Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka 33

Czy wszystko zepsułam? dlaczego on milczy?

Polecane posty

Gość Anka 33

Cześć,

na wyjeździe służbowym poznałam chłopaka od razu mi się spodobał i wiem, że ja jemu też. Spędziliśmy ze sobą kilka dni ale do niczego nie doszło. Chciał mnie odwiedzić ale się przestraszyłam i odruchowo napisałam, żeby lepiej wybrał inne miasto do odwiedzin... no i się zaciął bo już nie napisał. Po kilku tygodniach przesłał na fcb zaproszenie do polubienia jego bloga a tam post, że nie może przestać myśleć o pewnej dziewczynie... tak chyba o mnie to było. Napisałam prywatną wiadomość ale taką troche od czapy, że w zasadzie na niewiele mamy wpływ itp. Nie odpisał. Chyba go odstraszyłam. Napisał na blogu nowego posta i skomentowałam ale zupełnie na neutralny, inny temat już ale na drugi dzień sie przestraszyłam (sama nie wiem czego) i usunęłam... Pewnie zdązył post zobaczyć w ciągu tej doby. I teraz nie wiem. Z jego strony zero kontaktu, z mojej tez cisza po tych wtopach. Czy on ma mnie gdzieś skoro nic z moją stronę nie robi czy skutecznie go odstraszyłam tymi wtopami jak wyżej? teraz to ja nie mogę o nim przestać myśleć...

Mam chyba wyrzuty sumienia (nie wiem czy słusznie) ale kusi mnie żeby tak po prostu zadzwonić i pod jakimś wymyślonym pretekstem wybadać czy z jego strony wszystko ok. Na nic nie liczę i nic nie oczekuję ale tak chyba żeby zagłuszyć te myśli..

Gość Zpaznokcilakier

Liczysz, liczysz. Robisz podchody jak stary tłusty kocur do małej myszki. Badasz, sprawdzasz, " nabijasz na pazur " oglądasz pod światło. Zameczysz go swoim postępowaniem. Nie baw się. Bądź szczera. 

Gość Gość

Na początku myślałem że masz ze 20 lat. :)

Facet najprawdopodobniej myśli teraz tak " ładna, fajna ale nie strasznie dziecinna i meczaca" 

Odpisanie żeby wybrał inne miasto każdy facet odczytalbym tak samo. Nie chce kontynuowac znajomości i tyle.

jedyne wyjście to zadzwonić, przeprosić, szczerze powiedzieć że nie wiesz dlaczego tak się zachowała i że chętnie kontynuowalabys znajomość. 

Gość gosc

Baby to idiootki. Mi też jedna dala kosza po czym za mną biega