Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apols

Brzydzi mnie mój facet

Polecane posty

Gość apols

Wiem,ze faceci zawyżają liczbę,ale on jest wyjątkiem.Moze nawet zaniza.Dziewczyny kręcą się obok niego jak upierdliwe muchy, zawsze mógl przebierać i korzystał.

Powiedział mi, że miał w łózku 30 dziewczyn, ale wydaje mi się ze tyle to on miał w ciągu miesiąca, może nie chciał juz bardziej mnie szokować.Sypial z zajętymi, młodymi,starymi..

Ja czekałam z seksem aż się zakocham i zakochałam się... dopiero po współzyciu mi powiedział ile ich bylo...Robił z nimi juz wszystko, wiec ja nie mam zadnej radosci z tego,moze tylko tyle ze jest doswiadczony i wie co i jak, ale zawsze pragnelam prawiczka,oczywiscie atrakcyjnego jak ja, nauczylibysmy sie przeciez razem. Obecnego niby kocham,czuje sie przy nim dobrze, ale brzydzi mnie zwyczajnie , gardze nim i tez pojawia sie obawa ze zdradzi.Mowi ze nie,ale wiadomo mowic moze.tym bardziej ze koledze powiedzial co prawda przed naszym poznaniem ze i tak bedzie zdradzal zawsze, ma dopiero 28 lat.

Gość Goo

mam podobne myśli, ale wiem, że w moim wieku ciężko o prawiczka.

Na szczęście jako dziewica byłamz  prawiczkiem

Gość 1987

Masz pecha. Twój facet jest seksoholikiem. 

Gość gość

Kolejna zakompleksiona, która bawi się w matematyczkę. 

15 minut temu, Gość apols napisał:

Powiedział mi, że miał w łózku 30 dziewczyn, ale wydaje mi się ze tyle to on miał w ciągu miesiąca, może nie chciał juz bardziej mnie szokować.Sypial z zajętymi, młodymi,starymi..

Przyczyny takiej postawy i zachowania można rozważać indywidualnie, ale ogółem ujmując, jest to skutek czegoś, co tkwi w psychice faceta, a co najprawdopodobniej  będzie generowało problemy również na innych płaszczyznach Waszego wspólnego życia. Twoje obawy i podświadoma reakcja, nabranie dystansu, nie są bezpodstawne. Zastanów się, jakie masz możliwości w obecnej sytuacji, rozważ je i zdecyduj, co będzie dla Ciebie najlepsze.

Gość gość

NIEEE no bez przesady. Ale obrzydzające jest to kiedy  partner sexualny co tydzień bzyka inną a w między czasie jeszcze ciebie. Jak Pomyśli człowiek , że wchodził w jakaś brudaskę która jest rozwiązła jak sznorówka..to na rzyganie zbiera.

Gość gosc

Zwykly roochacz, meska koorwa. Radze sie.przebafac pod kątem wenery. A tak w ogóle uważam że to provo

Gość gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Zwykly roochacz, meska koorwa. Radze sie.przebafac pod kątem wenery. A tak w ogóle uważam że to provo

to nie prowo. Jakby człowiek od początku wiedział co to z zioło to by nawet nie spojrzał.

Gość Gość
45 minut temu, Gość apols napisał:

Wiem,ze faceci zawyżają liczbę,ale on jest wyjątkiem.Moze nawet zaniza.Dziewczyny kręcą się obok niego jak upierdliwe muchy, zawsze mógl przebierać i korzystał.

Ja czekałam z seksem aż się zakocham i zakochałam się... dopiero po współzyciu mi powiedział ile ich bylo...Robił z nimi juz wszystko, wiec ja nie mam zadnej radosci z tego,moze tylko tyle ze jest doswiadczony i wie co i jak, ale zawsze pragnelam prawiczka,oczywiscie atrakcyjnego jak ja, nauczylibysmy sie przeciez razem. Obecnego niby kocham,czuje sie przy nim dobrze, ale brzydzi mnie zwyczajnie , gardze nim i tez pojawia sie obawa ze zdradzi.Mowi ze nie,ale wiadomo mowic moze.tym bardziej ze koledze powiedzial co prawda przed naszym poznaniem ze i tak bedzie zdradzal zawsze, ma dopiero 28 lat.

