Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WVW

Specjalne życzenia

Polecane posty

Gość WVW

Sam nie wiem od czego rozpocząć...

W zeszłym roku poznałem kobietę. Jak się z czasem okazało stała się dla mnie kimś szczególnym.

Pech chciał że jesteśmy dosłownie z dwóch krańców Polski, można powiedzieć że złośliwość losu. Mimo odległości spotykaliśmy się ze sobą wtedy kiedy tylko mogliśmy a każda spędzona chwila była niesamowita. A chwila rozstania, wyjazdu zawsze bardzo emocjonalna dla nas obydwu. 

Niestety Ona w pewnym momencie przestała wierzyć w nas, że problem odległości uda się rozwiązać. Ja, mimo że wiedziałem co zrobić potrzebowałem jednak trochę więcej czasu na poważne decyzje. Usłyszałem od niej wiele przykrych dla mnie słów, miałem wrażenie że mówiła to wbrew sobie. Po rozstaniu, uświadomiłem sobie jeszcze bardziej jak bardzo mi jej brakuje... Mimo że minęło już ponad pół roku myślę o niej bardzo często. Moim marzeniem jest by się z nią ponownie spotkać, choćby na chwilę. Jest dla mnie kimś, kim nikt jeszcze dotychczas nie był.   

Trochę czasu już minęło, mam wrażenie że kontakt (sms'owy) znów się ocieplił. Ona nie unika kontaktu ze mną. Niedługo będzie obchodzić urodziny.. Gryzę się z własnymi myślami czy do niej zadzwonić z życzeniami? Czy odbierze ode mnie telefon? Jeśli tak, to chciałbym by życzenia trochę dały jej do myślenia. Tylko co jej powiedzieć by może udało się ponowie rozbudzić uczucia...

Gość gosć

Chcesz w niej ponownie rozbudzic uczucia to zerwij z nią kontakt gdy sie ociepli. Efekt murowany 🙂 im wiecej Ciebie tym mniej...

żart.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosć napisał:

Chcesz w niej ponownie rozbudzic uczucia to zerwij z nią kontakt gdy sie ociepli. Efekt murowany 🙂 im wiecej Ciebie tym mniej...

żart.

Gimballeoo

Gość Gość

Dlaczego ludzie zawsze sobie wmawiają że ktoś coś mówi wbrew sobie? Zdejmij klapki z oczu.