Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Ale mnie wkuurwia te tvpis ale kłamią

Polecane posty

Gość gosc

Co za propaganda, ja piierdole. Ten kraj jest milion lat za murzynami

Gość Gość

Mnie również Pisiory  wkurzają 

Gość gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Mnie również Pisiory  wkurzają 

Ale te wiadomości wkuurwiaja. Przed chwila gadali ze brak lekow i wzrost cen zywnosci to nie wina rządu, poeeprzyli ze platforma stwierdzila ze pensje polakow rosna za.szybko. chuuj z tego ze rosna jak wszystko drozeje i idziena benkarty z 500+. Wysadzic ich wszystkich

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Ale te wiadomości wkuurwiaja. Przed chwila gadali ze brak lekow i wzrost cen zywnosci to nie wina rządu, poeeprzyli ze platforma stwierdzila ze pensje polakow rosna za.szybko. chuuj z tego ze rosna jak wszystko drozeje i idziena benkarty z 500+. Wysadzic ich wszystkich

I ty jesteś przedstawicielemy tej inteligenckiej opozycji? Dzięki wam ma być normalnie w kraju? Aha

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

I ty jesteś przedstawicielemy tej inteligenckiej opozycji? Dzięki wam ma być normalnie w kraju? Aha

Osoby pracujące i płacą ce podatki to dla ciebie inteligencja? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Osoby pracujące i płacą ce podatki to dla ciebie inteligencja? 

Dla mnie nie. Oni za takich uważają swoich wyborców. I siebie przede wszystkim. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Typowy pisowski napastliwy dureń. Gdzie gosc napisał, że jest "przedstawicielem inteligenckiej opozycji"? Każdy kto ma swoje zdanie, musi być wg was platwformiakiem, prawda? To jakaś wasza mania? Won pisiorze! Leki, siusiu, paciorek i spać😁

Gość taypan9

mnie też to irytuje ale nie złości, lubię gorzką smutną prawdę niż wykręcanie i zdobienie faktów, na kłamstwie nikt dobrze nie wyszedł 🙂 właściwie to  prócz 2 produkcji TVpis które uwielbiam, i Polsatu, za którym nie specjalnie przepadam to nie mam co oglądać, wszędzie same przesiąknięte atencją panegiryki 😂 a te reklamy z plastrami na chudnięcie wymiatają, czemu jeszcze nikt nie wpadł na pomysł plastrów na inteligencje, pyk do czoła i IQ rosnie! hahaha 😄 

Gość gość

Wiadomości TVPiS to po prostu prymitywna propaganda dla prymitywów.

weź daj spokój, wyp;i;e;rtol tv, ja bym oszalała, jakbym miała słuchać rządowych wiadomości jak u Orwella

Gość taypan9
27 minut temu, Gość gość napisał:

Wiadomości TVPiS to po prostu prymitywna propaganda dla prymitywów.

ktoś  jednak musi je oglądać, skoro tak recenzuje 🙂 cóż, ja nie będę oceniać, bo nie oglądam ani wiadomości ani faktów ani wydarzeń, i nie sądzę by którekolwiek z tych było lepsze od drugiego, w apolityczność jakiegokolwiek dziennikarza już od dawna nie wierzę, a opinie felietony czy inne artykuły, które czytam na tym czy innym portalu traktuję jak wstęp do badań o stopniu kąta pokłonu przed kasą, czy też intelektualnej przewadze martwego pieniądza nad żywym gatunkiem homo sapiens sapiens 😄 

Gość Gość
2 minuty temu, brokentiger87 napisał:

weź daj spokój, wyp;i;e;rtol tv, ja bym oszalała, jakbym miała słuchać rządowych wiadomości jak u Orwella

A nie oszlalas od własnej głupoty i propagandy męża który nie istnieje? 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A nie oszlalas od własnej głupoty i propagandy męża który nie istnieje? 

A co ma piernik do wiatraka, czyli co ma mąż  brokentiger87 z oglądaniem tv?

Gość Gość

A co ma piernik do wiatraka, czyli co ma mąż  brokentiger87 z oglądaniem tv?

Dużo bardzo.

Gość Gość

Dużo bardzo.

Dużo i bardzo głupio 

Gość taypan9
7 minut temu, brokentiger87 napisał:

Orwell świetnie usadowił swoją fantazję w okowach scierającej się walki o władzę 🙂  dziś to majstersztyk i wzór dla neoliberalnej i lewicowej twierdzy ciemnoty, dlaczego lewackie ziarno zawsze kiełkuje u tych najmłodszych wyborców jako czysta idea wypromowana w tv? :classic_huh:.... bo u tych starszych to wiem 💵 😄 

Gość xyz
33 minuty temu, Gość taypan9 napisał:

ktoś  jednak musi je oglądać, skoro tak recenzuje 🙂 cóż, ja nie będę oceniać, bo nie oglądam ani wiadomości ani faktów ani wydarzeń, i nie sądzę by którekolwiek z tych było lepsze od drugiego, w apolityczność jakiegokolwiek dziennikarza już od dawna nie wierzę, a opinie felietony czy inne artykuły, które czytam na tym czy innym portalu traktuję jak wstęp do badań o stopniu kąta pokłonu przed kasą, czy też intelektualnej przewadze martwego pieniądza nad żywym gatunkiem homo sapiens sapiens 😄 

Każde wiadomości nie są idealnie obiektywne, ale tak zwane Wiadomości TVP to już po prostu ściek.

