu bo nie jestem gotow

Jesteś 100 razy mniej dojrzały niż ona, lepiej jej powiedz o swoich intencjach, bo marnujesz jej czas.

Gość Tomasz

Zostaw ja. Kobieta taka jak twoja dziewczyna to cnotka a z cnotka swiata nie podbijesz. Ja bym z kolezanka probowal. Czemu nie. Jak sie lubicie. Ona jak ja zna to powinna zrozumiec. 

Gość gość

Rzuć kłodę.

Gość gości i szef szefów

Po co z kimś chodzisz jak tylko seksu chcesz, kasy nie masz, żeby ... opłacić?

Gość Gosc gosc
10 minut temu, Gość Marysia napisał:

Ja bym poczekala...wiesz dziewczyna moze musi byc zapewniona ze jest z toba bezpieczna. Moze nie jest albo nie jestes przekonywujacy. Jezeli fajnie sie wam zyje to seks naprawde nie jest taki istotny. Bedziecie mieli duzo czasu zeby jeszcze to robic.

Dobrze piszesz!!!

Gość Maro
6 minut temu, Gość Hej napisał:

Jesteś 100 razy mniej dojrzały niż ona, lepiej jej powiedz o swoich intencjach, bo marnujesz jej czas.

No wlasnie jest dojrzaly bo sie pyta i nie chce boka strzelic. Widac ze czegos mu brakuje. Ja bym zerwal z taka dziewczyna. nie pasujecie do siebie.

Gość Wiem co mówię
36 minut temu, Gość Grzegorz napisał:

Mam dziewczyne z ktora jestem juz od 3 lat. Fajnie nam razem ale ona nie chce seksu. Znaczy sie nie jest gotowa chyba, ok, rozumiem to, Jest to zrozumiale. nie kazdy jest na to gotow ale moje cialo jest i czuje ze jej kolezanka jest chetna. Co mam zrobic? Czy powinienem sie rozstac i zobaczyc jak mi sie zyje z osoba, ktora chce wiecej fizycznosci w zwiazku? Ona tez mi sie podoba w sumie. Dzieki za pomoc. Po prostu wiecie nie chce jej zranic zdradzajac jak dalej jestem z Nia w zwiazku. Znam jej rodzicow itp.

3 lata to kawał czasu. No właśnie może dogadaj się z nią żeby jej nie ranić, może się zgodzi zebyś bzykał jej mlodszą czy starszą siostrę ,dopóki ona nie będzie gotowa?

Gość Grzegorz
4 minuty temu, Gość gości i szef szefów napisał:

Po co z kimś chodzisz jak tylko seksu chcesz, kasy nie masz, żeby ... opłacić?

Nie wiem dlaczego mialbym komus placic, to by bylo rownoznaczne ze zdrada. Pozatym jestem jeszcze mlody, seks jest dla mnie naturalna sprawa rzeczy. 

Gość gości i szef szefów
Przed chwilą, Gość Grzegorz napisał:

jestem jeszcze mlody, seks jest dla mnie naturalna sprawa rzeczy. 

To skoro jesteś młody , to cie nie nauczyli w domu, że sex to tylko dodatek

Gość Grzegorz

Dzieki za odpowiedzi. Porozmawiam z nia w ten weekend i powiem czego oczekuje od niej, bede szczery, jezeli nie bedzie chciala to zaslugeruje zebysmy odpoczeli od siebie i dalej sie przyjaznili. Zobacze jak to wyjdzie i czy bedzie mi jej brakowalo. Za niedlugo tez nasza paczka wybiera sie nad jezioro i tam bedzie jej kolezanka. zobaczymy. Wsumie bede juz poza zwiazkiem jak nie wyjdzie. dziekuje za opdoowiedzi. czuje sie troche lepiej.

Gość Werka

Ja bałabym się tylko, że ona będzie bardzo ograniczać seks już całe życie. Trzy lata to bardzo długo, żeby po ślubie sex też nie był raz na trzy lata, bo tego nikt z przeciętnym potrzebami nie wytrzyma. Może być też tak, że ona ci nie ufa, że to Ty jesteś przyczyną tego, że ona nie chce, a po rozstaniu ona za rok ona może z brzuchem chodzić i ślub brać z innym facetem. Dziwne, że nie wiesz czemu nie jest gotowa, czy to przekonania są powodem czy Ty, czy może ona, bo nie czuje, że możesz być tym jedynym i z Tobą tego zrobić nie chce. Na troje babka wróżyła. 