30 w miesiąc ? Ty chora jesteś bo to mało prawdopodobne. Ja miałem 10 a jestem w ok 30.

Gość Gość

Przecież cię nie zdradza, a jakie ma znaczenie czy spadł z 10 czy 30 kobietami? Każdy facet chciałby mieć powodzenie i i spać z jak największą liczbą kobiet. Ważne, czy w związku dochowuje wierności. A nie jakieś zakompleksione podejście z kalkulatorkiem. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

30 w miesiąc ? Ty chora jesteś bo to mało prawdopodobne. Ja miałem 10 a jestem w ok 30.

prawdopodobne , a czemu nie. Codziennie chodzi do burdla to 30 bedzie

Gość Ja znam

Ja znam prawiczków dwóch xd 

Olej tego faceta, bo szkoda życia, niech dalej dyma wszystko co się rusza, a ty sobie znajdź kogoś lepszego😉

Gość gość
Przed chwilą, Gość Ja znam napisał:

Ja znam prawiczków dwóch xd 

Olej tego faceta, bo szkoda życia, niech dalej dyma wszystko co się rusza, a ty sobie znajdź kogoś lepszego😉

BUAHAHAHAHHAHAA tych dwoje to rympota wszystko co się da.

Gość xyz
Przed chwilą, Gość gość napisał:

BUAHAHAHAHHAHAA tych dwoje to rympota wszystko co się da.

Prawiczki to beznadziejne mameje a nie faceci.

Gość nie wkurzaj mnie! koniec t
Przed chwilą, Gość xyz napisał:

Prawiczki to beznadziejne mameje a nie faceci.

a kto tu chce prawiczka? Mówimy o mężczyznach a nie o męskich d.....

Gość Ja znam

Jako kobieta chciałabym prawiczka, jak mężczyzna chce dziewicy 😄

Gość krtg
29 minut temu, Gość Ja znam napisał:

Jako kobieta chciałabym prawiczka, jak mężczyzna chce dziewicy 😄

❤️

31 minut temu, Gość nie wkurzaj mnie! koniec t napisał:

a kto tu chce prawiczka? Mówimy o mężczyznach a nie o męskich d.....

Że niby prawiczek to nie mężczyzna? Każdy kiedyś był prawiczkiem...

Gość gość
Przed chwilą, Gość krtg napisał:

❤️

Że niby prawiczek to nie mężczyzna? Każdy kiedyś był prawiczkiem...

prawiczek to chłopak:) mężczyzna to pełnowartościowy, rozdziewiczony już facet. 

Gość krtg
9 minut temu, Gość gość napisał:

prawiczek to chłopak:) mężczyzna to pełnowartościowy, rozdziewiczony już facet. 

Ale ktoś go musi rozdziewiczyć. Skoro nie uznajecie prawiczka za mężczyznę, to kto ma go rozdziewiczyć?

Gość krtg
2 minuty temu, Gość krtg napisał:

Ale ktoś go musi rozdziewiczyć. Skoro nie uznajecie prawiczka za mężczyznę, to kto ma go rozdziewiczyć?

...żeby się tym mężczyzną stał?

Gość 929292
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Przecież cię nie zdradza, a jakie ma znaczenie czy spadł z 10 czy 30 kobietami? Każdy facet chciałby mieć powodzenie i i spać z jak największą liczbą kobiet. Ważne, czy w związku dochowuje wierności. A nie jakieś zakompleksione podejście z kalkulatorkiem. 

Bo pewnie sam jesteś taka męska dzi....

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

prawdopodobne , a czemu nie. Codziennie chodzi do burdla to 30 bedzie

Skąd wiesz że chodzi do burdelu ?

Gość thisislovee
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Mozliwe bo moj brat mial taki okres ze w weekend bankowo impreza, 2-3 dziewczyny ,czasem inna w tygodniu

nie jestem pewna ile dokladnie mial, ale naliczylam ponad 100 a ma 23 lata