30 minut temu, Gość taypan9 napisał:

Orwell świetnie usadowił swoją fantazję w okowach scierającej się walki o władzę 🙂  dziś to majstersztyk i wzór dla neoliberalnej i lewicowej twierdzy ciemnoty, dlaczego lewackie ziarno zawsze kiełkuje u tych najmłodszych wyborców jako czysta idea wypromowana w tv? :classic_huh:.... bo u tych starszych to wiem 💵 😄 

jeszcz płacić za to podatek abonamentowy XD

Gość Gość
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

jeszcz płacić za to podatek abonamentowy XD

Zapłacę tobie jeśli odejdziesz. 

Gość Gość

Nienawidzisz pisiorów, to powiedz kogo ty nawidzisz? Co propnujesz? O co ci chodzi? Lamentujesz że ci jakąś krzywdę wyrządzili, to powiedz jaką, a nie trollujesz, że ci źle. Tutaj na forum ludzie piszą o swoich problemach i zawsze dostają jakąś poradę, a ty biadolisz że ci jakąś krzywdę wyrządzili, ale nie chcesz powiedzieć jaką. Powiedz jaki konkretny masz problem, to może coś zaradzimy, bo jak narazie to wiem że cię okłamują, jakaś wymyślona propaganda. Ale w czym cię okłamali o jaką propagandę ci chodzi?

Gość etir

Kłamią nie bardziej niż tvnpo.

Gość Gość

A kto nie kłamie? Kto mówi mówi prawdę? A jakie kłamstwa mówi tvnpo?

Gość gość

Ja mam większy problem od ciebie, bo mnie dziewczyna okłamała.

Gość gość
5 godzin temu, Gość gość napisał:

Ja mam większy problem od ciebie, bo mnie dziewczyna okłamała.

W jakiej sprawie? 

Gość gość
8 godzin temu, Gość etir napisał:

Kłamią nie bardziej niż tvnpo.

O wiele bardziej.

Gość Gość

A co kłamią?

Gość taypan9
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

A co kłamią?

na przykład nominują nienależnymi tytułami swoich gości by podnieść ich autorytet,  a tym samym sztucznie sprawić wrażenie obeznania i wszechstronnej wiedzy zwykłych trajkaczy, którzy sami kłamią jak najęci, czysta manipulacja 🙂 podobnie ściśle ułożona sekwencja następujących po sobie różnotematycznych materiałów (nawet wyciąganych sprzed wielu tygodni), przeprowadzająca widza przez sinusoidę stanów emocjonalnych aby w kulminacyjnym punkcie zaprezentować absolutną i jedyną prawdę, konkluzję obok której widz nie może przejść obojętnie i przynajmniej po części zaakceptuje jako swoją wartość wrodzoną 😄 przy czym mieszanie prawdy z kłamstwem implikuje oczywistą nieprawdę, pominę wycinanie z materiałów informacji, które diametralnie odwracają całość przekazu itd, itd. bo technik manipulacji jest sporo, wiadomo że o pieniądze chodzi więc część pewnie nie jest przemyślana czy intencjonalna a wynika z jakiejś tam strategi biznesowej, wizerunkowej czy marketingowej, to zaś z oczywistych względów rzutuje na stronniczość i podważa profesjonalizm, ale tym jak można ostatnio zaobserwować niespecjalnie się ktoś przejmuje, te błędy popełnia każdy, ale jak najbardziej, każda telewizja, każde medium przekłamuje! Tyle tylko, że dla niektórych taka właśnie strategia świadomego postępowania nieuczciwie wobec własnych widzów jest źródłem zarobku, to też media publiczne jakie by niebyły istnieją w każdym rozwiniętym społeczeństwie szanującym demokrację i wolnośc słowa jako przeciwwaga dla totalnego zgłupienia rynku medialnego 😂 wszystkie stacje jadą na tym samym wózku, wiec złość wobec jednej wynika tylko z poglądów i przekonań autora oraz wiedzy i kultury osobistej... a także pewnych zabiegów oto by tak właśnie czuł 🙂 

Gość Axas

Jak widzę i słyszę tych platformusow, Schetynę, Sikorskiego i kółeczko wzajemnej adoracji to muszę wyłączyć tv. Przed wyborami znowu będzie promowane towarzystwo z " Sowy ".

Gość Gosciowa

Ale wy jesteście ciemni czy udajecie ,nas biedaków mieli,...... Co gardzicie 500* ,chcecie na kasach siedzieć w niedzielę jak Panowie będą robić zakupy,na pewno macie znajomych,kogoś w rodzinie kto pracuje w sklepie ,zastanowcie się młodzi jesteście 

Gość Gość

Jakich gości? Jaki autorytet? Taypan9, naprodukowałeś się, ale nie napisałeś kto co kłamie. Napisz po polsku jak człowiek, bo nic z Twojego bełkotu nie można zrozumieć.