Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze za mało

Kobiety zawsze chcą więcej. Chore???

Polecane posty

Gość zawsze za mało

co tego powodem???? 

bo one mają już to w naturze, obecne kobiety wymagają wszystkiego tylko z powodu tego, że mają ci.py.... to jest ich karta przetargowa, ich portfel, ich "CV"    , mam c!pe? mi się NALEŻY! ty masz f!uta.. to z@pi3rdalaj.. , staraj się, rob wszystko a moze łaskawie dam ci skosztować dziurki.. one w ten sposób podchodzą do zycia, w zdecydowanej większości

dlatego nie warto się angazowac emocjonalnie w zadna kobiete i najlepiej to bawić się nimi, ale niestety rzadko ktory facet ma taka mozliwosc, bo aby tak robic to trzeba miec wyjątkowy wyglad + kase

Gość 0s9
16 minut temu, Arystoteles napisał:

bo one mają już to w naturze, obecne kobiety wymagają wszystkiego tylko z powodu tego, że mają ci.py.... to jest ich karta przetargowa, ich portfel, ich "CV"    , mam c!pe? mi się NALEŻY! ty masz f!uta.. to z@pi3rdalaj.. , staraj się, rob wszystko a moze łaskawie dam ci skosztować dziurki.. one w ten sposób podchodzą do zycia, w zdecydowanej większości

dlatego nie warto się angazowac emocjonalnie w zadna kobiete i najlepiej to bawić się nimi, ale niestety rzadko ktory facet ma taka mozliwosc, bo aby tak robic to trzeba miec wyjątkowy wyglad + kase

Ostatnim zdaniem rozwiales watpliwosci i pograzyles sie.faceci nie maja w sobie wrazliwosci, delikatnosci tylko brak warunkow. I kobiety doskonale to wiedza.Milosc za milosc, wyrachowanie za wyrachowanie. Masz bol dupy bo tracisz nad tym?oh, biedny. kto by sie toba przejmowal

Gość Kobieta
Dnia 14.07.2019 o 17:33, Gość 0s9 napisał:

Ostatnim zdaniem rozwiales watpliwosci i pograzyles sie.faceci nie maja w sobie wrazliwosci, delikatnosci tylko brak warunkow. I kobiety doskonale to wiedza.Milosc za milosc, wyrachowanie za wyrachowanie. Masz bol dupy bo tracisz nad tym?oh, biedny. kto by sie toba przejmowal

Popieram 🙂

Z tego powodu nie chce brzydkiego ani biednego... Bo wiem, ze gdyby był przystojny i zaradny to by sobie uciech cielesnych nie żałował 

Gość Gosc

Niestety tak jest jak pisze autor. Czy w emocjach, czy w kwestiach materialnych kobiety zawsze chcą więcej lub inaczej. Myślę, że wiele czynników a na to wpływ. Istnieją mądre kobiety, które potrafią się same kontrolować w tych kwestiach.

Ja osobiście znalazłem złoty środek. Proste zdanie - nie jest Ci dobrze? Idź tam gdzie będzie Ci lepiej. Pytają mnie też, dlaczego nie jestem zazdrosny o swoją kobietę. Jestem ale jeśli znajdzie sobie kogoś lepszego, to jej szczęście i niech idzie. Jakoś nie zdarzyło się by odeszła i jest szczęśliwa. Nie jest tak, że mi nie zależy, po prostu nauczony życiem wiem, ze nie dogodzisz choćbyś ręce i nogi urobił. Dlatego dziś już nie spełniam niczyich oczekiwań i żyje nam się dobrze. 

Gość vvv
Dnia 14.07.2019 o 17:33, Gość 0s9 napisał:

Mylisz się. Jest wielu wrażliwych mężczyzn, którzy szczerze kochają. Tylko że tacy są właśnie olewani przez kobiety.

Gość vvv
4 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

Popieram 🙂

Z tego powodu nie chce brzydkiego ani biednego... Bo wiem, ze gdyby był przystojny i zaradny to by sobie uciech cielesnych nie żałował 

Bzdura. To kwestia zasad, a nie wyglądu.