Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia

co zrobić?

Polecane posty

Gość Sonia

Wpadłam przez przypadek na korespondencje mojego męża.Wiem z niej ze spotyka się dzisiaj ze swoją koleżanką w kawiarni. Jakieś 2 lata temu o mało nie rozstaliśmy się o Nią  bo też dużo pisali i spotykali się.Po tej akcji  było wszystko ok. Wiem że to teraz Ona napisała do Niego pierwsza ,On zaproponował spotkanie. Wiem gdzie i kiedy ? . Na razie od 3 dni udaje że nic nie wiem.Co powinnam zrobić?  Czy udać się tam w pobliże (jest to centrum handlowe)  ukryć się i tylko zobaczyć? Specjalnie wpaść na nich ?(mam taką pracę ze mogę w każdej chwili tam być niepodejrzana o to ze jestem tam specjalnie?    Mam mętlik  w głowie   .   Jesteśmy naprawdę dobrym małżeństwem . Mój mąż wie że jestem bardzo zazdrosna  i nie powie mi o tym spotkaniu

Gość Gość

Jedz tam , poczekaj w ukryciu i zobacz jak będą się witać pobserwuj trochę a potem wejdz I przywitaj się miło z mężem.Widok jago miny będzie bezcenny.Nie rób awantury zapytaj czy może się dosiąść. Zrób to z klasą  I daj znać jak ci poszło.powodzenia

Gość Sonia

Właśnie chciałam zobaczyć to przywitanie, niekoniecznie podejść specjalnie  ale zadzwonić do Niego , On powie mi że został  dłużej w pracy i wtedy jakimś dziwnym trafem wpaść na nich .Ta kawiarnia jest przeszklona  , nie trudno będzie ich czy nie nie zauważyć.

Chyba sfiksowałam :(

Gość trojka-mieczy/
1 minutę temu, Gość Sonia napisał:

Właśnie chciałam zobaczyć to przywitanie, niekoniecznie podejść specjalnie  ale zadzwonić do Niego , On powie mi że został  dłużej w pracy i wtedy jakimś dziwnym trafem wpaść na nich .Ta kawiarnia jest przeszklona  , nie trudno będzie ich czy nie nie zauważyć.

wymyśl coś aby o tej porze był z Tobą zobaczysz jak zareaguje i kogo wybierze to da Ci odpowiedz jak jest

Gość Sonia

Akurat o godzinie spotkania powinien kończyć pracę  czyli już wiem że wyjdzie z niej wcześniej  , a jak zadzwonię to powie  pewnie że godzinkę musi zostać dłużej.

Gość gość

Zależy czego chcesz. Ja bym się wstydziła zrobić mu przykrość publicznie. Nie poszłabym tam, ale w domu bym powiedziała, że wiem o jego podwójnym życiu. Potem bym się z nim rozwiodła.

Gość Sonia
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Zależy czego chcesz. Ja bym się wstydziła zrobić mu przykrość publicznie. Nie poszłabym tam, ale w domu bym powiedziała, że wiem o jego podwójnym życiu. Potem bym się z nim rozwiodła.

Dlatego pisałam /pytałam co zrobić ?  Mam mętlik w głowie :(      jestem teraz kłębkiem nerwów i rożne myśli przychodzą do głowy

Gość Gość

Zamów na ich stolik taki wieeelki tort.

I nagle... ty z tego tortu wyskakujesz! Z kamerą w ręku...

Gość Gosc

Zrobilabym dokladnie tak, jak napisal pierwszy gosc. Z tym wykonaniem wczesniej telefonu to tez dobry pomysl :) Poobserwowalabym troche, a potem przywitalabym sie z mezem i z nia w sumie tez. Zero afery, wszystko elegancko i z klasą. Za to w domu by mial szanse sie wytumaczyc z klamstwa i lamania zasad. Oby Cie tylko emocje nie poniosly... A niech wie, ze nic sie przed Toba nie ukryje ;) trzymam kciuki!

Gość maczu piczu

Ja bym tez niby przypadkowo na nich weszla. Jesli ty ja tez znasz, to sie dosiac i badz spokojna. Jesli ci pozniej maz bedzie mowil, ze spotkal ja przypadkowo to powiedz, ze klamie. I zapytaj dlaczego klamie???