Gość gości i szef szefów

ok powodzenia

Gość Grzegorz
3 minuty temu, Gość gości i szef szefów napisał:

Z kumplami rozmawialem i ich dziewczyny to z nimi juz robia. W domu nikt ze mna nie rozmawial na ten temat. Koledzy sie ciesza bo maja lepsze, dojrzalsze zwiazki a ja wygladam jak taki nieudacznik seksowy.

Gość gości i szef szefów

No właśnie i tak potem jest :/

Spoko pogadaj z nią szczerze

Gość Gość

Może jest aseksualna, ale o tym nie wie lub nie chce przyznać, w Polsce seksualność to nadal temat tabu. Skoro przez 3 lata nie chciała to i po ślubie będzie podobnie, nie warto. Zerwij z nią i próbuj z koleżanką, najpierw jakoś się nie ujawniajcie, zobacz jak z nią Ci będzie.

Gość Grzegorz
7 minut temu, Gość Werka napisał:

Ja bałabym się tylko, że ona będzie bardzo ograniczać seks już całe życie. Trzy lata to bardzo długo, żeby po ślubie sex też nie był raz na trzy lata, bo tego nikt z przeciętnym potrzebami nie wytrzyma. Może być też tak, że ona ci nie ufa, że to Ty jesteś przyczyną tego, że ona nie chce, a po rozstaniu ona za rok ona może z brzuchem chodzić i ślub brać z innym facetem. Dziwne, że nie wiesz czemu nie jest gotowa, czy to przekonania są powodem czy Ty, czy może ona, bo nie czuje, że możesz być tym jedynym i z Tobą tego zrobić nie chce. Na troje babka wróżyła. 

Wiesz nie wiem czemu mialaby tak myslec ze jest w jakims niebezpieczenstwie. Ja mowilem ze mozemy wolno zaczac i ze nawet jakas swiece zapachowa zapale, ze bede mial kondoma ze jak nam sie nie spodoba to mozemy to przelozyc. ze jej cialo mnie podnieca i takie tam ale ona nie chce tego sluchac, zaraz robi sie zawstydzona i mowi ze nie chce,

Gość gość
10 minut temu, Gość gości i szef szefów napisał:

To chyba z perspektywy osób wierzących, dla innych seks to ważny element związku, w którym trzeba do siebie pasować

Gość gość

Po co ci jakaś zimna ryba? Mało to fajnych dziewczyn na świecie, które uwielbiają seks?

Gość gosciu
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Może jest aseksualna, ale o tym nie wie lub nie chce przyznać, w Polsce seksualność to nadal temat tabu. Skoro przez 3 lata nie chciała to i po ślubie będzie podobnie, nie warto. Zerwij z nią i próbuj z koleżanką, najpierw jakoś się nie ujawniajcie, zobacz jak z nią Ci będzie.

Popieram....

Gość Boytronic

Przez 3 lata zdążyłem rozdziewiczyć moją dziewczynę, a następnie odbyć z nią kilkaset stosunków płciowych, zapłodnić ją i wziąć z nią ślub. Autorze, na co ty jeszcze czekasz? Marnujesz młodość. Stracone lata już nie wrócą. Zostaw tą oziębłą dziewczynę i bierz się za jej koleżankę. 

Gość Gość
58 minut temu, Gość Grzegorz napisał:

Jej rodzice sprawiaja wrazenie takich bardzo przykladnych wiec moze ona by chciala faktycznie ten slub ale ja nie chce slubu bo nie jestem gotow.

Ty nie jesteś gotowy na ślub i ona ma to zrozumieć - ona nie jest gotowa na seks ale ty już tego nie rozumiesz?

Pieprzony hipokryta!!!

Gość marian
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ty nie jesteś gotowy na ślub i ona ma to zrozumieć - ona nie jest gotowa na seks ale ty już tego nie rozumiesz?

Pieprzony hipokryta!!!

slub a seks nie sa sobie rowne. seks sprawia przyjemnosc i jest naturalny a slub nie sprawia przyjemnosci i nie jest naturalny. nie sluchaj jej/jego.