Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werciaa23

Nie mogę !!! Mój chłopak ma strasznie małego

Polecane posty

Gość Werciaa23

Wszystko jest fajnie dogadujemy się, często gdzies wychodzimy,dostaje prezenty, często on do mnie piszę i się interesuje co robię w danym momencie :-). Jest jednak jeden problem :-(. Jego sprzęt w stanie erekcji jest mniejszy niż moja dłoń ! Nie wiem ile to jest z 6-8 cm max. Jak jest on w we mnie to nic nie czuję, niby się stara, ale jest niestety słabym kochankiem :-( Co robić? Pomóżcie

Gość dziewczyna

I problem z tym, ze ciezko dobrac jakas fajna pozycje, bo taki maly zaraz wypada... Ehh co ci doradzic... Sama jestem w takiej sytuacji. Na poczatku bylam zalamana, bo moj chlopak to ideal pod kazdym wzgledem oprocz tego jednego. No i nie szlo w lozku zupelnie. Jednak bylam cierpliwa i po dluzszym czasie zgralismy sie na tyle, ze teraz jest mi z nim fajnie. On nabral pewnosci siebie i juz wie co mnie kreci. A ja sie troche sama dopieszcze w trakcie i jest ok. Na szczescie jestem na tyle wąska, ze on czuje wszystko dobrze. Aaa! No i najwzniejsze! Naprawde sie kochamy, bez tego nie byloby szans. Wiec dobrze sie zastanow co do niego tak naprawde czujesz. Zgracie sie tylko jesli laczy was prawdziwa milosc

Gość Mua

Już mu nie urośnie, masz 2 wyjścia: 1. Kochać go takim jakim jest, 2. Odejść i znaleźć kogoś z większym. 

Gość łuki

Można temu zaradzić. Kup mu jakieś tabletki na erekcję albo zapisz go do seksuologa.

Gość miro

... nie jest najwazniejszy. 8 cm  wystarczy zeby on sie zadowolil a tobie moze pomoc akcesoriami.