Gość Ona
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Zrobilabym dokladnie tak, jak napisal pierwszy gosc. Z tym wykonaniem wczesniej telefonu to tez dobry pomysl :) Poobserwowalabym troche, a potem przywitalabym sie z mezem i z nia w sumie tez. Zero afery, wszystko elegancko i z klasą. Za to w domu by mial szanse sie wytumaczyc z klamstwa i lamania zasad. Oby Cie tylko emocje nie poniosly... A niech wie, ze nic sie przed Toba nie ukryje ;) trzymam kciuki!

Dokladnie tak! Popieram pomysł... sama bym tak zrobiła ;)

Gość Sonia

Byłam i widziałam. Szli rozmawiając -ułamek sekundy i wpadliby na mnie.Wycofałam się .Weszłam do sklepu i obserwowałam prze kilka sekund. Usiedli  po prostu w KFC nie w tej kawiarni o której myślałam. Wyszłam ze sklepu i wróciłam do pracy.  Byłam dziwnie spokojna.Wcześniej zadzwoniłam i mówił że zaraz wychodzi z pracy-tak miało być.

Za jakieś 15 minut zadzwoniłam nie odbierał , drugi raz też nie  ale oddzwonił. Zapytałam gdzie jest?  Że jeszcze w pracy i zaraz wychodzi i jedzie po nasze dziecko do babci.I  dopiero wtedy zaczęło walić mi w klacie.Palnęłam po prostu bez namysłu '' smacznej kawki z koleżanką"

za godzinkę już widzieliśmy się w domu. Ja już spokojna .On w  lekkim szoku.Nie wierzył  że Go widziałam(nie pił kawy  tylko wodę)  myślał  ze Go podchodzę. Opisałam sytuację jak szukali  miejsca  dalej nie wierzył  i dopiero jak była ubrana .Przyznał się. Bo tak kłamał by ze to nie prawda

Czemu kłamał bo nie chciał żebym się denerwowała  jak 2 lata temu.Po prostu szybkie spotkanie z przyjaciółką  (tak ją nazywa)

Wieczorem jeszcze rozmawialiśmy i myślał  ze ja wiem. Specjalnie zostawiał telefon i widział ze ja widzę  jak piszą ze sobą.I że zapytam kiedy idą na kawę. Ja to zagrałam inaczej.  Co z tego mam  ? Chyba tylko kłamstewka . Raczej to nic poważnego ale i tak to boli...

Co będzie dalej zobaczymy

Gość Sonia
8 minut temu, Gość Sonia napisał:

Byłam i widziałam. Szli rozmawiając -ułamek sekundy i wpadliby na mnie.Wycofałam się .Weszłam do sklepu i obserwowałam prze kilka sekund. Usiedli  po prostu w KFC nie w tej kawiarni o której myślałam. Wyszłam ze sklepu i wróciłam do pracy.  Byłam dziwnie spokojna.Wcześniej zadzwoniłam i mówił że zaraz wychodzi z pracy-tak miało być.

Za jakieś 15 minut zadzwoniłam nie odbierał , drugi raz też nie  ale oddzwonił. Zapytałam gdzie jest?  Że jeszcze w pracy i zaraz wychodzi i jedzie po nasze dziecko do babci.I  dopiero wtedy zaczęło walić mi w klacie.Palnęłam po prostu bez namysłu '' smacznej kawki z koleżanką"

za godzinkę już widzieliśmy się w domu. Ja już spokojna .On w  lekkim szoku.Nie wierzył  że Go widziałam(nie pił kawy  tylko wodę)  myślał  ze Go podchodzę. Opisałam sytuację jak szukali  miejsca  dalej nie wierzył  i dopiero jak była ubrana .Przyznał się. Bo tak kłamał by ze to nie prawda

Czemu kłamał bo nie chciał żebym się denerwowała  jak 2 lata temu.Po prostu szybkie spotkanie z przyjaciółką  (tak ją nazywa)

Wieczorem jeszcze rozmawialiśmy i myślał  ze ja wiem. Specjalnie zostawiał telefon i widział ze ja widzę  jak piszą ze sobą.I że zapytam kiedy idą na kawę. Ja to zagrałam inaczej.  Co z tego mam  ? Chyba tylko kłamstewka . Raczej to nic poważnego ale i tak to boli...

Co będzie dalej zobaczymy

Stwierdził że cieszy  się że nie musi tego ukrywać  ze się spotkał  bo ciężko mu byłoby z tym. Liczył ze przeczytam i  powiem,zapytam o tą kawę to by nie zaprzeczył.  Szkoda też ze nie podeszłam do nich .Byłby w totalnym szoku ale jak twierdzi nie ma nic do ukrycia i tajemnic.  Chętnie by nas poznał.  Ale co tak naprawdę myśli to wie On sam