Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jappierdziu

Dlaczego ludzie jezdza starymi wrakami i brzęczą pod oknem, stare wolcwageny i czikłaczenta

Polecane posty

Gość Jappierdziu

Jestem w szoku

Gość Gość

Też mam takiego zyeba pod oknem. 

Gość vgość

Czinkłaczento pewnie ten holenderski gaz 😄

Gość Mariola

O co ci chodzi? Złomiki mają duszę 😝 a nie te nowe merce, beeemy i inne automaty ...a fuuuj

Gość Adam

a co za roznica czy ci brzecza starymi zlomkami czy nowymi sportowymi furami jestes iddi..ot...a ze ci skad pochodzi halas robi roznice?

Gość dżentelmen

Odpowiedź jest bardzo prosta: jeżdżą, ponieważ te rzęchy są NIESTETY bardzo tanie. Gdyby te rzęchy były droższe (o czym marzę), to by chodzili na piechotę lub jeździli rowerami.

Gość rządowy chłam

wina rządu że pozwala na sprowadzanie złomu do kraju i rejestracje tych śmieci, nie powinni pozwalać na sprowadzanie aut starszych niż 10 lat i zabronić robienia nowej rejestracji takich złomów

Gość Norbi

Przecież każde auto przechodzi przegląd.Jak jest coś  nie tak z samochodem to diagnosta nie podbije pieczątki i nie ważne czy to auto kilku letnie czy starsze.Musi być wszystko sprawne i tyle.Niektóre 20-30 letnie auta wyglądają jakby wyjechały z fabryki a kilkuletnie są tak zajeżdżone z przebiegiem 300-500.000 że kwalifikują się już do remontu silnika.

Problemem w nowych samochodach jest za dużo elektroniki i kabelków.

Pracuję od 2001 w warsztacie samochodowym to wiem coś na ten temat.

Gość Leon x

Stare auta maja dusze 

Gość vgość

kolejna sprawa taka że samochód nowy rzuca się w oczy...

Gość Norbi

Kolego teraz właśnie z nowymi autami naszpikowanymi elektroniką jest problem bo są bardzo awaryjne a skończy się gwarancja coś się zepsuje i płacz właściciela bo trzeba wywalić kupę kasy na naprawę a on wziął nowe auto na raty czasami pierwsze w życiu i myśli że pojeździ jeszcze kupę lat bez naprawy. Starsze auta są proste w naprawie a jedynym problemem jest rdza.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość dżentelmen napisał:

Odpowiedź jest bardzo prosta: jeżdżą, ponieważ te rzęchy są NIESTETY bardzo tanie. Gdyby te rzęchy były droższe (o czym marzę), to by chodzili na piechotę lub jeździli rowerami.

Haha jak można dojść do takich wniosków? 😁 - trzeba mieć niezłe poczucie humoru...;)

Gość Gość

Jedna pani kupiła sobie nówke bryke na full-wypasie: ABS,ESP, kontrola trakcji, sam parkuje, sam hamuje, sam herbatę zagotuje....

...wyjechała z salonu i..... jep w latarnie!!! I bardzo zdziwiona i oburzona: no przecież miał SAM jechać!! Podałam mu adres i chciałam sie podmalować...