Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kon_67

Darmowe powtórki???

Polecane posty

Gość kon_67

Metoda OK., ale firma (supermemo.net – stara domena), która sprzedaje kursy nastawiony jest tylko na zysk. Kupiłem kilka lat temu kurs angielskiego z nieograniczonymi powtórkami. Te nieograniczone przestały obowiązywać w tym roku (2019). Napisałem do firmy, ale oni nic, w jednym mejlu nawet zaproponowali, że za ½ ceny dostane swoje powtórki, do których oczywiście sięgałem. W archiwach stron googla znalazłem zapis o nieograniczonych powtórkach na to odpowiedz była żenująca „Dodatkowo mamy prawo do zmiany dostępu z kursów bezpłatnych na płatne.” Czyli mogą wszystko…, nawet nadawca wiadomości, nie podpisał się imiennie tylko Zespół SuperMemo. To smutne… Kasa najważniejsza dla Zespołu SumepMemo! Nawet zadzwoniłem do Federacji Konsumenta, ale chcieli, abym przedstawił im fakturę… Co ciekawe na stronie SuperMemo SA opinie ale napisane przez samą firmę, nie mam możliwości dodania własnej.

A jak u was?

Gość SuperMemo World

Przykro nam, że odniósł Pan takie wrażenie. Chyba doszło do jakiegoś nieporozumienia w komunikacji mailowej. To prawda — zamknęliśmy stary system SuperMemo.net, ale migracja jest bezpłatna dla jego Użytkowników. Odbywa się ona na takich samych zasadach, na jakich kupiono kurs pierwotny (czyli np. jeśli miałeś tylko wersję na PC, taką też otrzymasz w nowym serwisie). Zniżka 50% o której wspominasz, dotyczy sytuacji, w których osoba ze starego systemu chce zyskać pełny dostęp do wszystkich platform — czyli niejako dokupuje dostęp np. do wszystkich apek mobilnych i pełnej synchronizacji — płaci za to rozszerzenie. Co więcej, stare aplikacje są dalej aktywne i można z nich korzystać. Przestały być jedynie wspierane oraz rozwijane. Skontaktuj się z nami jeszcze raz, mailowo lub telefonicznie. Sprawdzimy, jaki jest status Twoich kursów i w jaki sposób je zmigrować.
Karolina z SuperMemo