Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jelonka

Niewidoczny aparat Invisalign

Polecane posty

Gość jelonka

Hej! Nosił ktoś może aparat ortodontyczny niewidoczny Invisalign? Mam krzywe zęby, a ze względu na to, że jestem już dorosła to nie chcę nosić takiego zwyklego aparatu. Ostatnio usłyszałam własnie o tym niewidocznym i chciałabym się dowiedzieć od kogoś jak wrażenia? Jak długo trzeba go nosić i czy przynosi trwałe efekty? Mieszkam w Katowicach i z tego co słyszałam to dobrą kliniką która ma w ofercie ten aparat jest DentalCare w Tychach, polecacie?

Gość gość
1 minutę temu, Gość jelonka napisał:

Hej! Nosił ktoś może aparat ortodontyczny niewidoczny Invisalign? Mam krzywe zęby, a ze względu na to, że jestem już dorosła to nie chcę nosić takiego zwyklego aparatu. Ostatnio usłyszałam własnie o tym niewidocznym i chciałabym się dowiedzieć od kogoś jak wrażenia? Jak długo trzeba go nosić i czy przynosi trwałe efekty? Mieszkam w Katowicach i z tego co słyszałam to dobrą kliniką która ma w ofercie ten aparat jest DentalCare w Tychach, polecacie?

Ale za to masz prostą cipkę dziewico.

Dnia 11.07.2019 o 19:32, Gość jelonka napisał:

Ja osobiście polecam Smilenation bo są mega profesjonalni, ja po 5 miesiącach jestem już w połowie swojego leczenia i od razu pokazali mi komputerową wizualizację efektów mojego leczenia na kazdy miesiąc leczenia *.*

A przez to, że wprowadzają metodę zdalnego kontaktu z ortodontą, to są znacznie tańsi niż te okropne tradycyjne metalowe aparaty

Hej, ja byłem już w tej klinice, o której mówisz i mam od niedawna założony aparat, bardzo mi się podoba ta firma invisilign. Kilkanaście lat temu nosiłem podobny ale był niewygodny, nie pachniał ładnie..i było go widać, a teraz jest totalnie na odwrót, więc polecam.