Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurek

Polarfish - opinie

Polecane posty

Gość Jurek

Witam. Wybieram się z rodzina na urlop do Kołobrzegu w sierpniu i już zbieram infoirmacje na temat ciekawych atrakcji i możliwości w tym mieście . jest firma Polarfish, która zajmuje się organizacją wycieczek dedykowanym na połów dorsza rekreacyjnie. bardzo mi się ta opcja podoba, ale chciałbym jescze ją zweryfikować. czy ktoś z forumowiczów brał udział w takich wycieczkach organizowanych przez tą firmę. konkretnie zależy mi na opiniach i pozdrawiam.

Gość gośść

Nie trzeba się obawiać. To super pomysł na wakacyjną atrakcję dla dzieciaków. A i dorośli będą zadowoleni 😉 Niezapomiane wrażenia i dobra obsługa.

Gość Martyna

Mnie sie te rejsy bardzo podobały. Znam z opowieści znjomych. Oni kilka razy płynęli, a ja popłynę za rok.

Gość Maciek

W przyszłym roku mam ochotę pojechać do kołobrzegu i też skorzystam z tego rejsu na pewno.

Gość marlena

Na rejsy polecam Travelinc - świetna organizacja i naprawdę niesamowite destynacje

Gość Piotr

Jak rejsy po Bałtyku, to tylko Pokarfish!! Nie zła gratka dla prawdziwego rybaka! 

Gość Bogdan
Dnia 29.11.2019 o 22:38, Gość Piotr napisał:

Jak rejsy po Bałtyku, to tylko Pokarfish!! Nie zła gratka dla prawdziwego rybaka! 

Oglądałem ich filmiki na yt. w przyszłym roku płynę z nimi!

Gość malinka
Dnia 21.11.2019 o 16:41, Gość marlena napisał:

Na rejsy polecam Travelinc - świetna organizacja i naprawdę niesamowite destynacje

Byłam z travelinc na rejsie wzdłuż wybrzeży Norwegii i przyznam że jest to nieziemskie wręcz przeżycie

Gość Agata

Pływałam z Polarfish 4 razy i jak tylko będę w Kołobrzegu, to popłynę jeszcze..